vivawawa 18.06.03, 14:45 czy ktoś cyprował z Ecco Holiday proszę o info !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: CYPR z Ecco Holiday IP: *.marinewings.com 18.06.03, 15:04 obojetnie z jakim biurem cyprujesz masz dostep do tych samych wycieczek co goscie Scan El greco itd. rezydentka mila mloda osobka czasem niedoinformowana, ale wszystko gra raczej na miejscu. wycieczki odbywaja sie tylko i wylacznie jezeli frekfencja jest wieksza nalezy to brac pod uwage wybierajac miejsce pobytu naj polakow w Limassol i Agia Napie, kazda wycieczka z posko-jez przewodnikiem, polecam sa to dziewczyny po szkole cypryjskiej uprawiajace zawod od lat znajace obyczaje i historie tej wyspy. jaki htl wybrales? moge pomoc znam ta wyspe dosc dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zebroid Re: CYPR z Ecco Holiday 15.07.03, 14:28 A kto wie coś o hotelach Ecco w Ayia Napie: Pierre Anne i Anthea? Jakie sa ceny w supermarketach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Re: CYPR z Ecco Holiday IP: *.ruczaj.pl / 192.168.20.* 20.07.03, 01:04 Nie znam tych hoteli, ale polecam Narcissos z Vinga - super hotel /apartamentowy/ w Protaras - bardzo przyjemny, czysty i przyjazny dzieciom:-)), chociaz chyba w Agia Napie tez cos tam maja w ofercie, ale nie koncentrowalem sie na tym, bo wybieralismy pod katem naszych blizniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: CYPR z Ecco Holiday IP: *.chello.pl 21.07.03, 18:55 ceny w supermarketach wyzsze niz w PL. Generalnie kraj drogi. Autobus miejski o,50 (funt cypryjski to ok. 7,5 zł), dalszy np. 30-40 km to 2-4, picie ok 1, malo co kosztuje poniżej funta. Obiad w restauracji od 2-2,5. Ale z napojami trzeba liczyc ok. 4-5. W Agia Napie sa ładne, piaszczystre plaże czego nie mozna powiedziec np. o Larnace. Odpowiedz Link Zgłoś
agulak1 Re: CYPR z Ecco Holiday 16.08.03, 22:16 Gość portalu: jura napisał(a): > Nie znam tych hoteli, ale polecam Narcissos z Vinga - super > hotel /apartamentowy/ w Protaras - bardzo przyjemny, czysty i przyjazny > dzieciom:-)), chociaz chyba w Agia Napie tez cos tam maja w ofercie, ale nie > koncentrowalem sie na tym, bo wybieralismy pod katem naszych blizniaczek. Jura, czy możesz mi podać szczegóły dotyczące tego hotelu? Musimy szybko podjąć decyzję, mamy zrobioną wstępną rezerwację do Narcissos. Z opisu w katalogu i z relacji kobiety w biurze wydaje się bardzo ok, ale niepokoi mnie fakt, że na plażę trzeba dojść przez drogę. To jest prawdopodobnie ruchliwa droga biegnąca do Agia Napy? Jak wygląda otoczenie hotelu? Czy jest tam w miarę spokojnie? Jedziemy z rocznym dzieckiem i fajnie by było, żeby nie było jakichś strasznych hałasów wokół. Piszesz, że jest to hotel przyjazny dzieciom. Co to oznacza? Czy można tam wypożyczyć np. wózek? Jak wyglądają plaże w pobliżu? Napisz proszę trochę więcej o swoich wrażeniach. Mamy zarezerwowany 2 pokojowy apartament z widokiem na basen (chyba). Wszystko to wygląda bardzo atrakcyjnie, ale ta droga na plazę przez szose mnie trochę przeraża. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zebroid Re: CYPR z Ecco Holiday 19.08.03, 10:51 Ja wlasnie wrocilam z Ayia Napy, bylo super!!! Odpowiedz Link Zgłoś