Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:13 Mam pytanko i zarazem prośbę... czy moglibyście i pomóc w kwesti prezentu/upominku czy jak to tam zawć dla męża na trzecią rocznice ślubu? dzięki serdecznie za każda odpowiedź..i czeeekam...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowniczka Re: trzecia rocznica ślubu IP: 62.93.43.* 07.06.06, 07:20 może nowy samochód:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:32 całkiem niezły pomysła ;) myślałam o samochodziku--model BMV rekin ale nigdzie nie moge znaleźć..a prawdziwy to raczej odpada;) jakiejś inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: trzecia rocznica ślubu IP: 193.120.138.* 07.06.06, 13:28 mile markowe perfumy, a sobie sexy bielizne, swieczki, ladnie udekorowana sypialnia i w takiej atmosferze i odzieniu czekaj na niego jak wroci z pracy. Powodzenie murowane i przy okazji i ty cos z tego bedziesz miala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:12 gratulacje dla Was przede wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:04 dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr in Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.range86-128.btcentralplus.com 08.06.06, 01:15 Wycieczka do okola kraju,od Rzeszowa do Szcczecina i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.delv.east.verizon.net 08.06.06, 04:46 Moje Gratulacje!!!Ja mysle, ze "Regra" dala Ci bardzo dobra rade.Jezeli nie masz sexy bielizny, mozesz czekac na niego tak jak Cie Bozia stworzyla. W tym czasie jak on bedzie wchodzil do sypialni udawaj, ze cos szukasz pod lozkiem! ...Wypnij "TO" co jest najdrozsze dla niego! A gwarantuje tez, ze powodzenie murowane! Odpowiedz Link Zgłoś