Dodaj do ulubionych

trzecia rocznica ślubu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:13
Mam pytanko i zarazem prośbę... czy moglibyście i pomóc w kwesti
prezentu/upominku czy jak to tam zawć dla męża na trzecią rocznice ślubu?
dzięki serdecznie za każda odpowiedź..i czeeekam...;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowniczka Re: trzecia rocznica ślubu IP: 62.93.43.* 07.06.06, 07:20
      może nowy samochód:)
      • Gość: ja Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:32
        całkiem niezły pomysła ;) myślałam o samochodziku--model BMV rekin ale nigdzie
        nie moge znaleźć..a prawdziwy to raczej odpada;) jakiejś inne propozycje?
        • Gość: Regra Re: trzecia rocznica ślubu IP: 193.120.138.* 07.06.06, 13:28
          mile markowe perfumy, a sobie sexy bielizne, swieczki, ladnie udekorowana
          sypialnia i w takiej atmosferze i odzieniu czekaj na niego jak wroci z pracy.
          Powodzenie murowane i przy okazji i ty cos z tego bedziesz miala :)
          • Gość: ds16 Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:12
            gratulacje dla Was przede wszystkim !

• Gość: ja Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:04
              dzieki;)
    • Gość: spr in Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.range86-128.btcentralplus.com 08.06.06, 01:15
      Wycieczka do okola kraju,od Rzeszowa do Szcczecina i z powrotem.
      • Gość: mtg Re: trzecia rocznica ślubu IP: *.delv.east.verizon.net 08.06.06, 04:46
        Moje Gratulacje!!!Ja mysle, ze "Regra" dala Ci bardzo dobra rade.Jezeli nie
        masz sexy bielizny, mozesz czekac na niego tak jak Cie Bozia stworzyla. W tym
        czasie jak on bedzie wchodzil do sypialni udawaj, ze cos szukasz pod
        lozkiem! ...Wypnij "TO" co jest najdrozsze dla niego! A gwarantuje tez, ze
        powodzenie murowane!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka