angelika75 14.04.07, 10:17 CALY CZAS KARMIE PIERSIA I MAM TYLKO 2 MALE BUTELKIDO HERBATKI ALE ODZWYCZAILA SIE CHCE JA KARMIC Z BUTLI ALE NIEWIEM JAKIEJ FIRMY SA LEPSZE JAKIE WY URZYWACIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noovaa Re: Jaka butelka 14.04.07, 10:24 Ja kupując szczerze mówiąc nie patrzyłam na firmę tylko na wygląd :). Nie widzę różnicy między butelkami. W tych tańszych co najwyżej Ci się może troszkę ścierać miarka. Odpowiedz Link Zgłoś
madzitsu Re: Jaka butelka 14.04.07, 10:32 Przestawiając synka z piersi na butelkę przetestowałam kilka firm,m.in Canpol, Avent-nie podpasowały mu. W naszym przypadku sprawdzają się butelki i smoczki Nuk first choice.Musisz poeksperymentować, bo Twoje dziecko może mieć inne preferencje .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata20 Re: Jaka butelka 14.04.07, 10:28 Ja używam butelek AVENT. I ... do nich się przyzwyczaiłam, myślę, że mój synek również... Dla mnie są dość poręczne - ta o pojemności 260 ml nie jest taka "wielgaśna" jak innych producentów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: Jaka butelka 14.04.07, 12:13 Ja buteleki mam rozne, ale smoczki wszystkie avent. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka80 Re: Jaka butelka 14.04.07, 11:09 U mnie sprawdza sie Avent i Nuk. Tomee Tippee zupelnie malemu nie pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś