bu2m 14.06.06, 19:30 Winny jest jeden i wszyscy go znają. To Bostończyk w Rzeszowie. Rozklejmy plakaty z jego zdjęciem na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
upmaker Re: Ale ktoś zapaskudził to forum 14.06.06, 19:31 Jasne, pisałem jednocześnie z viknet i z neoplus. Lecz sie czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
upmaker Re: Ale ktoś zapaskudził to forum 14.06.06, 19:31 A w Rzeszowie nie mieszkam od maja 2005 jesli cie to interesuje :) Wiec nie trafiles. Odpowiedz Link Zgłoś
upmaker Re: Ale ktoś zapaskudził to forum 14.06.06, 19:34 Bylem ostatnio przez 10 dni zeby zalatwic sprawy zwiazane ze sprzedaza pewnej nieruchomosci ktora otwiera mi droge do studiow za granica z mozliwoscia utrzymania sie bez wiekszego problemu :) Ale w sobote wyjechalem. Natomiast jesli ktos zasmieca to forum, to nie tylko ja ale tez ten z neoplus ktory stworzyl na oko 30 watkow :) no i ty. Np podbijaniem watkow z grudnia ubieglego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Ale ktoś zapaskudził to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:42 i coraz mniej starych forumowiczów tu zagląda, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
upmaker Re: Ale ktoś zapaskudził to forum 14.06.06, 19:43 Ja tu widze od roku te same osoby, wiec o kim mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś