Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Tomaszem Rempałą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:49
niestety cała druga linia jeździ słabo !!!
T. Rempała też nie jeździ równo.
Nie ma co narzekać tylko wziąć się do roboty !!!!
T.Rempała nie może mieć pretencji że po 2 zerach nie pojechał w 4-tym biegu,
chociaż sądziłem, że po "plamie" Miesiąca i Śledzia w biegu 14 pojedzie
Rempała.
Niestety nasi żużlowcy zawsze znajdą przyczynę słabego startu albo w
motocyklu, albo w jakości toru. Rzadko są w stanie powiedzić tak ja byłem
słaby.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rzeszowianka Re: Rozmowa z Tomaszem Rempałą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:40
      Akurat kto jak kto, ale Tomek w tym sezonie wpompował mnóstwo kasy w sprzęt,
      który się zużywa, więc trudno, żeby cały czas był w stanie chodzić na
      najwyższych obrotach. Drugi motor Tomka faktycznie nie jest tak szybki, więc
      Tomek musi nadrabiać umiejętnościami, co nie zawsze zwycięży z szybkimi
      motocyklami rywali. Przed meczem Tomek siedział do 3 nad ranem, żeby doprowadzić
      sprzęt do ładu. Akurat Tomek jest jednym z krajowych liderów w naszej drużynie,
      więc nie mów o nierównej jeździe, po praktycznie pierwszej wpadce w tym sezonie.
      • Gość: bader Re: Rozmowa z Tomaszem Rempałą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:38
        trener (?) Stachyra powinien przemyśleć kilka spraw. Szanuję Maćka Kuciapę, ale
        w tym roku jest wręcz żenujący. Rempała mimo ostatnich słabszych występów
        sprawdził się w kilku meczach! A wystawienie w meczu z Lesznem Barana było
        toptalną kompromitacją!!!
        • Gość: elmo Re: Rozmowa z Tomaszem Rempałą IP: 195.136.92.* 29.06.06, 08:17
          jedno jest pewne, pani Poltorak powinna sie zastanowic nad zmiana trenera na
          przyszly sezon, a stachyra aut do krosna.
    • Gość: min.... Re: Rozmowa z Tomaszem Rempałą IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.06.06, 11:07
      Co tam Tomcio W. słychac? :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka