Gość: antyklerykał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:29 prosze ich spakować w pakiet i hurtem wysłać wszystkich. Prosze nie zapominać o pasibrzuchach jch eminencjach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaźmirz Tak się pilnuje interesu. IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 30.06.06, 18:30 Jeszcze się emigranci nie zdążyli dorobić, a już będą musieli rzucać na tacę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz rzucać na tacę????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:12 Gość portalu: Kaźmirz napisał(a): > Jeszcze się emigranci nie zdążyli dorobić, a już będą musieli rzucać na tacę. Jak można pisac taką bzdurę ?? Nikt nikogo nie zmusza do rzucania na tacę i w Polsce i na emigracji. I tu i tam możesz i księdza i jego tacę mieć w 4 literach - w porzenośni oczywiście. Jesteś wolnym człowiekiem !!! "Oczywiście można powiedzieć,że jest to wielkie misterium przyrody, ale mozna poprostu powiedzieć że pieprzą się łosie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Re: rzucać na tacę????? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 30.06.06, 19:57 Oczywiście - żartowałem. Masz całkowitą rację, bo ja też mam nadzieję, że emigranci będą mądrzejsi od nas tu miejscowych i będą pracować tylko dla siebie, lub swoich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark jeśli chodzi o biskupa P. z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:16 to jego możesz mieć w czterech literach bez przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Macharski pasibrzuchem! IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 11:10 Eminencji nie mamy w Polsce wielu. 4: Glemp, Gulbinowicz, Macharski, Nagy. Glemp wcale niejest taki gruby, Gulbinowicz to potężny facet, ale, mój drogi antyklerykale - Macharskiego czy Nagy`ego nazwac pasibrzuchem??? Toć to nieprawdopodobne. Albo jestes głupi, albo na takiego wyglądasz. ...kiepskiej baletnicy rąbek od spódnicy przeszkadza!... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwm1 Re: Macharski pasibrzuchem! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 02.07.06, 10:59 Dla mnie są to po prostu darmozjady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr in Re: Macharski pasibrzuchem! IP: *.range86-128.btcentralplus.com 02.07.06, 16:29 Bydlaki z pzpr i sld juz nikomu nie przeszkadzaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo ostrzegłem już mojego kuzyna w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:20 Ale on na to, że dobrze się ukrył, z "Polonią" nie utrzymuje kontaktu, więc może go nie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notre dame dobrze będzie miał na s kto spowiadać na Zachodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:21 Dobrze, że jadą będzie sie można wreszcie po poplsku wyspopwiadać! Droga GW dlaczego usunęliście mój poprzedni konentarz, przecięż nie obrażał nikogo! Widac sumienie nie daje wam spać spokojnie. Idzcie więc do spowiedzi! Nie bedziecie miec z tego powodu wyrzutów! Odpowiedz Link Zgłoś