Dodaj do ulubionych

Za emigrantami jadą księża

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:29
prosze ich spakować w pakiet i hurtem wysłać wszystkich. Prosze nie zapominać
o pasibrzuchach jch eminencjach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaźmirz Tak się pilnuje interesu. IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 30.06.06, 18:30
      Jeszcze się emigranci nie zdążyli dorobić, a już będą musieli rzucać na tacę.
      • Gość: xyz rzucać na tacę????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:12
        Gość portalu: Kaźmirz napisał(a):

> Jeszcze się emigranci nie zdążyli dorobić, a już będą musieli rzucać na tacę.

Jak można pisac taką bzdurę ?? Nikt nikogo nie zmusza do rzucania na tacę i w
        Polsce i na emigracji. I tu i tam możesz i księdza i jego tacę mieć w 4 literach
        - w porzenośni oczywiście. Jesteś wolnym człowiekiem !!!

"Oczywiście można powiedzieć,że jest to wielkie misterium przyrody, ale mozna
        poprostu powiedzieć że pieprzą się łosie"
        • Gość: Kaźmirz Re: rzucać na tacę????? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 30.06.06, 19:57
          Oczywiście - żartowałem. Masz całkowitą rację, bo ja też mam nadzieję, że
          emigranci będą mądrzejsi od nas tu miejscowych i będą pracować tylko dla
          siebie, lub swoich rodzin.
        • Gość: dark jeśli chodzi o biskupa P. z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:16
          to jego możesz mieć w czterech literach bez przenośni.
      • edico Re: Tak się pilnuje interesu. 04.07.06, 01:21
        Trenują to od 2000 lat.
    • Gość: Em Macharski pasibrzuchem! IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 11:10
      Eminencji nie mamy w Polsce wielu. 4: Glemp, Gulbinowicz, Macharski, Nagy.

Glemp wcale niejest taki gruby, Gulbinowicz to potężny facet, ale, mój drogi
      antyklerykale - Macharskiego czy Nagy`ego nazwac pasibrzuchem???

Toć to nieprawdopodobne. Albo jestes głupi, albo na takiego wyglądasz.

...kiepskiej baletnicy rąbek od spódnicy przeszkadza!... ;P
      • Gość: jwm1 Re: Macharski pasibrzuchem! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 02.07.06, 10:59
        Dla mnie są to po prostu darmozjady.
        • Gość: spr in Re: Macharski pasibrzuchem! IP: *.range86-128.btcentralplus.com 02.07.06, 16:29
          Bydlaki z pzpr i sld juz nikomu nie przeszkadzaja ?
    • Gość: adamo ostrzegłem już mojego kuzyna w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:20
      Ale on na to, że dobrze się ukrył, z "Polonią" nie utrzymuje kontaktu, więc
      może go nie znajdą.
    • Gość: notre dame dobrze będzie miał na s kto spowiadać na Zachodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:21
      Dobrze, że jadą będzie sie można wreszcie po poplsku wyspopwiadać! Droga GW
      dlaczego usunęliście mój poprzedni konentarz, przecięż nie obrażał nikogo!
      Widac sumienie nie daje wam spać spokojnie. Idzcie więc do spowiedzi! Nie
      bedziecie miec z tego powodu wyrzutów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka