podkarpacie 01.02.03, 14:31 Nareszcie coś ciekawego w tym mieście się wydarzy, jednym z sześciu miast Polski które odwiedzi Rosyjski duet będzie Rzeszów !!! Tatu wystąpi w Hali na Podpromiu !!! Czy to nie dobra wiadomość :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rychu Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.ists.pl 01.02.03, 17:33 podkarpacie napisał: > Nareszcie coś ciekawego w tym mieście się wydarzy, jednym z sześciu miast > Polski które odwiedzi Rosyjski duet będzie Rzeszów !!! > Tatu wystąpi w Hali na Podpromiu !!! > Czy to nie dobra wiadomość :-) Czesc podkarpacie! Znasz mnie z forum Przemysl. Jesli sluchasz TATU nie mam nic do dodania... Pozdrawiam. Rychu. Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: TATU W RZESZOWIE !!! 01.02.03, 18:29 Gość portalu: Rychu napisał(a): > podkarpacie napisał: > > > Nareszcie coś ciekawego w tym mieście się wydarzy, jednym z sześciu miast > > Polski które odwiedzi Rosyjski duet będzie Rzeszów !!! > > Tatu wystąpi w Hali na Podpromiu !!! > > Czy to nie dobra wiadomość :-) > > Czesc podkarpacie! > Znasz mnie z forum Przemysl. Jesli sluchasz TATU nie mam nic do dodania... > Pozdrawiam. Rychu. CZESC RYCHU tak sie składa, że nie słucham aczkolwiek pare pioseneczek mają całkiem spoko, a pisze o TATU ponieważ to światowej sławy zespół, który wystąpi w Rzeszowie - jednym z sześciu miast które odwiedzi w Polsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 01:51 Z tą światową sławą to trochę przesadziłeś. Za parę lat nikt o takim zespole nie będzie nawet pamiętał. Czekam, aby do Rzeszowa przyjechała jakaś prawdziwa gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.pp.rzeszow.pl 02.02.03, 18:15 Dobra wiadomość?? Światowej sławy zespół?? Skąd takie myśli?? Jeśli podnieca Cię oglądanie dwóch nastoletnich les i twierdzisz, że jest to wydarzenie na skalę roku, to gratuluję. Takim wydarzeniem byłoby, gdyby nasz zacofany rzeszówek odwiedziła jakaś prawdziwa gwiazda (Metallica, Red Hot Chili Peppers itd. itp.) a nie "gwiazdki" rzędu "naszego" tegorocznego kandydata na Eurowizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: 80.50.19.* 02.02.03, 21:08 Gość portalu: wolny napisał(a): > Dobra wiadomość?? Światowej sławy zespół?? Skąd takie myśli?? Jeśli podnieca > Cię oglądanie dwóch nastoletnich les i twierdzisz, że jest to wydarzenie na > skalę roku, to gratuluję. Takim wydarzeniem byłoby, gdyby nasz zacofany > rzeszówek odwiedziła jakaś prawdziwa gwiazda (Metallica, Red Hot Chili Peppers > itd. itp.) a nie "gwiazdki" rzędu "naszego" tegorocznego kandydata na Eurowizję > . większość naszego społeczeństwa (młodsza napewno) słucha właśnie zespołów typu TATU a nie Red Hot... czy Metalica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.pp.rzeszow.pl 02.02.03, 23:58 niestety... Odpowiedz Link Zgłoś