Dodaj do ulubionych

TATU W RZESZOWIE !!!

01.02.03, 14:31
Nareszcie coś ciekawego w tym mieście się wydarzy, jednym z sześciu miast
Polski które odwiedzi Rosyjski duet będzie Rzeszów !!!
Tatu wystąpi w Hali na Podpromiu !!!
Czy to nie dobra wiadomość :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.ists.pl 01.02.03, 17:33
      podkarpacie napisał:

> Nareszcie coś ciekawego w tym mieście się wydarzy, jednym z sześciu miast
      > Polski które odwiedzi Rosyjski duet będzie Rzeszów !!!
      > Tatu wystąpi w Hali na Podpromiu !!!
      > Czy to nie dobra wiadomość :-)

Czesc podkarpacie!
      Znasz mnie z forum Przemysl. Jesli sluchasz TATU nie mam nic do dodania...
      Pozdrawiam. Rychu.
      • podkarpacie Re: TATU W RZESZOWIE !!! 01.02.03, 18:29
        Gość portalu: Rychu napisał(a):

> podkarpacie napisał:
        >
        > > Nareszcie coś ciekawego w tym mieście się wydarzy, jednym z sześciu miast
        > > Polski które odwiedzi Rosyjski duet będzie Rzeszów !!!
        > > Tatu wystąpi w Hali na Podpromiu !!!
        > > Czy to nie dobra wiadomość :-)
        >
        > Czesc podkarpacie!
        > Znasz mnie z forum Przemysl. Jesli sluchasz TATU nie mam nic do dodania...
        > Pozdrawiam. Rychu.

CZESC RYCHU
        tak sie składa, że nie słucham aczkolwiek pare pioseneczek mają całkiem spoko,
        a pisze o TATU ponieważ to światowej sławy zespół, który wystąpi w Rzeszowie -
        jednym z sześciu miast które odwiedzi w Polsce !!!
        • Gość: yeti Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 01:51
          Z tą światową sławą to trochę przesadziłeś. Za parę lat nikt o takim zespole
          nie będzie nawet pamiętał. Czekam, aby do Rzeszowa przyjechała jakaś prawdziwa
          gwiazda.
    • Gość: wolny Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.pp.rzeszow.pl 02.02.03, 18:15
      Dobra wiadomość?? Światowej sławy zespół?? Skąd takie myśli?? Jeśli podnieca
      Cię oglądanie dwóch nastoletnich les i twierdzisz, że jest to wydarzenie na
      skalę roku, to gratuluję. Takim wydarzeniem byłoby, gdyby nasz zacofany
      rzeszówek odwiedziła jakaś prawdziwa gwiazda (Metallica, Red Hot Chili Peppers
      itd. itp.) a nie "gwiazdki" rzędu "naszego" tegorocznego kandydata na Eurowizję.
      • Gość: Domino Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: 80.50.19.* 02.02.03, 21:08
        Gość portalu: wolny napisał(a):

> Dobra wiadomość?? Światowej sławy zespół?? Skąd takie myśli?? Jeśli podnieca
        > Cię oglądanie dwóch nastoletnich les i twierdzisz, że jest to wydarzenie na
        > skalę roku, to gratuluję. Takim wydarzeniem byłoby, gdyby nasz zacofany
        > rzeszówek odwiedziła jakaś prawdziwa gwiazda (Metallica, Red Hot Chili
        Peppers
        > itd. itp.) a nie "gwiazdki" rzędu "naszego" tegorocznego kandydata na
        Eurowizję
        > .
        większość naszego społeczeństwa (młodsza napewno) słucha właśnie zespołów typu
        TATU a nie Red Hot... czy Metalica
        • Gość: wolny Re: TATU W RZESZOWIE !!! IP: *.pp.rzeszow.pl 02.02.03, 23:58
          niestety...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka