agnieszka209 07.07.06, 11:11 Czy można oddać dziecko do adopcji i nie tęsknić za nim. Jak to jest, może komuś się to przydażyło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Oddane dziecko do adopcji IP: 62.233.250.* 07.07.06, 14:00 Pewnie można. Są tacy, którzy idą w długą i wcale się nie interesują swoimi dziećmi ( częściej panowie), sa tacy, których dzieci siedzą w domach dziecka, a im sie nawet odwiedzić nie chce ( wiem to z TV, sama na szczęście nie znam takich typków). Mysle, że normalny człowiek mający w miarę normalne życie, tzn. gdzie mieszkać, co jeść, mający standardową ilośc dzieci ( a nie np.siedmioro, które tak absorbują, że nie ma czasu na przemyślenia, rozpamiętywania), "mający serce" będzie bardzo tęsknił za oddanym dzieckiem. Nie zmienia to faktu, że pewnie bardzo często adopcja to najlepsze wyjscie i dla dziecka, i dla matki albo rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka209 Re: Oddane dziecko do adopcji 10.07.06, 06:34 dziękuję za wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Oddane dziecko do adopcji 10.07.06, 07:04 można oddać dziecko do adopcji i nie tęsknić za nim jak najbardziej, jednak często jest to w wypadkach gdy dziecko "zawadza", zbyt dużo kosztuje nie ma warunków czy po prostu z wygodnicywa rodziców, ja osobiście umarłabym z tęsknoty i rozpaczy gdybym miała moją córke oddać, nie jestem w stanie zrozumieć co czuje matka i dlaczego do tego się posuwa żeby swoje dziecko oddać i nawet za nim nie zatęsknić tacy ludzie są dla mnie bez serca po prostu puści w środku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka209 Re: Oddane dziecko do adopcji 11.07.06, 12:55 szukam odpowiedzi choć mam jeszcze czas na rozmowę z synem o kobiecie, która urodziła nasze dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: Oddane dziecko do adopcji IP: 81.219.30.* 11.07.06, 22:44 To będzie bardzo trudna rozmowa, ale chyba lepiej to zrobić jak najwcześniej, bo jak powiedzą mu o tym "życzliwi" to mogą być kłopoty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś