Dodaj do ulubionych

Oddane dziecko do adopcji

07.07.06, 11:11
Czy można oddać dziecko do adopcji i nie tęsknić za nim.
Jak to jest, może komuś się to przydażyło
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Oddane dziecko do adopcji IP: 62.233.250.* 07.07.06, 14:00
      Pewnie można. Są tacy, którzy idą w długą i wcale się nie interesują swoimi
      dziećmi ( częściej panowie), sa tacy, których dzieci siedzą w domach dziecka, a
      im sie nawet odwiedzić nie chce ( wiem to z TV, sama na szczęście nie znam
      takich typków).
      Mysle, że normalny człowiek mający w miarę normalne życie, tzn. gdzie mieszkać,
      co jeść, mający standardową ilośc dzieci ( a nie np.siedmioro, które tak
      absorbują, że nie ma czasu na przemyślenia, rozpamiętywania), "mający serce"
      będzie bardzo tęsknił za oddanym dzieckiem. Nie zmienia to faktu, że pewnie
      bardzo często adopcja to najlepsze wyjscie i dla dziecka, i dla matki albo
      rodziców.
    • agnieszka209 Re: Oddane dziecko do adopcji 10.07.06, 06:34
      dziękuję za wypowiedź
    • niya Re: Oddane dziecko do adopcji 10.07.06, 07:04
      można oddać dziecko do adopcji i nie tęsknić za nim jak najbardziej, jednak
      często jest to w wypadkach gdy dziecko "zawadza", zbyt dużo kosztuje nie ma
      warunków czy po prostu z wygodnicywa rodziców, ja osobiście umarłabym z tęsknoty
      i rozpaczy gdybym miała moją córke oddać, nie jestem w stanie zrozumieć co czuje
      matka i dlaczego do tego się posuwa żeby swoje dziecko oddać i nawet za nim nie
      zatęsknić tacy ludzie są dla mnie bez serca po prostu puści w środku :/
    • agnieszka209 Re: Oddane dziecko do adopcji 11.07.06, 12:55
      szukam odpowiedzi choć mam jeszcze czas na rozmowę z synem o kobiecie, która
      urodziła nasze dziecko.
      • Gość: Ara Re: Oddane dziecko do adopcji IP: 81.219.30.* 11.07.06, 22:44
        To będzie bardzo trudna rozmowa, ale chyba lepiej to zrobić jak najwcześniej,
        bo jak powiedzą mu o tym "życzliwi" to mogą być kłopoty.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka