Dodaj do ulubionych

Zlikwidowano I LO ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:08
po dlugiej nieobecnosci w rzeszowie bedac na rynku cos mi sie nie zgadzalo -
a mianowicie wydawalo mi sie, ze na miejscu, gdzie bylo liceum, teraz jest
jakies muzeum ??
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa prawdziwe bełkocik i popierdzielenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:58
      Coś ci sie totalnie popiedzieliło.
      I LO nie jest na żadnym rynku - tylko na paniadze, muzeum też tam jest tylko
      symetrycznie połozone z linią symetrii na "balu".
      Ty chyba nie byłeś w Rzeszowie - albo za dużo wypiłeś na wstepie z wiadomymi
      skutkami :))
      • Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:17
        no bez jaj, mieszkalam tam i pamietam, ze lo wlasnie w rynku bylo, a na
        przerwach mozna bylo siedziec na lawkach przed szkola i bylo sie rownoczesnie w
        samiuskim rynku :/ za to tego muzeum nie pamietam wogole
        • Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:20
          o ile pamietam jakies lo bylo na 3 maja, nie wiem czy to I i nie pamietam gdzie
          ta ulica ale reke dalabym uciac ze na rynku kolo kina zorza bylo lo :P
          • Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:32
            please explain it to me bo nie daje mi to spokoju :P w sumie nie bylo mnie tam
            3 lata ale za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie ta paniada.. tam potem
            za lo taki bank byl... w sumie tam gdzie muzeum i banku nie bylo :P ale nie
            moge sobie przypomniec jak do rynku ma sie to lo , no zero rozkladu tych
            budynkow w mojej pamieci nie ma :>
            • huskyman Re: bełkocik i popierdzielenie 17.07.06, 23:19
              Powiedz dziewczyno jaki shit palilas bo tez tego chce sprobowac... ;)
            • Gość: MC Re: bełkocik i popierdzielenie IP: 195.136.36.* 18.07.06, 09:23
              Dla tej pani to juz tylko gumowy mlotek i lewatywa;)
          • Gość: zorro Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.wsaiz.edu.pl / 212.244.181.* 18.07.06, 08:27
            Dokładnie, NA RYNKU KOŁO KINA ZORZA było I LO i nadal tam jest tylko trzeba
            duuuużo wypić, a w ogóle Rzeszów jest tak duży, że można zapomnieć gdzie leży
            jego główna "reprezentacyjna" ulica.....
            • Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:38
              no na serio nie pamietam, moze ktos by wytlumaczyl, wy se tam mieszkacie to
              latwo wam sie smiac, a lewatywe sam sobie zaaplikuj moze twoje grubianstwo
              razem z odchodami poleci w sina dal .
              • niya Re: bełkocik i popierdzielenie 18.07.06, 12:56
                nadal jest na tej samej ulicy co kino zorza i lody Myszka :DDD jest zaraz koło
                muzeum na lewo :)
                • Gość: gosc Re: bełkocik i popierdzielenie IP: 82.177.97.* 18.07.06, 14:06
                  i niedaleko rynku
                  • Gość: aaa prawdziwy bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:32
                    aaa w sposób trollingowi robi sobie z nas jaja , do tego piszac posty naćpany
                    jak lokomotywa jakis zielskiem i opity jak bąk a mnie się to podoba- taka
                    rozmowa z jajcarzem ktory zapewne Rzeszowa nie zna ale chce sobie pogadać - no
                    jest fajnie :))
                    Pozdro
                    • Gość: aaa Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:33
                      mieszkalam tam no :P chodzilam do 4 lo naprawde :P
                      • Gość: gosc Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: 82.177.97.* 18.07.06, 19:00
                        klamiesz, w rzeszowie sa tylko 3 licea, wydala sie twoja prowokacja
                        • Gość: aaa Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:09
                          a kiedy zlikwidowano czwarte? ;]] bardzo je lubilam ;] i przystojniakow z
                          sasiedniej polibudy :P
                          • huskyman Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling 18.07.06, 23:30
                            Znowu kłamiesz! Sasiednio jest WSP!
                            • Gość: jorge Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.nat.rsk.pl 19.07.06, 00:25
                              Łżesz! Wojewódzka Szkoła Strażacka jest na Baranówce!
                              • Gość: aaa Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:37
                                aa, baranowka, stara dobra baranowka :P nadal sie tam tak zabijaja ?
                                • huskyman Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling 19.07.06, 21:52
                                  Cos ty zwariowala? Tam wybudowano duze seminarium i w ostatnim czasie 6 kosciolow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka