Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:08 po dlugiej nieobecnosci w rzeszowie bedac na rynku cos mi sie nie zgadzalo - a mianowicie wydawalo mi sie, ze na miejscu, gdzie bylo liceum, teraz jest jakies muzeum ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa prawdziwe bełkocik i popierdzielenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:58 Coś ci sie totalnie popiedzieliło. I LO nie jest na żadnym rynku - tylko na paniadze, muzeum też tam jest tylko symetrycznie połozone z linią symetrii na "balu". Ty chyba nie byłeś w Rzeszowie - albo za dużo wypiłeś na wstepie z wiadomymi skutkami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:17 no bez jaj, mieszkalam tam i pamietam, ze lo wlasnie w rynku bylo, a na przerwach mozna bylo siedziec na lawkach przed szkola i bylo sie rownoczesnie w samiuskim rynku :/ za to tego muzeum nie pamietam wogole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:20 o ile pamietam jakies lo bylo na 3 maja, nie wiem czy to I i nie pamietam gdzie ta ulica ale reke dalabym uciac ze na rynku kolo kina zorza bylo lo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:32 please explain it to me bo nie daje mi to spokoju :P w sumie nie bylo mnie tam 3 lata ale za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie ta paniada.. tam potem za lo taki bank byl... w sumie tam gdzie muzeum i banku nie bylo :P ale nie moge sobie przypomniec jak do rynku ma sie to lo , no zero rozkladu tych budynkow w mojej pamieci nie ma :> Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: bełkocik i popierdzielenie 17.07.06, 23:19 Powiedz dziewczyno jaki shit palilas bo tez tego chce sprobowac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: bełkocik i popierdzielenie IP: 195.136.36.* 18.07.06, 09:23 Dla tej pani to juz tylko gumowy mlotek i lewatywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.wsaiz.edu.pl / 212.244.181.* 18.07.06, 08:27 Dokładnie, NA RYNKU KOŁO KINA ZORZA było I LO i nadal tam jest tylko trzeba duuuużo wypić, a w ogóle Rzeszów jest tak duży, że można zapomnieć gdzie leży jego główna "reprezentacyjna" ulica..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: bełkocik i popierdzielenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:38 no na serio nie pamietam, moze ktos by wytlumaczyl, wy se tam mieszkacie to latwo wam sie smiac, a lewatywe sam sobie zaaplikuj moze twoje grubianstwo razem z odchodami poleci w sina dal . Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: bełkocik i popierdzielenie 18.07.06, 12:56 nadal jest na tej samej ulicy co kino zorza i lody Myszka :DDD jest zaraz koło muzeum na lewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: bełkocik i popierdzielenie IP: 82.177.97.* 18.07.06, 14:06 i niedaleko rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa prawdziwy bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:32 aaa w sposób trollingowi robi sobie z nas jaja , do tego piszac posty naćpany jak lokomotywa jakis zielskiem i opity jak bąk a mnie się to podoba- taka rozmowa z jajcarzem ktory zapewne Rzeszowa nie zna ale chce sobie pogadać - no jest fajnie :)) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:33 mieszkalam tam no :P chodzilam do 4 lo naprawde :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: 82.177.97.* 18.07.06, 19:00 klamiesz, w rzeszowie sa tylko 3 licea, wydala sie twoja prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:09 a kiedy zlikwidowano czwarte? ;]] bardzo je lubilam ;] i przystojniakow z sasiedniej polibudy :P Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling 18.07.06, 23:30 Znowu kłamiesz! Sasiednio jest WSP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.nat.rsk.pl 19.07.06, 00:25 Łżesz! Wojewódzka Szkoła Strażacka jest na Baranówce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:37 aa, baranowka, stara dobra baranowka :P nadal sie tam tak zabijaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: bełkocik ,popierdzielenie i troling 19.07.06, 21:52 Cos ty zwariowala? Tam wybudowano duze seminarium i w ostatnim czasie 6 kosciolow! Odpowiedz Link Zgłoś