Dodaj do ulubionych

Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy

IP: 82.177.40.* 28.07.06, 20:34
"weszliśmy na salę, na której leżał chłopiec po operacji przedramienia. Był przy nim jego ojciec. Drugim pacjentem było dziecko przygotowywane do operacji. [...] Ponieważ nie mówimy o stanie zdrowia pacjentów przy obcych dla nich ludziach, poprosiliśmy rodzica, żeby opuścił salę"
ciekawe, a drugi pacjent to nie jest obca osoba?? Dziwnie to interpretuja.
Obserwuj wątek
    • olias toksyczny ojciec 28.07.06, 22:06
      jest taki typ rodzica. toksyczny przed swoją chorą nadwrażliwość. Gdy dziecie
      podrośnie i zechce pani ... tatuś będzie go trzymał za rękę.
    • Gość: leon zapomnielm dodac IP: 82.177.40.* 28.07.06, 22:22
      co takiego uprawnia lekarza do grzebania w cudzych rzeczach? jakim prawem wzial on ten telefon do reki? na miejscu ojca bym oskarzylo probe kradziezy. inna sparawa jest iz facet mogl zostawic aby nagrac ew propozycje lekarzy dla matki odnosnie "wdziecznosci" za dobra operacje. I tego pewnie sie przestraszyli wiec robia za pokrzywdzonych. dziecko po operacji jako iz znajduje sie pod wplywem lekow nie byloby wiarygodnym swiadnkiem
      • Gość: ,irco Re: zapomnielm dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:28
        Leon, ty masz coś z głową chyba nie tak. A może jesteś pod wpływem leków właśnie?
        • Gość: leon Re: zapomnielm dodac IP: 82.177.40.* 28.07.06, 22:39
          moze tak jakies szczegoly co sie nie podoba?
        • olias Re: zapomnielm dodac 29.07.06, 11:51
          leon ma rację, trzeba zachować rewolucyjna czujność. zresztą ojciec wolał
          upewnić się że lekarze nie są z KGB ... nigdy nie wiadomo..
          A może lekarze mieli rysy arabskie i nosili jakieś plecaski gdzie coś tykało i
          błyskało?
      • Gość: aakk Re: zapomnielm dodac IP: 81.219.8.* 28.07.06, 22:39
        A może Ciebie by tak nagrać? Lub zrobić zdjęcie znienacka w sytuacji dla Ciebie
        krępującej? Cóż, może w toalecie?
        Pomysl człowieku trochę. Jak nienawidzisz lekarzy, to nie znaczy, że moga oni
        byc szpiegowani non stop.
        • Gość: leon Re: zapomnielm dodac IP: 82.177.40.* 28.07.06, 22:50
          a moze by tak przestac traktowac lekarzy jak swiete krowy ?? lekarz jest osoba zaufania publicznego. Pacjent oddaje w jego rece to co ma najcenniejszego - wlasne zycie. wiec w pracy powinni byc kontrolowani. w tygodniku agnora co tydzien sa opisywane bledy lekarskie. polez tydzien w szpitalu , to moze zmienisz zdanie.
          anmoze lubisz jak ktos grzebie bez pytania w twojej komorce? facet nie jest krysztalem lecz na tle lekarzy wypada bardziej pozytywnie.
          • Gość: gość Re: zapomnielm dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:54
            Przecież to się odbywało w szpitalu, a nie w prywatnym domu lekarzy.
          • Gość: RODZIC Re: zapomnielm dodac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:44
            NIE ZNACIE TYCH LEKARZY TO NIE KOMENTUJCIE BO TO WSPANIALI LUDZIE. A ŁAPÓWKI TO
            RZECZ PACJENTÓW WIEM Z DOŚWIADCZENIA. LECZYŁEM TAM DZIECKO NA ODDZIALE I NIKT
            MI NAWET NIE DAŁ DO ZROZUMIENIA ABY MU COKOLWIEK WRĘCZAĆ A DZIECKO JEST JUŻ
            ZDROWE CHOĆ BYŁA TO POWAŻNA SPRAWA.....CHWAŁA TYM LEKARZOM OBY WSZYSCY
            TACY BYLI.....
        • kolegamichnika Re: zapomnielm dodac 29.07.06, 01:00
          Lekarze i sędziowie powinni być monitorowani 24/h
          • Gość: ira Re: zapomnielm dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 07:25
            No to i pacjenci także. Idąc twoim tokiem rozumowania.
          • Gość: bajker Re: zapomnielm dodac IP: 80.54.177.* 29.07.06, 09:21
            ja na rowerze wyciągam 30/h
          • iga1210 Re: zapomnielm dodac 06.02.08, 23:58
            zgadzam się!!!!!!!!!!!
            • Gość: jajaja Re: zapomnielm dodac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:35
              nie zgadzaj się zbyt pochopnie bo życie raczej przed tobą doświadczenia także te
              przykre również
              • Gość: gość Re: zapomnielm dodac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:35
                taaak?
                • Gość: jajajza Re: zapomnielm dodac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 12:41
                  noooo
      • Gość: g Re: zapomnielm dodac IP: 81.15.189.* 29.07.06, 11:16
        a gdzie tam pisze że wziął do ręki?
      • Gość: jaro Re: zapomnielm dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 01:38
        ale niechlujnie piszesz. Zobacz ile zrobiłeś literówek... I tak ogólnie to durny
        jesteś, powiem Ci.
        • Gość: jaro Re: zapomnielm dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 01:39
          "durny jesteś" było oczywiście do leona - to tak tytułem uzupełnienia, żeby mój
          przedmówca przypadkiem się nie obraził ;-)
    • Gość: berecik sezon ogórkowy trwa w wyborczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:47
      SEZON OGÓRKOWY trwa w wyborczej w najlepsze
    • mjot1 Brawo Leon i Leona dzieci! 29.07.06, 09:54
      „Bceгдa гoтob!”
      Ta... Nie ma to jak stara dobra szkoła...
      Czujność! Czujność ponad wszystko!
      Wszak wróg nie śpi. Wróg czyha i czai się wszędy!
      Duch w narodzie jak widać nie zaginął.
      Brawo! Oto prawdziwie obywatelska postawa. Tak trzymać.

Najniższe ukłony!
      Zachwycony M.J.
    • Gość: kot Van Gogha Re: Od kiedy ojciec dziecka jest osobą obcą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:07
      Nie chcieli mówic przy obcych? Od kiedy ojciec dziecka jest osobą obcą? Przeciez
      pacjent ma prawo by cinformawany o swoim stanie zdrowie - a jesli jest to
      dziecko to jego prawny opiekun!!! lekarze nie mieli pdstaw wypraszac rodzica
      jesli mowili tylko o zdrowiu tego dziecka, mogli go wyprosic dopiero gdy
      podeszliby do drugiego dziecka. ale to wymaga dobrej woli ze strony lekarza, a
      nie obsesji na swoim punkcie.
      • aga857 Re: Od kiedy ojciec dziecka jest osobą obcą??? 30.07.06, 15:57
        W artkule była mowa o tym, że informacje były udzielane matce drugiego pacjenta
        przed operacją, więc dlaczego był nimi zainteresowany ktoś obcy?
        Czy lekarz to już taki wróg ludzkosci, ze trzeba podsłuchiwac co mówi o kimś
        innym do kogos innego? W czasach komunizmu podsłuch i donosicielstwo były
        pochwalane- czyzbysmy wracali do dawnych "dobrych " czasów? W tym momencie
        podsłuch dotyczył lekarzy- za moment okaże się, że wszędzie będziemy
        "monitorowani"- a ja nie chcę, aby uznać, że nagrywanie rozmów czy robienie
        zdjęć znienacka to pochwalany sposób bycia i życia.
    • Gość: medyk Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.dab.tke.pl 30.07.06, 19:43
      niewyżyty tatuś chciał zabawić się w BONDA. Jestem przekonany że jak dostanie
      dwa lata bez zawiasów to dorośnie
      • Gość: czt Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:26
        A cóż lekarze takiego mieli do ukrycia, że aż tak się teraz boją. Każdy może
        zostać nagrany i trzeba o tym pamiętać i pirduł nie gadać.
        • Gość: :-/ Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:38
          A czegóż oni do cholery tak się boją, i tak takie wizyty trwają całe poł minuty-
          rutynka. Czasem jak coś odburkną do pacjenta to należy się cieszyć z nalezytej
          informacji? myśle,że byłyby podstawy do konfliktu gdyby nagrany materiał został
          użyty przeciwko nim, ale przecież tak się nie stało, raczej przeciwnie......
          • Gość: baga ważne, że to dobrzy specjaliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:00
            Może byc, że ciekawski tatuś przegiął, może być, że i lekarze przewrażliwieni.
            W te upały ludziom się mąci już w głowie. Najważniejsze, że na oddziale prof.
            Sneli pracują świetni specjaliści - w zeszłym roku operowana tam była moja
            córka przez dra Bielaka i teraz sobie biega i skacze, a przedtem nie mogła.
            Cieszmy się, że mamy w Rzeszowie ortopedów na światowym poziomie!!!
            • Gość: pacjnet Re: ważne, że to dobrzy specjaliści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:38
              ludzie dajcie spokój
      • Gość: rodzic Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:20
        bardzo ciekawiła mnię ta sprawa i chciał bym się dowiedzieć czy ten
        nadopiekuńczy tatuś został ukarany
    • Gość: lekarz Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:44
      tak, widocznie tak mialo być, może nie słyszał
      • Gość: rodzic Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:06
        ciekawskich i plotkarzy nigdzie nie brakuje-ale w szpitalu...???
        • Gość: ja ja ja Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:38
          idiotów na forum też
          • Gość: anita Re: Ciekawski rodzic podsłuchiwał lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 17:45
            takie rzeczy dzieją się w każdym szpitalu przy obchodach bo ludzie z natury są
            ciekawscy i nie ufni
    • Gość: gość wie ktoś co z ciekawskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:26
      kto wie jak skończyła się ta sprawa?
      • Gość: synleona Re: wie ktoś co z ciekawskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:00
        nikt chyba tego nie wie
        • Gość: lolo Re: wie ktoś co z ciekawskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 21:23
          eee nmie wierzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka