Dodaj do ulubionych

Trener Marmy-Stachyra - sprzedawczyk...

IP: *.rzeszow.mm.pl 30.07.06, 20:04
Slucham relacji z Czestochowy i to co wyprawia Stachyra (trener) to sie w
pale nie misci. Ale jak sie obstawia w TOTO-MIX, ze Marma przegra wiecej jak
12 pkt.to inaczej byc nie moze... zenada.
Obserwuj wątek
    • edes Re: Trener Marmy-Stachyra - sprzedawczyk... 30.07.06, 20:19
      Stachyra Stachyra, ale jak Chrzanowski i Kuciapa kupe ch....... to jak mozna
      cokolwiek osiagnac. Dodatkowo powinien byc Rempala - to juz bez znaczenia - za
      Kuciape, czy Sledzia.
    • Gość: pks Re: Trener Marmy-Stachyra - sprzedawczyk... IP: *.rzeszow.mm.pl 30.07.06, 20:46
      zabijcie mnie - no fuksem sie udalo wygrac niezla kase - a Stachyre
      przepraszam...
      • Gość: ds16 Re: Trener Marmy-Stachyra - sprzedawczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 23:30
        Z taką postawą krajowej części zespołu nie zasługiwaliśmy na miejsce w
        TOP4 ,może w następnym sezonie .
        • Gość: Land Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.res.pl 31.07.06, 08:41
          Patrząc z perspektywy czasu na nasze transfery to tylko Petersen i Holta
          sprawdzili się.Reszta na czele z Kuciapą i śledziem do Krosna.Poza tym nie mamy
          młodzieżowców na przyszły sezon.Na miejscu Szefowej darł bym zelówy bo szkoda
          kasy .Lepiej pomyśleć o koszu ,siatce czy choćby o piłce bo na żużlu to dno
          zobaczy szybko nasza Kochana przecież Pani Maria.A swoją drogą to chcąc mieć
          sukcesy to trzeba mieć w zespole min.trzech stranieri.Jeszcze rok ,dwa i znów
          derby z Krosne i Tarnowem tyle że w drugiej lidze psia mać.
          • Gość: ul. Wiślna Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.agh.edu.pl 31.07.06, 22:42
            2 liga
            po prostu chłopaku tam jest wasze miejsce
            tam kopcie dziury w torze
            i derby z Rownem jezdzijcie!

Tarnów rulez
            • Gość: ds16 Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:57
              hehe bucole idę o zakład, że to wam bliżej do gonitw z cemwapem niż Rzeszowowi,
              pokażcie kto w tej waszej dziurce przy trasie do Krakowa wyłoży pieniążki na
              kapryśnych asiorów jak obcy element sponsorski definitywnie da nogę? może król
              musztardy ? hehe sami wiecie co was czeka więc nie ujadajcie, macie swoje 18-71
              i cieszcie się, że w tym sezonie powtórki z derbowej rzezi nie zaliczycie .
              • Gość: ul. Wiślna Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.agh.edu.pl 31.07.06, 23:15
                prokurator się powinien zająć już tą "rzezią"
                Janusz S.! Prawie jak trener, prawie jak ojciec dla syna.

A macie kogoś w IMP?
                Hehe, kogo? Janusza S.? Będzie podawał Colę na łuku?
                a fakt, macie łuk na stadionie?
            • Gość: MC Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 01.08.06, 00:25
              oj chlopie dres juz ubrales?tam w tarnowie miescie chana wszyscy nosicie dresy
              heheeh
              • Gość: ds16 Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:36
                Wiślna to chyba w Krakowie, waszej stolicy jest nieprawdaż ?

Prokurator dla naszego Jaśka ? Dzwoń Kolego do Rybnika do Wojaczka może
                wysłucha twego szlochania, choć nie sądzę, by zrozumiał o co Ci biega wszak
                byli tacy tamtego dnia pamiętnego (18-71 tak się tworzy historia!), którzy
                radzili sobie wręcz doskonale w tych ponoć anormalnych warunkach ? No wiesz jak
                ktoś złorzeczy z wysokości parku maszyn nie podejmując w ogóle rywalizacji to
                nie wiem czy mamy o czym rozmawiać ...

Nie bój nic bucoleńku z wesołej krainy Rabacyi, nastepnym razem jak wpadniecie
                do nas już z R.Wardzałą i Petranowem (kto wie może i z nieodżałowanym
                Cierniakiem ;-)) ,a Jasiek przypadkiem przywita Was tym samym...jestem pewien,
                że te 23-25 pkt. wydusicie...bo swoje chłopaki to zawsze mniej płochliwe
                i trochę ambicją nadgonią, oj a Kużdżał to dopiero walczak był !
                • Gość: ul. Wiślna Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.agh.edu.pl 01.08.06, 13:18
                  ja nie musze dzwonic
                  pewnie PISuary sie za nich zabiora tuz po PZPN
                  i wtedy bedzie wesoło

fakt Kuzdzal walczak byl
                  i slynnego Slaczke ze Stachyra
                  zawsze pchalo zeby go podburzyc
                  no ale tor bez dziur wtedy byl

ale co tu gadac, lokalny szowinizm, krotkowzrocznosc
                  byle "buczakom" pokazac...
                  pokazcie czy macie wartosciowego Polaka w składzie?
                  tarnowianina Rempałę?
                  przechrztę Holtę z Czewy?
                  słabo u was z tym szkoleniem,
                  no ale nie ma kto szkolić-trenejro kopie!
              • Gość: ul. Wiślna Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.agh.edu.pl 01.08.06, 13:20
                a Ty synku jak skończysz szkołę średnią
                i do tego maturę na ponad 30% napiszesz (wszystkie przedmioty)
                to zaczynaj dyskusję

bo inaczej Twój poziom uprawnia raczej do podawania dresów klientom w sklepie
                • Gość: ds16 Re:A skąd kasę na sukcesy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 13:48
                  Luz bucoleńku, my tu wszak jeno wirtualne hece odprawiamy ;-)

A co do krajowych to fakt problem jest, nie ma asa, ale z tym szkoleniem to bym
                  nie szalał...chyba nie musisz zgadywać kto jest najlepszy w MDMP i gdzie
                  odbędzie się Finalik tejże imprezy, jak również chyba nie trzeba przypominać
                  jak wypada Rzeszów w biegach mlodzieżowych, tu pudło .

Hehh pamiętam jak w 1992 bodaj Kużdzał wy.. z piąchy Ślączce na Mościcach
                  przy 20 000, hehe miałem to jeszcze na video !

p.s.
                  a mam takie pytanie jaka jest geneza i rodowód tych "Józków" ? bo dopiero ze 2
                  lata temu obiła mi się o uszy ta jakże obelżywa formuła :-)
                  • Gość: ul. Wiślna Józki? IP: *.agh.edu.pl 01.08.06, 15:40
                    "Józków"? nie wiem, nie używam,
                    mało tego, ja sam się dowiedziałem o tym też ze dwa lata temu
                    a do Rzeszowa jako miejsca w Polsce mam stosunek obojętny
                    wolę Kraków jeżeli już mówimy o czymś na południu większym od Tarnowa

MDMP owszem, ale poczekajmy co z nich bedzie
                    bo po pokoleniu Wilka, Winiarza, Trojanowskiego i innych został Kuciapa, ale
                    średnio coś sobie radzi
                    my mamy, odpukać, Kołodzieja i Marcina
                    i zdrowo, Bogu dzięki, się rzadzą i nie chcą sie rozbijać w imię chorych
                    lokalnych igrzysk

co do Kużdżała to spuśćmy zasłonę milczenia,
                    zawsze narwany chłopak był, wolałem spokojniejszych, a skuteczniejszych,
                    Rempałów, Leśniowskiego i Cierniaka, z których ostatni dwaj jednak nie
                    udźwignęli ciężaru obowiązków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka