Dodaj do ulubionych

PIŁKA NOŻNA. Resovia pokonała Tłoki Gorzyce 3:1.

IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 13.08.06, 20:33
Chopy kruca szpic taki Sovii to nie widziol juz dawno , jak pieknie grali a
Bilinskiego pewnie do Realu wezno.3 liga jak nic.
A co do pozasportowych info niech sie kumaci wypowiedzo.
My w sportowym skladzie mieli trocha przygod a teroz se siedze u Jaska i pije
Harnasia.
Do zobaczenia na kibicowskim szlaku Hej
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Tłoki Gorzyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:00
      przeciez w gorzycach nie ma kto grac bo jak prezesy zaczely sie zajmowac klubem
      to w ciagu 3 lat spadli z 2 do 4 ligi, wiec tloki beda tzw chlopcami do bicia
      no czasem jak im ktos odpusci to moze wygraja ...
      • Gość: Jasiek Bobowa Fan Re: Tłoki Gorzyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:12
        Bilińskiego do Realu mamio juz trzeci tydzień! Pono sie miejsce na spożywce
        zrobiło! Pudzie za zgrzewke jogurtów i makaron babuni +33% gratis! Bobowo żondzi!
    • Gość: jebolo Re: Resovia pokonała Tłoki Gorzyce 3 IP: 195.136.92.* 14.08.06, 09:24
      w 5 lidze wisłok strzyżów - ec rzeszów 2-9.... to jest wynik!
      • Gość: NM Re: Resovia pokonała Tłoki Gorzyce 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:57
        EC ?... European Council !?

.. łks
        • Gość: wyznanie Re: Resovia pokonała Tłoki Gorzyce 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 13:09
          Jestem Smigiel - z Bobowy - pochodzi ma rodzina. Czasem tu się podszywam za
          innych.
          Niestety upały się skończyły i to nic nie pomogło na poprawę mojego stanu.
          Ze wsi jestem na wieć wruce a mej Stali nie porzuce.
        • Gość: kozak Re: Resovia pokonała Tłoki Gorzyce 3 IP: 195.136.92.* 14.08.06, 13:24
          elektrocieplownia ciolku!
          • Gość: NM Re: Resovia pokonała Tłoki Gorzyce 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 13:33
            aaaaaaaa ! W życiu bym nie wpadł ! Dziękuję !

p.s.
            Ile lat trzeba być fanatykiem regionalnego futbolu, by przyswoić taką wiedzę?
            ambitny jestem...
    • Gość: resoviak Re: Piłka nożna. Resovia pokonała Tłoki Gorzyce 3 IP: 195.136.92.* 14.08.06, 13:27
      jestem kibicem resovii o czym swiadcza moje dlugie pejsy. jest nas duzo na
      wyspianskiego, tam tez koczujemy pod stadionem naszego klubu, mamy duze kartony
      a w nich grzyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka