Dodaj do ulubionych

Blog o Rzeszowie

21.08.06, 20:02

Polecam piękny blog tekstowo-fotograficzny z życia Rzeszowa:
rzeszow.blox.pl
Warto poczytać komentarze.

→ → → → → → → → → →
Odkryjmy Białoruś!
odkryjmybialorus.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Blog o Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:08
      Ładne tylko dwa zdjęcia, tzn. inne od tych wszystkich co w necie, przykre trochę, że Rzeszów taki nijaki zawsze na zdjęciach...
      • Gość: Czerepacha Re: Blog o Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:33
        a Lwów blisko - www.moje.friko.pl :)
      • Gość: M Re: Blog o Rzeszowie IP: *.viknet.pl 21.08.06, 22:01
        Nie wypowiadaj sie autorze bloga za wszystkich rzeszowian, moim ulubiencem ten
        osrany pomnik nie jest na pewno. A jezeli ktos ma poczucie estetyki dalekie od
        europejskich standardów to podobaja mu sie takie pozostalosci socjalizmu.
        • Gość: miasto.rzeszow Re: Blog o Rzeszowie IP: 81.21.196.* 22.08.06, 11:15
          "ulubieniec Rzeszowian" to fraza ironiczna. dzieki za kwalifikacje mojego
          poczucia estetyki :) pozdrawiam
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl :-))))))))))))) 21.08.06, 22:37

Co wy chcecie? Na tych zdjęciach miasto naprawdę fajnie wygląda. Chyba nawet
      lepiej niż w rzeczywistości.

→ → → → → → → → → →
      Odkryjmy Białoruś!
      odkryjmybialorus.blox.pl
      • Gość: M Re: :-))))))))))))) IP: *.viknet.pl 21.08.06, 23:17
        Zdjecia IMO slabe i nie oddaja charakteru Rzeszowa. Wyglada na nich jak małe
        miasteczko, a gdzie budynki z międzywojnia, nowoczesne budownictwo czy nawet te
        wieksze kamienice z pogranicza XIX i XX wieku.
        • Gość: kris Re: :-))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:16
          mnie sie podobaja. sa naprawde ladne.
          • Gość: cupik Re: :-))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:47
            To ja dorzucę kilka swoich zdjęć:
            www.powiat.mielec.pl/cupik/priv/galeria/rzeszow.htm
            • Gość: M Re: :-))))))))))))) IP: *.viknet.pl 22.08.06, 16:42
              Te zdjęcia mi się podobają, szkoda że tak mało :)
    • Gość: boćka Re: Blog o Rzeszowie IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 22.08.06, 21:26
      ciekawy blog, warto zajrzeć. Niestety, niektóre elewacje budynków
      koszmarne!!!! kolory - "szmira" naszego miasta, zbyt różowo, zielono,pstrokato
      i krzykliwie - a szkoda, mówią że, małe jest piękne, nadal wierzę, przecież to,
      moje miasto
    • Gość: ddzioba@etobres.pl Re: Blog o Rzeszowie IP: *.117.136.71.static.3s.pl 08.03.19, 14:48
      Polecam. Dobry rzeszowski blog o zdrowiu i sprzęcie medycznym.

www.salmor.pl/blog.html
    • Gość: ddzioba@etobres.pl Re: Blog o Rzeszowie IP: *.117.136.71.static.3s.pl 08.03.19, 14:48
      Z Rzeszowa godna polecenia firma informatyczna: www.etobres.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka