Dodaj do ulubionych

Przestroga przed serwisem Multimoto ul. Handlowa 4

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:08
Szanowni państwo
Chciałem przestrzec przed powierzaniem serwisowania auta w serwisie firmy
Multimoto Sp.z.o.o na ulicy Handlowej 4.
Podczas wielu wizyt spotkałem się niedokładnością, zbywaniem
klienta,wprowadzaniem w błąd. Ponadto wiele razy zostałem potraktowany
nieuprzejmie. Zmuszony naprawą auta w tej firmie (zakupione tam) odwiedziłem
ponownie serwis. Ostatnia wizyta przeszła moje najgorsze wyobrażenia.
W moim aucie pojawiła się usterka w zawieszeniu. Dokonano wymiany części i
auto jak się okazało później nie zostało poddane kontroli geometrii i
zbierzności zawieszenia(poprostu sprawdzeniu). Wydano mi auto które było
niesprawne ! Po ustawieniu zbieżności i geometrii zawieszenia,którego nie
dokonano wczesniej okazało się że auto dalej prowadzi się fatalnie. Więc
następne przybycie do serwisu (juz trzecie) zaowocowało kolejną diagnostyką
na której stwierdzono że części zamontowane są złe(nie wiem w końcu czy
wadliwe czy nie od tego modelu wsadzono częsci) Auto w końcu zostało
naprawione.
Reasumując :
Obsługa podczas incydentu b. nieuprzejma sugerowała że sobie coś ubzdurałem,
podczas gdy to oni wyraźnie popełnili błędy, zagrażające nawet bezpieczeństwu
ponieważ wypuścili dwa razy auto które jest niesprawne !
Słono zapłaciłem za usługę podczas gdy powinienem być zwolniony z opłat
biorąc pod uwagę okoliczności.
Jak się poźniej okazało marża na częściach jaką stosuje sklep serwisu to jest
kilkaset procęt.
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM KORZYSTANIA Z USŁUG W/W FIRMY !
Obserwuj wątek
    • Gość: Dinn Re: Przestroga przed serwisem Multimoto ul. Handl IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 26.08.06, 11:58
      Dobrze wiedziec !!!!!!!!!!
      • Gość: wiem Re: Przestroga przed serwisem Multimoto ul. Handl IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 26.08.06, 12:16
        Proponuję przekazać sprawę Miejskiemu Rzecznikowi Praw Konsumenta, Plac Ofiar
        Getta 7. Można wyegzekwować zwrot kasy na usługę.
    • Gość: manewr Re: Przestroga przed serwisem Multimoto ul. Handl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 12:28
      toś się chłopie kapnął w pore ! tam tylko własnie bierznie do testowania
      podwozi maja dobrą bo reszta katastrofa !
      • Gość: laik Re: Przestroga przed serwisem Multimoto ul. Handl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 12:58
        kurcze a ja zawsz ebyłem zadowolony jak mi tam robili ale ni o tym chce pisać
        chce przestrzec przed serwisem "AUTO TRIO" w skrucie napisze iż zostawiłęm tam
        mnustwo pieniedzy byłem traktowany jak jakiś idiota nikt mnie nie słuchał gdy
        mówiłem co ijak poprostu do tych ludzi nic nie dociera robią po swojemu
        poprostu brak słów aby opisać to co przezuywałem za sprawą tego "serwisu", gdy
        byłem zmuszony tam jechać to mną terepało poniosłem dodatkowe koszta przez ich
        błędy !!! pracują tam partacze nie znajacy sie na tym co robią!!! szarpałem sie
        z nimi 3 miesiaće a auto i tak juz nie jeżdziło tak jak zanim je odstawiłem do
        ich warsztatu :(oni oczywiście mnie zlewali itd kiedyś auto stało tam tydzień
        jak przyjechałem po odbiór to facet powiedział mi ze nic nie zrobili eheh bo
        nie wiedza jak, a chodziło o ustawienie zapłonu!!! przyśpieszenie bąz
        opuźnienie tak aby auto wchodziło możliwie na jak najwyższe obroty jakz
        apytałem czemu nie zadzwonił zebym odebrał auto to powiedział ze dzwonił i sie
        nie dodzwonił heeh a ja jak idiota czekałem tydzień żeby odebrać auto które
        sobie pprostu stało!!! dodam ze był a to sobota na tabliczce jakieś tam godziny
        otwarcia w sobote do 13 czy którejś tam ale oczywiści warsztat zamknięty a ja
        musiałe kuwa jeżdzić po chałupach jednego z "szefuf" żęby odebrać auto :(
        wogóle to padaka szkoda słów straciłem pieniądze i dużo zdrowia ZDECYDOWANIE
        NIE POLECAMMMM!!!!!! "AUTO TRIO"
    • Gość: kierowca Re: Przestroga przed serwisem Multimoto ul. Handl IP: 210.21.75.* 26.08.06, 16:22
      Ja przestrzegam przed warsztatem na Reymonta "F-3". Kiedys tam podjechalem zeby
      mi podlaczyli kompa i sprawdzili czy wszystko w porządku,jak sie okazalo jego
      pierwsze pytanie bylo gdzie sie podpina Kompa.Udalem glupka i powiedzialem ze
      nie wiem.Jak juz znalazl to nie potrafil przeprowadzic kompletnego testu-czysta
      porazka.
    • Gość: gene Re: Przestroga przed serwisem Multimoto ul. Handl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 03:04
      Też miałem podobny przypadek, uważam, że jest to firma niesolidna a w dodatku
      droga!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka