Dodaj do ulubionych

Wyniki badań Pentoru

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:15
Szlachta baranie ty przed ostatnimi wyborami też byłes lansowany w mediach
jak prezydent ale i to ci nie pomogło !!! :) Ferenc Ferenc ponad
wszystko !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: 81.15.189.* 03.09.06, 22:22
      to jest śmiech na sali co ta kobieta mówi..swoją droga troche podbiła notowania w tym sondażu sobie i szlachcie! WYNOCHA darmozjady z tego miasta i to jak najszybciej,pakować manatki bo do wyborów coraz bliżej! Prawdziwy prezydent to obecny prezydent!! LUDZIE pamiętajcie tylko,żeby IŚĆ DO WYBORÓW!!! bo nam tu drugi Przemysl zrobią
      • Gość: TADZIu Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:33
        Dookladnie !!! TYLKO TADZIU FERENC i JEGO EKIPA !!! wtedy wszystko bedzie sie
        ladnie rozwijac, budowac i miasto bedzie ladniejsze, nowoczesniejsze !!!
        • bu2m Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się 03.09.06, 23:35
          Taaaa jest!
          • Gość: Mikael [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:53
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • bravocharlie Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się 03.09.06, 23:55
              Poziomem to ty M. raczej nie odstajesz od Leppera..
              • Gość: Mikael Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:55
                Oczywiscie bo to ja tworze wątki na temat innych osób jak bu2m vel malibu o
                mnie.
                • bravocharlie Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się 03.09.06, 23:57
                  wybacz ale to nie on przekracza tą jakże cienką dla niektórych granicę dobrego
                  smaku.
                  • Gość: Mikael Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:59
                    Ale zasmieca forum i to jest trolling. A juz zagrywki typu uzywanie moich
                    danych osobowych i mieszanie tego z nieprawdziwymi informacjami są chwytem
                    ponizej pasa rodem przesiedlenca pochodzenia z kongresowki, nieudacznika ze
                    Szczecina.
                    • bravocharlie Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się 04.09.06, 00:00
                      Mam nieodparte wrażenie że to ty obrażasz ludzi... w tym poście dajesz temu
                      poraz wtóry wyraz... z przykrością to muszę stwierdzić...
                      • Gość: ja Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.res.pl 04.09.06, 00:03
                        :-)
                        • Gość: Mikael Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:04
                          A ty z czego się tak śmiejesz? Sam obrażaleś wiele osób tylko nie pod tym
                          nickiem :)
                          • Gość: ja Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.res.pl 04.09.06, 00:04
                            :-)
                      • Gość: M Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:03
                        Jest różnica pomiędzy obrazaniem ludzi a logowaniem się pod nick sugerujący, że
                        piszę to ja i tworzenie idiotyzmów na mój temat. Ja takich chwytów nie stosuję
                        bo jest to typowe dla cioty ze stettina ktory nie umie spotkać się wprost i
                        powiedzieć czego chce tylko będzie przywalać się na forum, gdyż tylko tu jest
                        silny.
                        • Gość: up Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:06
                          up
    • Gość: ANTY SZLACHTA Wyniki badań Pentoru IP: *.rzeszow.mm.pl 03.09.06, 23:53
      TADEK TADEK TADEK NA PREZYDENTA TYLKO TY...!!! :) Pamietajmy trzeba również
      dobrą rade wybrac! ja chyba na Marte N. Polska nam zazdrości takiego
      Prezydenta!!!
    • olias niestety - scenariusz bardzo prawdopodobny 04.09.06, 07:41
      dla rzeszowa ważne będą nie tylko wybory w samym Rzeszowie. Prawdopodobny
      scenariusz: Ferenc i jego grupa wygrywa z Rzeszowie. PiS/LPR ma mniej głosów i
      nie może blokować jak teraz wszystkiego. Ale ... od 1.01.2007 rzeszów ma się
      rozszerzyć. jest prawdopodobne że zywcięskie ugrupowanie będzie musiało podjąć
      decyzję - zablokować rozszerzenie miasta czy stracić władzę na rzecz PiS/LPR ?
      Chyba że po wyborach dojdzie do wspólnej pracy z PO.
    • Gość: Lucek Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:33
      Czerwone barany przecież Pentor zrobił te badania na zlecenie SLD - pisali w
      Nowinach, to jak miały wyglądać. A Dzierżak dobrze mówi, że to po prostu
      manipulacja. Jedyna rozsądna, ale za nią nie stoi żaden układ ani mafijny, ani
      prasowy ani finansowy.Ale czy to ludzie zrozumieją?
      • Gość: sss Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:01
        malo tego, wyniki sa z czerwca
      • Gość: golwes ?? IP: *.dnet.pl 04.09.06, 17:41
        dlaczego obrazasz ludzi??
        podobno jak brakuje argumentów używa sie epitetów, to jest styl władzy
        prowadzony przez pis, no cóz widze że zwolennicy tego tworu jakim jest pis
        niezrozumią nigdy demokracjii i tego że w polsce jest wolnośc słowa i wyboru,
        chociaz niedokońca bo jak sie po pijaku obrazi kaczke to policja całego kraju
        bedzie ścigać bardziej niz amerykanie binladena
    • Gość: kiniarz Wyniki badań Pentoru IP: 82.177.97.* 04.09.06, 09:10
      Wszyscy moi znajomi są za T. Ferencem. On wygra - tak trzymać jestem za!!!!!!
      Dla mnie żaden Pentor nie jest potrzebny!!
      • borowik1 Re: Wyniki badań Pentoru 04.09.06, 09:20
        Nie ma co tu duzo dywagować - Tadek wygra i koniec, i bardzo dobrze! Tylko
        bardzo ważne - w radzie miasta Tadek musi mieć większość bo inaczej bedzie tak
        jak teraz! Sam prezydent niewiele zrobi - musi mieć za sobą radę! Więc
        głosujemy wszyscy na ludzi Tadka do rady miasta!!!!
        • Gość: józef K. Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:27
          Pamietajmy o tych;

Oni głosowali przeciwko Cushmanowi

Radni PiS:
          1. Antoni Dudek
          2. Władysław Kaczmarzyk
          3.Jacek Kiczek
          4. Antoni Kopaczewski
          5. Cecylia Kotowicz
          6. Marek Strączek
          7. Waldemar Szumny
          8. Ludwik Szyszka
          9. Robert Kultys
          10. Jacek Gołubowicz

Radni LPR:
          1. Janina Błażej
          2. Elżbieta Dzierżak
          3. Andrzej Szypuła
          4. Janusz Ramski
          5. Ryszard Piekło

• Gość: PIS-DA Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:29
            ONI BLOKUJĄ WSZSYTKO NAWET SWOJĄ DUPĘ !!!! WON !!!
            • Gość: PiS-DA Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:53
              up
    • Gość: Rzeszowiak Wyniki badań Pentoru IP: *.icm.edu.pl 04.09.06, 12:08
      Nareszcie Rzeszowianie pokazali, że są społeczeństwem obywatelskim i żadne
      partie i partyjki nie mają u nas szans. OBY TAK DALEJ a będziemy NAJLEPSI
      • Gość: Kaczy Re: Wyniki badań Pentoru IP: 82.177.97.* 04.09.06, 12:48
        Tadeusz Ferenc na prezydenta kraju! :)
    • Gość: karol młot Wyniki badań Pentoru IP: 81.15.189.* 04.09.06, 13:11
      jeżeli można zaremontować się na śmierć jak mówi p. Szlachta to rozdawać "nie
      swoje" kościołowi też można na śmierć a tak przecież czynił pan Szlachta za
      swojej kadencji. Pańska osoba nigdy nie była wyrazista, w dobrym tego słowa
      znaczeniu, a dopustem bożym byłoby aby pan został prezydentem Rzeszowa - Panie
      Szlachta. Szkoda, że PIS nie ma innego kandydata na to stanowisko bo ciekawiej
      wyglądałyby wybory a tak to ja wiem, że PREZYDENTEM ZOSTANIE
      SZANOWNY PAN F E R E N C !!!!!!
    • Gość: Leonardo Wyniki badań Pentoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:27
      Głosuje na FERENCA!!!!!!!!!!!! Jest prawdziwym przydentem maszego miasta! Tylko trzeba mu wybrać dobrą rade miasta która będzie mu pomagać i go wspierać w jego wizji mocnego Rzeszowa!
      • Gość: mati Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 04.09.06, 13:35
        ja tez glosuje na T Ferenca
    • Gość: rafal Tak trzymać ! IP: 84.38.160.* 04.09.06, 13:53
      Może uda się doprowadzić żeby Ferenc mógł współpracować z normalną i inteligentną radą miasta..
    • Gość: yacek Wyniki badań Pentoru IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 04.09.06, 15:26
      Ja równiez popieram p.Ferenca. Zróbmy w końcu coś aby wywalić z Rady miasta
      ludzi nie zainteresowanych rozwojem tego regionu.
    • mal49 Wyniki badań Pentoru 04.09.06, 16:20
      Biedna Dzierżak, nikt jej nie popiera...
      A za co, do cholery, mieliby popierać?
    • Gość: LOLA Wyniki badań Pentoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:50
      TE BADANIA TO PRZYNAJMNIEJ SA MIARODAJNE A NIE TEGO CALEGO INSTYTUTU
      GOSPODARCZEGO WSIZ - PSEUDO JEDNOSTKI NAUKOWEJ
    • Gość: Przyjaciel Wyniki badań Pentoru IP: 62.93.49.* 04.09.06, 19:48
      Tadek F. to chłopak z Rzeszowa z krwi i kości, tylko taki zadba o nas
      rzeszowiaków,dobry gospodarz, a skąd te przybłędy które nami chcą rządzić, a
      won z takimi, niech robią to co potrafią.
    • Gość: dry Wyniki badań Pentoru IP: *.rzeszow.mm.pl 04.09.06, 20:45
      600 głosów na 150 000 ludzi to nic nie znaczy - taki artykuł to istne brednie
      • huskyman Re: Wyniki badań Pentoru 04.09.06, 22:34
        Sadze ze prawa statystyki sie nie mylą...
    • Gość: Popiel Wyniki badań Pentoru IP: 84.38.95.* 04.09.06, 21:38
      Najmniej do powiedzenia ma tu LPR - ta partyjka niedługo zniknie ze sceny
      politycznej. Razem ze swoim chorym przywódcą.
      • Gość: revenant Re: Wyniki badań Pentoru IP: 82.177.97.* 04.09.06, 23:20
        ela dzierżak to nie kandydat nawet nie powietrze bo to ma więcej wartosci dla
        społeczeństwa niz ta paniusia z mega ambicjami i słomą w butach elżunia to
        jakis klon romana wiekiegi i prawie wszechmogącego
        hahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa do czworaków z elżunią!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka