Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:15 Szlachta baranie ty przed ostatnimi wyborami też byłes lansowany w mediach jak prezydent ale i to ci nie pomogło !!! :) Ferenc Ferenc ponad wszystko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: 81.15.189.* 03.09.06, 22:22 to jest śmiech na sali co ta kobieta mówi..swoją droga troche podbiła notowania w tym sondażu sobie i szlachcie! WYNOCHA darmozjady z tego miasta i to jak najszybciej,pakować manatki bo do wyborów coraz bliżej! Prawdziwy prezydent to obecny prezydent!! LUDZIE pamiętajcie tylko,żeby IŚĆ DO WYBORÓW!!! bo nam tu drugi Przemysl zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TADZIu Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:33 Dookladnie !!! TYLKO TADZIU FERENC i JEGO EKIPA !!! wtedy wszystko bedzie sie ladnie rozwijac, budowac i miasto bedzie ladniejsze, nowoczesniejsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się 03.09.06, 23:55 Poziomem to ty M. raczej nie odstajesz od Leppera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:55 Oczywiscie bo to ja tworze wątki na temat innych osób jak bu2m vel malibu o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się 03.09.06, 23:57 wybacz ale to nie on przekracza tą jakże cienką dla niektórych granicę dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:59 Ale zasmieca forum i to jest trolling. A juz zagrywki typu uzywanie moich danych osobowych i mieszanie tego z nieprawdziwymi informacjami są chwytem ponizej pasa rodem przesiedlenca pochodzenia z kongresowki, nieudacznika ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się 04.09.06, 00:00 Mam nieodparte wrażenie że to ty obrażasz ludzi... w tym poście dajesz temu poraz wtóry wyraz... z przykrością to muszę stwierdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:04 A ty z czego się tak śmiejesz? Sam obrażaleś wiele osób tylko nie pod tym nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:03 Jest różnica pomiędzy obrazaniem ludzi a logowaniem się pod nick sugerujący, że piszę to ja i tworzenie idiotyzmów na mój temat. Ja takich chwytów nie stosuję bo jest to typowe dla cioty ze stettina ktory nie umie spotkać się wprost i powiedzieć czego chce tylko będzie przywalać się na forum, gdyż tylko tu jest silny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: haha dzierżak nie ośmieszaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:06 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY SZLACHTA Wyniki badań Pentoru IP: *.rzeszow.mm.pl 03.09.06, 23:53 TADEK TADEK TADEK NA PREZYDENTA TYLKO TY...!!! :) Pamietajmy trzeba również dobrą rade wybrac! ja chyba na Marte N. Polska nam zazdrości takiego Prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias niestety - scenariusz bardzo prawdopodobny 04.09.06, 07:41 dla rzeszowa ważne będą nie tylko wybory w samym Rzeszowie. Prawdopodobny scenariusz: Ferenc i jego grupa wygrywa z Rzeszowie. PiS/LPR ma mniej głosów i nie może blokować jak teraz wszystkiego. Ale ... od 1.01.2007 rzeszów ma się rozszerzyć. jest prawdopodobne że zywcięskie ugrupowanie będzie musiało podjąć decyzję - zablokować rozszerzenie miasta czy stracić władzę na rzecz PiS/LPR ? Chyba że po wyborach dojdzie do wspólnej pracy z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:33 Czerwone barany przecież Pentor zrobił te badania na zlecenie SLD - pisali w Nowinach, to jak miały wyglądać. A Dzierżak dobrze mówi, że to po prostu manipulacja. Jedyna rozsądna, ale za nią nie stoi żaden układ ani mafijny, ani prasowy ani finansowy.Ale czy to ludzie zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:01 malo tego, wyniki sa z czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes ?? IP: *.dnet.pl 04.09.06, 17:41 dlaczego obrazasz ludzi?? podobno jak brakuje argumentów używa sie epitetów, to jest styl władzy prowadzony przez pis, no cóz widze że zwolennicy tego tworu jakim jest pis niezrozumią nigdy demokracjii i tego że w polsce jest wolnośc słowa i wyboru, chociaz niedokońca bo jak sie po pijaku obrazi kaczke to policja całego kraju bedzie ścigać bardziej niz amerykanie binladena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniarz Wyniki badań Pentoru IP: 82.177.97.* 04.09.06, 09:10 Wszyscy moi znajomi są za T. Ferencem. On wygra - tak trzymać jestem za!!!!!! Dla mnie żaden Pentor nie jest potrzebny!! Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: Wyniki badań Pentoru 04.09.06, 09:20 Nie ma co tu duzo dywagować - Tadek wygra i koniec, i bardzo dobrze! Tylko bardzo ważne - w radzie miasta Tadek musi mieć większość bo inaczej bedzie tak jak teraz! Sam prezydent niewiele zrobi - musi mieć za sobą radę! Więc głosujemy wszyscy na ludzi Tadka do rady miasta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józef K. Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:27 Pamietajmy o tych; Oni głosowali przeciwko Cushmanowi Radni PiS: 1. Antoni Dudek 2. Władysław Kaczmarzyk 3.Jacek Kiczek 4. Antoni Kopaczewski 5. Cecylia Kotowicz 6. Marek Strączek 7. Waldemar Szumny 8. Ludwik Szyszka 9. Robert Kultys 10. Jacek Gołubowicz Radni LPR: 1. Janina Błażej 2. Elżbieta Dzierżak 3. Andrzej Szypuła 4. Janusz Ramski 5. Ryszard Piekło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS-DA Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:29 ONI BLOKUJĄ WSZSYTKO NAWET SWOJĄ DUPĘ !!!! WON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS-DA Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:53 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Wyniki badań Pentoru IP: *.icm.edu.pl 04.09.06, 12:08 Nareszcie Rzeszowianie pokazali, że są społeczeństwem obywatelskim i żadne partie i partyjki nie mają u nas szans. OBY TAK DALEJ a będziemy NAJLEPSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczy Re: Wyniki badań Pentoru IP: 82.177.97.* 04.09.06, 12:48 Tadeusz Ferenc na prezydenta kraju! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol młot Wyniki badań Pentoru IP: 81.15.189.* 04.09.06, 13:11 jeżeli można zaremontować się na śmierć jak mówi p. Szlachta to rozdawać "nie swoje" kościołowi też można na śmierć a tak przecież czynił pan Szlachta za swojej kadencji. Pańska osoba nigdy nie była wyrazista, w dobrym tego słowa znaczeniu, a dopustem bożym byłoby aby pan został prezydentem Rzeszowa - Panie Szlachta. Szkoda, że PIS nie ma innego kandydata na to stanowisko bo ciekawiej wyglądałyby wybory a tak to ja wiem, że PREZYDENTEM ZOSTANIE SZANOWNY PAN F E R E N C !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonardo Wyniki badań Pentoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:27 Głosuje na FERENCA!!!!!!!!!!!! Jest prawdziwym przydentem maszego miasta! Tylko trzeba mu wybrać dobrą rade miasta która będzie mu pomagać i go wspierać w jego wizji mocnego Rzeszowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Wyniki badań Pentoru IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 04.09.06, 13:35 ja tez glosuje na T Ferenca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Tak trzymać ! IP: 84.38.160.* 04.09.06, 13:53 Może uda się doprowadzić żeby Ferenc mógł współpracować z normalną i inteligentną radą miasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacek Wyniki badań Pentoru IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 04.09.06, 15:26 Ja równiez popieram p.Ferenca. Zróbmy w końcu coś aby wywalić z Rady miasta ludzi nie zainteresowanych rozwojem tego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Wyniki badań Pentoru 04.09.06, 16:20 Biedna Dzierżak, nikt jej nie popiera... A za co, do cholery, mieliby popierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLA Wyniki badań Pentoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:50 TE BADANIA TO PRZYNAJMNIEJ SA MIARODAJNE A NIE TEGO CALEGO INSTYTUTU GOSPODARCZEGO WSIZ - PSEUDO JEDNOSTKI NAUKOWEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Wyniki badań Pentoru IP: 62.93.49.* 04.09.06, 19:48 Tadek F. to chłopak z Rzeszowa z krwi i kości, tylko taki zadba o nas rzeszowiaków,dobry gospodarz, a skąd te przybłędy które nami chcą rządzić, a won z takimi, niech robią to co potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dry Wyniki badań Pentoru IP: *.rzeszow.mm.pl 04.09.06, 20:45 600 głosów na 150 000 ludzi to nic nie znaczy - taki artykuł to istne brednie Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Wyniki badań Pentoru 04.09.06, 22:34 Sadze ze prawa statystyki sie nie mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popiel Wyniki badań Pentoru IP: 84.38.95.* 04.09.06, 21:38 Najmniej do powiedzenia ma tu LPR - ta partyjka niedługo zniknie ze sceny politycznej. Razem ze swoim chorym przywódcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Wyniki badań Pentoru IP: 82.177.97.* 04.09.06, 23:20 ela dzierżak to nie kandydat nawet nie powietrze bo to ma więcej wartosci dla społeczeństwa niz ta paniusia z mega ambicjami i słomą w butach elżunia to jakis klon romana wiekiegi i prawie wszechmogącego hahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa do czworaków z elżunią!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś