slon251 14.09.06, 11:39 Wszyscy mamy juz dość obecnych radnych - bezradnych i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Demon1903 Re: Kto do samorzadu,,jakie sa wasze propozycje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:41 Nie będę juz taki złośliwy. Dwie albo i trzy osoby mogą się ubiegać ponownie o to stanowisko. Z reszty pożytku nie mieliśmy. Ich "obiecanki" i slogany przedwyborcze to był jeden wielki fałsz. Przykłady znamy wszyscy. Mimo że jestem zagorzałym przeciwnikiem PiS-u to moje typowania co do radnych chcących ponownie kandydować do Rady Miasta wyglądają tak. Jeżeli Marek Rząsa będzie starał sie o prezydenturę , to po za nim, który to w pełni zasługuje na fotel radnego można poprzeć jeszcze Krużela i Morawskiego (choć jest z PiS). Reszta nie jest godna fotela radnego i w większości przypomina byłą radną "prawą rękę" byłego prezydenta Sawickiego. Radni którzy nie zasługują absolutnie na to stanowisko w nadchodzącej kadencji wg. mojego typowania to: R. Majka, Waciak i Wiśniewski. Przez 4 lata miasto nie miało z nich pożytku a zaliczali się oni do radnych z największą absensją na posiedzeniach Rady Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Kto do samorzadu,,jakie sa wasze propozycje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 11:09 Z tych, co są Radnymi w tej kadencji: 1. Rząsa 2. Morawski 3. Krużel 4. Wołoszyn 5. Nycz 6. Radyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek O. Re: Kto do samorzadu,,jakie sa wasze propozycje? IP: *.centertel.pl 15.09.06, 12:13 A czym takim się Rząsa załużył oprócz obstrukcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Kto do samorzadu,,jakie sa wasze propozycje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:44 Konkretnie kolego, konkretnie! Jaki temat w tej Radzie Rząsa kontestował??? Konkretnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Kto do samorzadu,,jakie sa wasze propozycje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:35 Oprócz Rząsy i Krużela reszta jest nic nie warta Nycz wypalony dogadał sie z CH w sprawie wyciągu zapytajcie Nycza czyja firma dostarczała stal na wyciąg, Wołoszyn stary sklerotyk, Morawski nigdy sie nie odezwał na posiedzeniu Rady Radyk tez przereklamowany trzeba nowych ludzi którzy bedą wiedzieli co chcą. Jestem na każdej sesji to obserwuję gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II Re: Kto do samorzadu,,jakie sa wasze propozycje? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.09.06, 03:26 Dobrze mówisz, ale skąd wziąć nowych ludzi z olejem w głowie i z tym, co mężczyzna powinien mieć w spodniach (w obecnej radzie sporo panów zdaje się nie mieć tego męskiego atrybutu)? Wydaje mi się, że na pozostanie w gronie radnych zasługuje jeszcze St.Szarzyński. Radyk (za ewidentne wykorzystywanie funkcji dla prywatnego biznesu) powinien dać sobie spokój i pracować w swojej kancelarii, a wyżywać się przy lektorowaniu w katedrze.Nycz, "spacyfikowany" w tej kadencji,przydałby się,mimo wszystko. Ale,gadać to my sobie możemy, a mohery i tak dopną swego, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II bis Aktualności wyborcze IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 17.09.06, 09:16 Z tą stalą na wyciąg to prawda - niezłą kasę na tym zbił szef tej firmy. No, ale, bądźmy szczerzy - kto nie poparłby wyciągu, jeżeli w bliskiej perspektywie można jeść konfitury, choćby stalowe. Nawet opozycja się ugina. Ja z rady cenię następujących (kolejność wg miejsc na sali): Krużel, Rząsa, Wołoszyn, Kaszuba, Kulej, Szarzyński, Morawski, Oleszek, Radyk (tak Radyk, pomimo wszystko, bo przynajmniej sesje dobrze prowadzi) Aktualności wyborcze: do wyborów w Przemyślu idzie koalicja PiS, LPR, Samoobrona - na moje oko wezmą z 20 mandatów na 23. Chociaż tak naprawdę PiS chciałby sam, przynajmniej te osoby, które od niedawna są wPiSani do tej partii - oni najbardziej krzyczą za. Ochłapy dostanie SLD, może jakiś platformers się załapie, może ktoś z komitetu kupców i tyle. Oczywiście po wyborach koalicję szlag trafi. Na 100 proc. odejdzie Liga, a Samoobrona - to się okaże, kto wejdzie, bo (daję słowo honoru) kandydaci tej partii będą naprawdę fajni - będzie o kim poczytać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Aktualności wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 10:23 Jak PiS dostanie 6-8 głosów to powinien być bardzo zadowolony.Najprawdopodobniej będzie tak: Pis około7 SLd około 7 Platforma około 7 LPR 2 To wszystko nie ma znaczenia. Ważny jest prezydent. Inna sytuacja bedzie w Sejmiku: PSL 30 % PiS 20 % SLD 20 % Platforma 20% Samoobrona 5% LPR 5 % % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: Aktualności wyborcze IP: *.chello.pl 18.09.06, 18:48 to chyba lekka przesada...kto w dzisiejszych czasach widząc co się dzieje zagłosuje na pis? badźmy choc trochę poważni Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: Aktualności wyborcze 23.10.06, 15:52 Głosujemy w Przemyślu na Rzasę, to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś