joannabarska 14.10.05, 18:56 Kaczynskiego,a teraz i Tuska. Skreslam obu. Zadnemu nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 A ja nie zoszę czerwonych. 14.10.05, 18:57 ale całe szczęście sami się skreślili. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: A ja nie zoszę czerwonych. 14.10.05, 18:58 a ja nie znasze czerwonych I czarnych. Jest dla mnie miejsce w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: A ja nie zoszę czerwonych. 14.10.05, 19:38 swarozyc napisał: > a ja nie znasze czerwonych I czarnych. > Jest dla mnie miejsce w Polsce? Skąd te wątpliwości! Oczywiście, że jest! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: A ja nie zoszę czerwonych. 14.10.05, 19:27 Wole czerwonych od czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: A ja nie zoszę czerwonych. 14.10.05, 19:39 joannabarska napisała: > Wole czerwonych od czarnych. Pani Joanno, nie zaskoczyła mnie Pani swoim wyznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A ja nie zoszę czerwonych. 14.10.05, 20:41 joannabarska napisała: > Wole czerwonych od czarnych. Tutaj gdzie mieszkam "czerwoni" robia calkiem niezla robote. Nawet ich polubilem. Czarnych pognano juz w latach 60 na drzewo i chyba dlatego zyje sie tutaj calkiem milo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Nie znoszę 14.10.05, 19:30 joannabarska napisała: > Kaczynskiego,a teraz i Tuska. Skreslam obu. Zadnemu nie ufam. Wybierzemy za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Nie znoszę 14.10.05, 19:51 joannabarska napisała: > Kaczynskiego,a teraz i Tuska. Skreslam obu. Zadnemu nie ufam. I kto to mowi, wy stara wyprobowana towarzyszka, partia zawiodla sie na was joannobarska. Siejecie defetyzm gdy partia jest w najwiekszej potrzebie, gdy brzytwy sie chwyta by przetrwac, by sie przepoczwarzyc i ukryc. To jakbyscie wbily spiacej partii noz w plecy towarzyszko. Przed rozstrzelaniem napiszecie samokrytyke i przeprosicie towarzyszy Olejniczaka, Borowskiego, Michnika, Kwasniewskiego i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nie znoszę:) No proszę P. Joanno nie Pani pierwsza 14.10.05, 20:35 i zapewne nie ostatnia! :-)) joannabarska napisała: > Kaczynskiego,a teraz i Tuska. Skreslam obu. Zadnemu nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś