Gość: mysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:26 Kiedy otwarcie H&M? Czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:18 Od 4go pazdziernika jest szkolenie dla pracownikow które potrwa 3 tygodnie-po powrocie do rzeszowa kilka tygodni zajmie umeblowanie, dekorowanie i rozkładanie towaru w sklepie, więc to powinno nastąpic w połowie lub pod koniec listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
jussi82 Re: H&M 22.09.06, 11:14 a dzi ema byc ten h&m musze przyznac ze jeszcze nei slyszlam o tym ze ma on byc w rzeszowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:40 2 pietrowy HiM ma byc w Galerii Graffica Odpowiedz Link Zgłoś
alssa Re: H&M 22.09.06, 12:12 bedzie juz niedługo w grafice , a jak dotad mozna czasem trafic na fajne ciuchy z H&M w indyjsim sklepie / niedrogie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tray Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:07 Byłam w H&M w Krakowie i niestety zawiodłam się.Owszem było troche ciekawych rzeczy ale większość to szmaty i takie same widziałam w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dear Re: H&M IP: *.rzeszow.mm.pl 22.09.06, 20:36 Dla młodzieży jest bardzo dużo fajnych rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tray Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:26 owszem są fajne rzeczy.Bielizna np;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maguss Re: H&M dla dzieci bedzie też?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:48 Super H&M uwielbiam!!ost robiłam zakupy w Gdańsku i było odlotowo, a ceny przystępne.Zastanawiam sie tylko czy bedzie tez H&M dla dzieci?? bo w Krakowie nie ma, jest tylko dla dorosłych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: H&M dla dzieci bedzie też?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:13 W Rzeszowie ma byc salon familijny - czyli dział dziecięcy też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Re: H&M dla dzieci bedzie też?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:55 jutro od 7 otwarcie - promocja nawet do 80% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megimach Re: H&M dla dzieci bedzie też?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:13 dopiero ktos pisał że od listopada ma ruszyć, co mieszacie ludziom w głowach...no a poza tym to jeszcze nigdy grafika nie była czynna w ndz od rana hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dear A co bedzie .... IP: *.rzeszow.mm.pl 24.09.06, 15:52 ... w tym budynku gdzie kiedyś byl ten sklep RTV "Okej" ?? Odpowiedz Link Zgłoś