shami 21.09.06, 22:42 witam gdzie mozna zrobic kurs zdobienia i przedluzania paznokci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruxsa Re: Tipsy 22.09.06, 01:23 W Rzeszowie nawat nie szukaj, nie ma sensu, zacofanie jeśli chodzi o techniki, mnostwo pieniedzy wydane na praktycznie nic. Jesli masz taką mozliwość udaj się do Krakowa i tam znajdz kursy, ktore obejmują najnowsze techniki przedłużania jak i zdobienia. Zresztą jeden kurs niewiele da, udawanie się na pokazy itd, uczestnictwo w targach i kursach doszkalających robi swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzataN Re: Tipsy_AlaPukała IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 26.09.06, 19:42 Również slyszalam, ze Pukałowa robi bardzo ładnie tipsy i pieknie, orginalnie zdobi. Podobno tylko ceny sa troszke wysokie. Ja robie tipsy w Ismenie obok BWA i jestem tak srednio zadowolona. Pani Paulina nie robi tipsow zbyt dokladnie, jestem zadowolona jedynie ze zdobienia Odpowiedz Link Zgłoś
murphy2 Re: Tipsy 26.09.06, 20:02 " witam > gdzie mozna zrobic kurs zdobienia i przedluzania paznokci???" Drogie Panie, shami pyta j/w a nie kto potrafi robić ładne tipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tipsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:34 Studio Orion na Baranówce, Paula jest instruktorem, polecam ! www.orion.fr.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś