Gość: asia IP: *.toya.net.pl 14.04.04, 12:02 Pilnię poszukuję sprawdzonego lekarza ortopedy na terenie Łodzi. Zależy mi na naprawdę dobrym lekarzu, bo zaden z tych u których byłam nie potrafił postawić trafnej diagnozy. Dziękuje z góry i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: ortopeda w Łodzi 14.04.04, 14:46 mam namiar na lekarza ortopede-sportowego po proawdzie, ale sie facet zna. Wyslij mi maila na prv, to napisze, gdzie mozesz sprobowac go szukac, bo dokladnych namiarow nie mam, ale sie postaram 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
asia6666 Re: ortopeda w Łodzi 17.04.04, 13:28 Dziękuję bardzo. Napisałam na prv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: ortopeda w Łodzi 17.04.04, 14:41 Mail nie dochodzi jakoś, ale ponieważ jesteś tutaj, napiszę tu, bo to tajemnica żadna. Pan nazywa się Łuczyński,kontakt, oczywiście, zgbuiłam:(, ale zadał się z Gracją www.gracjafit.pl/, i tam na pewno można go znaleźć. Na stronie nie ma o tym informacji, ale zajmuje się też medycyną sportową. Ma prywatny gabinet gdzieś na Tuwima. Zasze możesz się też skonsultować z p. Listkowskim, choć nie jest ortopedą. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ortopeda w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.04, 18:16 Byłam dzis w końcu u dr Łuczyńskiego. Na razie mam zrobić badania. DAlej zobaczymy. Pierwszym wrażeniem było całkowite zaskoczenie dekoracją jego gabinetu, bardzo pomysłowo i w sumie podoba mi sie. Póxniej pierwszy kontakt z dr tez całkiem przyjemny, od razu czułam że trafiłam w recę człowieka , który zna się na tym co robi. Jeszcze raz dziękuję martini_very_bianco. Pozdrawiam. Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: ortopeda w Łodzi 18.05.04, 18:19 wojsokowo? :) Nigdy tam nie byłam, ale ten pan ma w ogóle lekkiego hopla na punkcie M.A.S.H.a, ma chyba nawet taką furgonetkę, jaka tam jeździła:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ortopeda w Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.04.04, 16:19 Jeszcze raz dziekuje. Postaram sie skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ortopeda w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.05.04, 14:44 Dokładnie, wszystko w stylu M.A.S.H :) Na początku zastanawiałam się czy dobrze trafiłam:) Jak bedziesz kiedys przechodziła Kilińskiego to wejdź z samej ciekawości :) Doktor tez nie przypomina lekarza :)skórzana kamizelka itp. ale dla mni git, tak inaczej. Miałam potwornego stresa idąc tam ale po krótkiej rozmowie z nim wyluzowałam. Pozdrawiam słonecznie. Asia. Odpowiedz Link Zgłoś