Gość: H5N1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:16 na forum Rzeszowa nie można zobaczyć zdjęć z Waszego regionu??? CzyżbyScie nie mieli czego pokazać ??? Pozdrawiam. Szczeciniak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bravocharlie Re: CZEMU... 29.09.06, 19:27 heh pytanie powinno brzmieć "dlaczego?";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: CZEMU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:55 Dobrze. Dlaczego ??? Przecież Wasz region jest naprawdę wart pokazania ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_rze Re: CZEMU... 30.09.06, 12:04 jest wiele stron, gdzie można zobaczyć fotki. Tak na gorąco polecam: rzeszow.inwestycje.miasta.pl (stronka o inwestycjach) lub slavres.rzeszowiak.pl To tylko zdjęcia z Rzeszowa ale stronki są warte uwagi. Ponadto na stronach urzędów miast (np.www.erzeszow.pl) lub podkarpacia jest też dużo fotek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: CZEMU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:06 Jedyna godna uwagi galeria jest na www.erzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyktyk Re: CZEMU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:25 chyba dleczemu a nie czemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dear Re: CZEMU... IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.06, 12:34 "dleczemu" jest jeszcze lepsze od "czemu" :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia Re: CZEMU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:57 Prosze uprzejmie search.pbase.com/search?q=rzeszow&c=sp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: CZEMU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:38 Wygłupiacie się a ja poważnie pytam. Odwiedziłem polecane strony (dzięki!!!)ze zdjęciami Rzeszowa. Są super ale... brakuje im czegoś. Zobaczcie na tym Forum zdjęcia ze Szczecina i okolic a zrozumiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: CZEMU... do m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:10 TAK !!! Rozszyfrowałes mnie bezbłędnie !!! Jestem pełen podziwu? Kloss to pewnie twój dziadek !Oczywiście że moje pytanie ma na celu wywołanie w całej Europie zamieszek co w konsekwencji ma doprowadzic do totalnej anarchii a nawet lokalnych wojen nuklearnych. Skutkiem tych ostatnich nastąpi gwałtowne ochłodzenie klimatu i nowa era lodowcowa. Dzięki zlodowaceniu PiS utraci władzę w Polsce i nie beda potrzebne juz przyspieszone wybory.Były minister rolnictwa zostanie ministrem do spraw hodowli reniferów a minister edukacji będzie ministrem d/s odśnieżania. Nie wiem tylko skąd Renatka bedzie brała owies no ale wielkie zmiany zmuszają do poświęceń. Prawda jaki prosty plan ??? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: CZEMU... do m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:24 A tak na serio to fatycznie chciałbym kogoś z Rzeszowa lub okolic, sprowokować do zalozenia takiego fotograficznego wielowątkowego forum. Że macie dużo do pokazania,wiem bo byłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś