IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:16
na forum Rzeszowa nie można zobaczyć zdjęć z Waszego regionu??? CzyżbyScie
nie mieli czego pokazać ??? Pozdrawiam. Szczeciniak.
Obserwuj wątek
    • bravocharlie Re: CZEMU... 29.09.06, 19:27
      heh pytanie powinno brzmieć "dlaczego?";)
      • Gość: H5N1 Re: CZEMU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:55
        Dobrze. Dlaczego ??? Przecież Wasz region jest naprawdę wart pokazania !
    • krzysiek_rze Re: CZEMU... 30.09.06, 12:04
      jest wiele stron, gdzie można zobaczyć fotki. Tak na gorąco polecam: rzeszow.inwestycje.miasta.pl (stronka o inwestycjach) lub slavres.rzeszowiak.pl
      To tylko zdjęcia z Rzeszowa ale stronki są warte uwagi.
      Ponadto na stronach urzędów miast (np.www.erzeszow.pl) lub podkarpacia jest też dużo fotek.
      Pozdrawiam
      • Gość: As Re: CZEMU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:06
        Jedyna godna uwagi galeria jest na www.erzeszow.pl
    • Gość: tyktyk Re: CZEMU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:25
      chyba dleczemu a nie czemu....
      • Gość: dear Re: CZEMU... IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.06, 12:34
        "dleczemu" jest jeszcze lepsze od "czemu" :):)
        • Gość: Zenobia Re: CZEMU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:57
          Prosze uprzejmie
          search.pbase.com/search?q=rzeszow&c=sp
          • Gość: H5N1 Re: CZEMU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:38
            Wygłupiacie się a ja poważnie pytam. Odwiedziłem polecane strony (dzięki!!!)ze
            zdjęciami Rzeszowa. Są super ale... brakuje im czegoś. Zobaczcie na tym Forum
            zdjęcia ze Szczecina i okolic a zrozumiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam Rzeszów.
            • Gość: m Re: CZEMU... IP: *.chello.pl 03.10.06, 20:04
              prowokacja?!
              • Gość: H5N1 Re: CZEMU... do m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:10
                TAK !!! Rozszyfrowałes mnie bezbłędnie !!! Jestem pełen podziwu? Kloss to
                pewnie twój dziadek !Oczywiście że moje pytanie ma na celu wywołanie w całej
                Europie zamieszek co w konsekwencji ma doprowadzic do totalnej anarchii a nawet
                lokalnych wojen nuklearnych. Skutkiem tych ostatnich nastąpi gwałtowne
                ochłodzenie klimatu i nowa era lodowcowa. Dzięki zlodowaceniu PiS utraci władzę
                w Polsce i nie beda potrzebne juz przyspieszone wybory.Były minister rolnictwa
                zostanie ministrem do spraw hodowli reniferów a minister edukacji będzie
                ministrem d/s odśnieżania. Nie wiem tylko skąd Renatka bedzie brała owies no
                ale wielkie zmiany zmuszają do poświęceń. Prawda jaki prosty plan ??? :-D
                • Gość: H5N1 Re: CZEMU... do m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:24
                  A tak na serio to fatycznie chciałbym kogoś z Rzeszowa lub okolic, sprowokować
                  do zalozenia takiego fotograficznego wielowątkowego forum. Że macie dużo do
                  pokazania,wiem bo byłem. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka