Dodaj do ulubionych

Inwestycja za 300 milionów złotych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:02
chyba śnie !!!radny Kultys jako pierwszy mówi TAK!!! trzeba punktować oj trzeba
Obserwuj wątek
    • Gość: rze Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:09
      całkiem fajne - tylk po co Kolejne kino :/ nie długo w rzeszowie bedzie 25
      sal kinowych :/ kto bedzie chodził :/
      galerie moga mała wybudowac na potrzeby Osiedla Krakowska , tylko szkoda bo
      Aqua Park łyse pały w dresach opanuja - tylko z drugiej strony kasy nie beda
      miec zeby tam wejsc :]
      • Gość: golwes Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.dnet.pl 10.10.06, 21:02
        a co ty sie oto martwisz kto bedzie chodził??
        mnie cieszą inwestycje okołobiznesowe, tzn stadion, lodowisko no i
        przedewszystkom aqapark
        trzymam kciuki
    • Gość: rzeszowiak, lat 29 Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.dnet.pl 10.10.06, 20:17
      świetna inwestycja i niezły projekt ale znając polskie realia to po pierwszym
      meczu resovi gromada buraków uważających się za ich kibiców z radości po
      wygranym meczu zdemoluje któryś z sąsiednich obiektów
      • Gość: bo Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.autocom.pl 11.10.06, 01:15
        Gość portalu: rzeszowiak, lat 29 napisał(a):

> świetna inwestycja i niezły projekt ale znając polskie realia to po pierwszym
        > meczu resovi gromada buraków uważających się za ich kibiców z radości po
        > wygranym meczu zdemoluje któryś z sąsiednich obiektów

TAk myślisz? To czemu nie zdemolowała pobliskiego Reala?
        • Gość: zibi Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:17
          bo maja za daleko trzeba przejsc przez obwodnice. A to bedą mieli pod nosem!!!
          • Gość: bo Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.autocom.pl 11.10.06, 14:27
            Gość portalu: zibi napisał(a):

> bo maja za daleko trzeba przejsc przez obwodnice. A to bedą mieli pod nosem!!!

Możesz mi podać jakiś przykład z ostatnich lat zdemolowania jakiegoś obiektu
            przez szalikowców?
            Bo sobie nie przypominam.
            Obecnie kibole zajmują się naparzaniem między sobą w lasach a nie demolowaniem
            sklepów wielkopowierzchniowych.
    • Gość: prezes Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.prz.edu.pl 10.10.06, 20:36
      ja sie tak zastanawiam czy Ci inwestorzy maja głowy???juz wymiotowac mi sie
      chce jak czytam o tych mega multikinach--kto do nich bedzie chodził???? w
      miejscu hotelu rzeszuufff centrum z multipleksem, w millemium hall tez
      multipleks i teraz kolejny-
      • Gość: Darek Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:00
        Znajdzie sie rzeszowski biznesmen i zablokuje inwestycje na złość, ze ktoś może
        postawic coś lepszego od czerwonej stodoły.
        • Gość: rze Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:13
          hahah :)
      • Gość: bo Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.autocom.pl 11.10.06, 01:20
        Gość portalu: prezes napisał(a):

> ja sie tak zastanawiam czy Ci inwestorzy maja głowy???juz wymiotowac mi sie
        > chce jak czytam o tych mega multikinach--kto do nich bedzie chodził???? w
        > miejscu hotelu rzeszuufff centrum z multipleksem, w millemium hall tez
        > multipleks i teraz kolejny-
      • Gość: art Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: 195.117.30.* 11.10.06, 10:13
        Zaraz to ile już jmultipleksów i Centrów handlowo-rozrywkowych Będzie ?
        Milenium przy Rejtana, WOMAK czy jakos tam przy Sybiraków, CASTA przy
        Trzebownisku,CUSHMAN w centrum przy Rondzie
        I w kazdym Galerie, multikina..razem z Heliosem to sal kinowych będzie chyba ze
        30
        No nie wiem czy wszyscy wybuduja to co planuja i nie mnie się martwic kot tam
        będzie chodzil...ale wolabym by zamiast tych kin i galerii wybudowali
        faktycznie aquapark i kryte lodowisko , porzadna dyskoteke albo hae koncertowa
        jakas kregielnie jeszcze
        • Gość: womak BEZ kina Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 16:09
          !!! w galerii Nowy Swiat nie bedzie KINA
        • Gość: Pikuś Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.centertel.pl 12.10.06, 18:49
          Sala koncertowa będzie w Millenium Hall
    • Gość: Krakowska Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 10.10.06, 21:25
      Aquapark REWELACJA!!! byle jak najszybciej
      kino w sąsiedztwie kilku dużych osiedli też mile widziane
      szkoda że najwcześniej za trzy lata......
      ale lepiej późno niż wcale, o ile radni nie zmienią zdania...

• Gość: mieszkaniec Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:39
      Oj co się dzieje rada miasta nie widzi problemów !!!! Chyba to jakaś pomyłka a
      Kultys chyba się przejęzyczył ??? Pożyjemy zobaczymy naszczęscie już mam
      nadzieje debili nie będzie w radzie miasta !!!!
      • Gość: rs Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: 82.177.98.* 10.10.06, 22:47
        ja bym tak mocno nie wiezyl w ten projekt, przeciez stadion nalezy do URz,
        tereny do miasta, działka koło lodowiska chyba jest urzedu marszałkowskiego,
        jaoś nie widze możliwości że jakas firma to przejmuje i rozbudowywuje stadion
        do tego przykleja sklepy kino, hotel itd.....
        • Gość: brutus Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: 212.150.75.* 10.10.06, 23:04
          żal mi Resoviaków - jakaś menda rozrysowała fajny projekt aby miastu, UR i
          klubowi wyciągnąć tereny pod kolejne Centrum Handlowe - ale jeśli klub sportowy
          ma być przykrywką dla takich działań - to w Polskiej piłce mamy już wiele
          przykładó na fatalne tego skutki. Od razu mi pan Ptak na myśl przychodzi - cała
          sprawa wygląda jakby pod niego pisana
          • Gość: rs Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: 82.177.98.* 10.10.06, 23:06
            tak samo myślę, nie podoba mi się ta inicjatywa, niech te wszystkie obiekty
            sportowe wybudują na Staromieściu, niech tam nam się buduje nowe miasto, a
            Resovia niech już zostanie dla klubu i przede wszystkim studentów.
    • Gość: resti Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.centertel.pl 10.10.06, 23:03
      oj wybory wybory....a może tak zamiast kolejnego centrum handlowego jakiś
      zakład produkcyjny? aqua park tak, ale stadion resovi na tyle osób? państwo
      mili...zejdźmy na ziemię:):):) ktoś sobie jaja z nas robi:)przecież stal ma
      budować podobny obiekt...
      • Gość: wszechwiedzący Też w to nie wierze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:44
        1. Artykuł nie podaje nazwy inwestora, a nie wierze, że GW nie potrafiła jej choćby nieoficjalnie zdobyć
        2. Na moje oko za dużo inwestycji niekomercyjnych (hala łucznicza, stadion, lodowisko), które albo sie nie zwróca albo przychody z nich będa marne.
        3. Prezydent Wrocławia (600 000) ostatnio powiedział, że nie będzie juz więcej dużych galerii handlowych w tym mieście, w Rzeszowie trzeba zrobić podobnie, badania rynku to potwierdzą.
    • Gość: Dinn Aquapark IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 10.10.06, 23:09
      Tylko z wodą geotermalną !!! 32*C tak jak w Tatralandzie to by było coś !!!
    • Gość: jan Ponoć obiecał dr Grzebyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:24
      Po powrocie z Warszawy
      • Gość: Henek Re Aquapark Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:42
        Aquapark oczywiscie tak, inwestycja powinna powstac na wzór Aquaparku Poprad.
    • bravocharlie Inwestycja za 300 milionów złotych 11.10.06, 00:16
      tak może ktoś by pomyślał (bogaty);) o zrobieniu hali ze ściankami
      wspinaczkowymi, z wypożyczalnią sprzętu itp.
      • Gość: :) Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.06, 06:07
        ścianki wspinaczkowe chcesz wypożyczać ??
        • Gość: TeDy Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 07:13
          Hmmm,iż już cała Resoviacka brać wie po co do klubu przybył niejeaki A.
          Bentkowski, cel miał jak widać jasny ...... działka w centrum miasta!!!! Szybki
          jest po ok. 8 miesiącach!!!! Ale musi jeszcze być zgoda walnego Resovii czy się
          uda?!!!!!! Bentkowski = Resoviak hahahahahahahahahaha
    • Gość: Gucio pierwszy na Podkarpaciu aquapark? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:06
      cyt: "...Nieopodal krytego lodowiska powstać ma pierwszy na Podkarpaciu aquapark.".

To Łańcut nie jest na podkarpaciu? O ile mnie oczy nie mylą to tam kończą
      właśnie aquapark!
      • Gość: d Re: pierwszy na Podkarpaciu aquapark? IP: 80.51.255.* 11.10.06, 08:32
        oj Gucio Gucio- byłęś ty w ogóle kiedykolwioek w aquaparku?????? Bo wydaje mi
        się ze nie . Aquapartk to nie jest zwykły basen ;-)
        • Gość: dear Re: pierwszy na Podkarpaciu aquapark? IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.06, 15:43
          Tam w Łańcucie to właściwie powstaje zwykły basen jak np. Muszelka czy cos w
          stylu Nowej Wsi ?
    • Gość: maj Inwestycja za 300 milionów złotych IP: 84.38.160.* 11.10.06, 08:30
      Nie śnisz - wybory za pasem i wszyscy oblekają się w owczą skórkę!
    • Gość: max Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 09:56
      Widać że idą wybory, gdyby taką inswestycję zgłoszono rok temu to zaraz nasi miejscowi "rejtani" rzuczali by się pod drzwi, a Kultys pierwszy.
    • Gość: antyferenc Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: 195.117.241.* 11.10.06, 10:12
      Łoł, galeryja na galeryi będzie :)
      Pożyjemy, zobaczymy. Żeby ten aquapark to nie był basen ze zjeżdźalnią.
    • Gość: klient Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:46
      tak fajny projekt :)
      tylko czy to bedzie aquapark z 2 basenami czy cala masa basenikow ?? i moze
      woda geotermalna :) i wogole fajnie ze chca przerobic to lodowisko i stadion ??
      tylko ze on tylko co byl modernizowany :)
      a co do kin ... rynek sam zweryfikuje liczbe kin w miescie :)
    • Gość: Stal Rzeszów Inwestycja za 300 milionów złotych IP: 82.177.97.* 11.10.06, 13:58
      oj Bentkowski... nam też obiecywał ale liczył tylko na nasze głosy...
      pozdrawiam...
    • Gość: sceptyk Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.06, 14:54
      Tak, tak - świstak zawija, a raczej nawija: przed wyborami nawijają już wszyscy,
      wszyscy są proinwestycyjni: lewica, prawica, nawet senator partii schodzącej do
      podziemia. Damy wam, uch, damyyyyy. Juz to widzę. Powiadam - przedwyborczy
      bzdet, znów wypuszczony przez kogoś z ratusza, tyle że trudno już zgadnąć:
      stronę prezydencką, czy PiS-ową. Oczywiście druga strona, wywołana do tablicy,
      gada to samo. Oj, Boże... Gdyby tak wycisnąć z tych zapowiedzi: hoteli,
      aquaparków, termal-parków, parkingów wielopoziomowych - nadziemnych, podziemnych
      i latających - no więc gdyby tak wycisnąć z tych zapowiedzi to, co uda się
      zrealizować, zostałyby pewnie same sklepy. Zasługa w tym radnych i prezydenta
      taka, że w końcu dają tym inwestycjom zielone światło. Ale sami z siebie tylko
      asfalt za unijne pieniądze byli w stanie "wyprodukować". Aż żal .... ściska!
      Nie wierzę ani słowu tych zapowiedzi. Jeśli jakiś inwestor zechce tu przyjść, to
      przyjdzie, pozwolenie uzyska i jego ro będzie zasługa, nie samorządu (chyba że
      promocje miasta będzie można samorządowi przypisać, czego jednak w artykułach
      red. Gernanda się nie dopatrzyłem)...
      Sceptyk
    • mimovoli bravo! 11.10.06, 15:21
      ręce same składają się do oklasków obserwując takie inwestycje! nie tylko
      galerie handlowe ale także obiekty sportowe! oby to się stało! BYŁOBY
      REWELACYJNIE! Stadion, lodowisko, korty, basen, hala! W dodatku hotel i galeria
      handlowa! no bravo!
      • rutra66 Re: bravo! 11.10.06, 23:29
        Rzeszów mimo nawet największych inwestycji pozostanie prowincjonalnym
        grajdołem !!!
    • Gość: ivan Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.06, 16:57
      Popiszemy sobie na forum o tym projekcie na resovi, po wyborach :)
      Obiecanki cacanki to stary numer na wyborców.
    • Gość: Orinoko Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.krak.tke.pl 11.10.06, 23:26
      ciekawe dlaczego nikt nie mysli o rozwiązaniach drogowych przy takiej dużej
      inwestycji? a gdzie będzie parking dla klientów? wystarczyło otworzyć Real, a
      mimo przebudowania skrzyżowania wyjazd z osiedla K-P jest mocno utrudniony.
      Kolejny duży obiekt z setkami (tysiącami?) klientów po drugiej stronie ulicy
      spowoduje, że wyjechać z osiedla będzie jeszcze trudniej. a może zamiast toru
      łuczniczego, aquaparku, multikina na Resovii wybudowac solidny wielopoziomowy
      parking gdzieś w centrum?
      Kultys i spółka są bardzo naiwni, skoro myslą, że takimi decyzjami zdobędą
      głosy wyborców. Może trzeba było solidnie przepracować CAŁĄ kadencję a nie
      tylko ostatnie tygodnie....
    • Gość: widzowie Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:22
      A mam pytanie a ile tym razem wzioł?!?
      • Gość: CEEM Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.19.165.24.osk.enformatic.pl 19.10.06, 10:36
        Zwykła kiełbasa przedwyborcza, proszę bez podniety ...
        • Gość: sovia Re: Inwestycja za 300 milionów złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:40
          pożyjemy zobaczymy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka