Gość: pytam IP: *.dnet.pl 18.10.06, 20:22 Chciałbym tam rozpocząć pracę. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tej firmy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytam Re: Maxpol IP: *.dnet.pl 19.10.06, 13:55 Nic nikt nie wie ? Chodzi mi o tę firmę przy ul. Okulickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Re: ZMM Maxpol IP: *.ip.netia.com.pl 05.06.13, 20:56 Witam Nie polecam tej firmy!!! Wykorzystywanie ludzi na całego, długo by opowiadać o tym "zakładzie pracy chronionej", chodź nie ma to w rzeczywistości nic wspólnego z firmą będącą tego typu zakładem! Pracowałam tam 3 miesiące na stanowisku prasera i się zwolniłam. Podczas 8 h zmiany, pracownikowi towarzyszy smród oparów ulatniających się z przerabianych tworzyw sztucznych, uciążliwość hałasu bardzo duża. Brak masek, słuchawek dla całej kadry pracowniczej! Za nieprzestrzeganie "regulaminu" podczas odbywającej się produkcji potrącanie wynagrodzenia, tzw. mandaty! Pracowałam w kilku firmach produkcyjnych w swojej karierze zawodowej, lecz do takiego bagna jakim jest firma Maxpol na ul. Okulickiego w Rzeszowie trafiłam pierwszy i mam nadzieję ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była maxpolka Re: Maxpol IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.06.13, 23:05 Też pracowałam. Z 5 lat. Jest podobnie jak pisze poprzedniczka postu. Opary, narzucone tempo względem maszyn/-y, normy, tzw. samokontrola wytworzonego produktu. Trzeba mieć szybkość, logiczne i umiejętne rozdysponowanie czasem, manualną zdolność...zresztą to zależy od Twoich predyspozycji, chęci podjęcia pracy, motywacji....spróbować można. Generalnie źle nie wspominam, z współpracownikami dogadywałam się, szef wymagający, wiadomo- rola szefa. Męczył mnie system 3 zmianowy. Jak masz więcej pytań- to pytaj się, chętnie odpowiem. Może być @ drogą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś