Dodaj do ulubionych

Praca jako ekspedientka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:09
prosze jeszcze ra zo pomoc ile moge wziąść za pracę w sklepie na stanowisku
ekspedientka. Mam dwoie propozycje jedna w cukierni a druga sklep z ubraniami
młodzieżowymi.
Dziekuję./
Obserwuj wątek
    • Gość: def Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:41
      300 zł
      w cukierni 600 zł
      • Gość: małgosia Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:20
        I to na cały etat czyli 8 godizn czy więcej godzin i taka płaca?
    • Gość: andrzej Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:42
      a ile ja moge wziąć na budowie, mam 2 propozycje;

kierownik
      a druga pomocnik murarza

ile mogę wziąć za tą pracę
    • Gość: karolek Re: Praca jako ekspedientka IP: *.eranet.pl 26.10.06, 19:31
      z 1000 zł brutto mozesz wziąć...
      • Gość: andrzej Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:33
        ja????
        • Gość: Wercyngetoryks Re: Praca jako ekspedientka IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 26.10.06, 20:58
          A co, Ty gorszy?
          • borowik1 Re: Praca jako ekspedientka 27.10.06, 12:24
            małe butiki - ok.700zł
            hipermarkety - 800 na kasie
            media markt - ok.1000
            sklepy bardziej renomowane -ok 900 - 1500
            • Gość: gosc Re: Praca jako ekspedientka IP: 82.177.97.* 27.10.06, 13:56
              venus/velvet : okolo 1000zł dziennie!
    • Gość: Nika32 Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:23
      To może ktos zatrudni mnie jako ekspedientke do sklepu z odzieża,ja moge nawet
      pracowac za 700 zl miesięcznie i obiecuję,ze nie bede wybrzydzac :)
      • Gość: karol Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:59
        to szukaj ofert w ogłoszeniach, pełno ofert do pracy w sklepach, tylko trzeba
        sie rozejrzeć;|
        • Gość: Nika32 Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:25
          Masz racje,ze jest pełno ofert pracy dla ekspedientek,ale nie wiem czy sobie
          zdajesz sprawe ile jest np kandydatek na 2 wolne miejsca :)),wiec,zeby rozwiac
          twoje wątpliwosci,na 2 wolne miejsca jest ok 90 podan xD,zaglądnij na
          www.infopraca.pl,tam jest dokladnie napisane ile jest zlozonych podan na ilosc
          miejsc.Tez tego nie wiedzialam do tej pory.Ja złozylam ok 60 podan w rozne
          miejsca,moze sie ktos odezwie :/.Pozdrawiam all
          • Gość: Jolka Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:43
            Ja złożyłam jedno podanie do nowo powstającego sklepu z odzieżą i... mnie
            przyjeli. Jednak zrezygnowałam z tej pracy, bo to nie jest to, co chciałabym
            robić. Na rozmowę trzeba iść na luzie:)
            • Gość: Nika32 Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:29
              Widocznie mialas szczescie,albo jestes studentką i dlatego ci sie udalo.Mnie
              musieliby zaplacic calosc ubezpieczenie i to tez stanowi problem :/
              • Gość: Jolka Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:24
                Akurat jestem po studiach - we wrześniu obroniłam sie. Złozyłam podanie tak o.
                Od razu umowa o pracę( na początku na okres próbny), kilka dni szkolenia w
                innym mieście...itp. Moze i faktycznie szczęście albo szukali kogoś, kto im się
                za chwile nie zwolni albo nie pójdzie na macierzyński...Ehhh, próbuj dalej, na
                pewno sie uda, trzymam kciuki:)
    • Gość: Zbyszek Re: Praca jako ekspedientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:09
      wg mnie możesz zarobic ok 1000 zł brutto- jak na początek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka