Dodaj do ulubionych

leader service

IP: *.171.41.164.crowley.pl 31.10.06, 13:06
Hej, czy ktoś wie coś o firmie leader service (zajmuje się wysyłaniem
pracowników do tesco. leclerca, itp)oprócz tego, że mało płacą (3,70/h), czy
inne tego typu firmy płaca więcej?
Obserwuj wątek
    • huskyman Re: leader service 31.10.06, 13:18
      Sprawdze w Adecoo na Kopernika, ale roznica moze byc nie wielka ( o ile wogole jakas bedzie)
      • Gość: NM [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Wścibska cZYŻBY prawda była bolesna,że usunięto tego posta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:28
          cZYŻBY prawda była bolesna,że usunięto tego posta? Z chęcią bym przeczytała :)
          • Gość: NM Re: cZYŻBY prawda była bolesna,że usunięto tego p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:54
            oj kogoś to zabolało hehehehehe
    • Gość: andrzej (L) Re: leader service IP: *.rzeszow.mm.pl 02.11.06, 13:07
      Spróbuj tu, może więcej płacą.

www.pup.rzeszow.pl/index.php?id=oferta_pokaz&id_of=7807
    • Gość: mm_ona L.S - namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:35
      No cóż... nr tel do Leader Service: 17- 85 00 46
      Licho ni e licho, ale jak sie uczysz, to pare groszy zawsze sie przyda. Dowiedz
      sie tylko na jakiej zasadzie wyplacaja pieniadze(z tego co wiem to na konto
      bankowe), zawsze rób ksero swojej ewidencji, bo mają w papierach STRASZNY
      bałagan.
      A jak już się zdecydujesz na pracę w L.S, to powodzenia! :-)
      • Gość: mm_ona Re: L.S - namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:36
        sorki, nr oczywiście napisałam źle. Podaję jeszcze raz 17- 85 00 046
        • Gość: leeeooo Re: L.S - namiary IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 16.11.06, 08:45
          i czytaj uwaznie umowe ktora podpisujesz bo moze sie okazac ze potraca ci : 30
          zl za koszulke, 50 zl za szkolenie ktorego nie ma i 200 zl za 5min spoznienia do
          pracy , powodzenia
          • Gość: lol Re: L.S - namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:03
            doklanie, dostaje sie te 3 zl czy troche wiecej za godzine i za cala noc ciezkiej pracy w hali dostaje sie jakies 25 zl w tym ze tak 30 zl odbijaja ci za koszulke, do tego musisz sobie kupic spodnie czarne, za spoznienie 200 zl kary, pozatym pierszy dzien za darmo robisz bo to niby koszty nijakiego szkolenia pt. "jak ukladac rzeczy na regalach" ktorego oczywiscie nie ma a ludzie pracuja za darmo... podsumowujac, szkoda ze w Polsce tak wyzyskuje sie pracownikow ktorzy jeszcze sie na to godza...
            • Gość: tez tu pracuje Re: L.S - namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:09
              nie przesadzajcie, wlasnie zagladlam do umowy - 20 zl za spoznienie, ale idzie
              sie dogadac, nigdy mi nie potracili, choc sie spoznilam - jak powiesz, ze sie
              spoznisz to jest okey; a za koszulke biora 30 zl i oddaja jak oddasz koszulke :)
              mojej siostrze oddali 30 zl miesiac po oddaniu
    • Gość: pracownik Re: leader service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:12
      Leader Service zatrudnia studentów nie tylko w Rzeszowie ale i Stalowej Woli
      oraz Mielcu. Ja pracuję w Stalowej. Płace nie są imponujące (4,6, 4,8 i 5zł/ h
      brutto- różnica w zalezności czy działy czy kasy) jednak dla studenta zawsze
      coś! W innych agencjach jest albo tak samo albo mniej. Ewidencje sobie kseruje
      żeby sprawdzić czy sie wszystko zgadza. Koszty szkolenia to 4 pierwsze godziny -
      jak nie miałaś szkolenia na kasach. Ja mam bezpłatne szkolenie wiec nie
      odejmowali mi kosztów 4 godzin. Kary do tej pory nie miałam:))) Jest spóźnienie
      20 zł a nie 200 zl ale tylko takie o którym LS nie wie tzn. jak Ci sie spóźni
      autobus i dasz im znać nie masz kary:). jest za to kara za nieobecność w pracy
      100 zl. Kara jest jeśli zostałeś umówiony i nie ma Cię w pracy ( bo np. Ci się
      nie chce albo masz imprezę:))) jak jesteś chory i dasz im znać, masz L4 nie
      masz kary. W innych agencjach, wiem z rozmów z osobami, które tam pracują
      grafiki narzucane są z góry np. smsem i też są kary. hmmm a numer na ktory się
      najlepiej dodzwonić 504 279 598. Powodzenia:)
      • Gość: dirrcco Re: leader service IP: 213.199.192.* 16.11.06, 14:39
        czowieku zadna szanujaca sie agencja nie bierze kasy za gowniana koszulke , w
        koncu to ty w niecj chodza z logo agancji przeciz ja reklamujesz wiec jesli ci
        za ta reklame nie placa to przynajmniej kawalek chinskiego badziewia za 3 zl
        powinien byc za darmo , niby szczegol a jak ewidentnie swiadczy o firmie
        • Gość: gosc Re: leader service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:30
          zgadzam się z przedmówcą!
          30zł kaucji za koszulkę, w której mam paradować w pracy, a po miesiącu mam ją oddać - firma wypierze i odda za kaucję kolejnej osobie?.. brrrrr
          • Gość: to ja Re: leader service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:17
            ale bzdury opowiadacie !!! kaucja jest zwrotna - oddasz koszulke, oddaja
            pieniadze. a koszulke zawsze mozesz wyprac i dopiero zalozyc, a jak w szmateksie
            kupujesz to jest okey - ludzie myslcie co piszecie !!!!!!!!!!!!
            • Gość: dirro Re: leader service IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 17.11.06, 08:05
              to ty mysl co piszesz , chyba ze nie widzisz roznicy pomidzy szmateksem a ponoc
              liderem rynku renomowanym leader service, dla mnie to gowniania agencja , nie
              uderza cie w oczy placenie w srodku europy 1 dolara za godzine pracy ? to juz
              blziej chin niz brukseli
    • Gość: pracowałam w L.S. Re: leader service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:23
      żadna praca nie hańbi - znacie to? a praca w LS nie jest taka zła, zawsze można
      sobie coś zarobić :) jak jesteś studentem i to jeszcze dziennym to jest to
      idealne rozwiazanie, żeby zarobić choć na piwko :) no chyba, że wolisz na tym
      mrozie ulotki rozdawać, to powodzenia
    • Gość: Dominik Leader Service Tesco IP: 82.177.97.* 17.11.06, 07:03
      Witam. Pracowałem jako Leader Lervice przez ponad 2 lata w tesco. Nigdy za nic
      mi nie potrącili, kilka razy ewiencję zgublili, ale wtedy przyjeżdzał gość z
      laskami z krakowa i pieniążki wypłacane były jeszcze wówczas do ręki a jak się
      rąbnęli to karty mieli przy sobie i natchmiast wypłacali różniće.
      Potem, gdy w Rzeszowie powstało biuro, zakładano nam konta bankowe i przelewano
      na nie pieniążki. Jest kaucja 30 zł za koszulkę, którą potem zwracają.
      Praca w tesco nie należy do najłatwiejszych, ale jeżeli ktoś rozważa np. tok
      indywidukany studiów, to jest to zawsze jakiś zarobek. Pozdrawiam
      • Gość: bydgoszczanka Re: Leader Service Tesco IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.02.07, 23:35
        Taa zwrot kaucji za koszulke... z pracy zrezygnowalam w sierpniu potem jeszcze
        przez 3 miech do mnie dzwonili kiedy znowu mam przyjsc:/:/:/ Jest koniec lutego
        numer konta na wplate 30 zyla za koszulke podawalam juz 3 razy. Kasy jak nie
        bylo tak nie ma...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka