IP: 80.51.180.* 31.10.06, 17:49
otwarto już?
Obserwuj wątek
    • cool.kid Re: H&M 31.10.06, 17:52
      Spokojnie - otwieramy 10 listopada :)
      • Gość: lukas_lodz Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.06, 20:58
        A Ty pracujesz w H&M?:>
      • Gość: klient Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:17
        oj ale macie ...problem... sklep jak kazdy inny :)
    • Gość: jolka Re: H&M IP: *.eranet.pl 31.10.06, 20:17
      tam nie ma nic interesującego;|
      • Gość: magusia Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:53
        A własnie ze jest mnóstwo fajnych rzeczy,przede wszystkim dla dzieciaków!~~ a
        jaka bielizna ,dobra jakosciowo i cena bardzo przystepna. Fajnie ze bede miala
        nieco blizej do H&M ...teraz czekam na ZARA. Pozdrawiam
        • Gość: klient Re: H&M IP: *.orange.pl 01.11.06, 20:20
          etykietki HM ale większość szyta w Chinach. A ceny 'markowe'. Ech...
          • Gość: d Re: H&M IP: *.rzeszow.mm.pl 01.11.06, 22:16
            Ze szyte w Chinach to ma byc złe ?
        • Gość: rze Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:20
          dobra jakosciowo ? zwykła siec sklepów z ciuchami , kupa szmat , który kazdy
          nosi . sklep dla dzieci i mlodziezy we wiedniu na glownych ulicach co chwile
          H&M. wiadomo w rzeszowie ochrona bedie ruchem sterowac :)
    • Gość: KIMI Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:20
      Nic rewelacyjnego...Czym tu się podniecać, ciuchy jak ciuchy
      • Gość: Galerian Re: H&M IP: *.ghnet.pl 02.11.06, 10:56
        Kolekcje takich projektantów jak Viktor& Rolf raczej rzadko (nigdy) pojawiały
        się w Rzeszowie, teraz jest szansa na nieco większą różnorodność na ulicy :)
        • Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 02.11.06, 11:22
          Ja się włąśnie obawiam, że skończy się różnorodność.
          Dotychczas robilem zakupy w Krakowie, a teraz będą chodzić po ulicach moje
          klony :-(
          • Gość: Kama Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:49
            zgadzam sie z Tobą:). Jak ktoś chciał coś fajnego kupić do ubrania do jechał do
            Krk, Wrocka czy Łodzi i miał oryginalne ciuczki ,a teraz....;|
            • Gość: Galerian Re: H&M IP: *.ghnet.pl 02.11.06, 11:58
              to trochę prawda :( ale czy w Krakowie czy Wrocławiu po ulicach chodzą klony
              manekinów z h&m i Małgosi Beli? Fantazja fantazja, fantazja jest od tego... by
              kombinować z ciuchami na całego. H&M plus dobry szmateks wystarczą w zupełności.
              Pozdrawiam
              • Gość: kuba Re: H&M IP: 82.177.97.* 08.11.06, 22:14
                jak ktos chce orginalne ciuchy to niech sie przeprowadzi na jakąś wieś tam nikt sie nie przejmuje w czym chodzi byle by goły nie był i do koscioła odświętnie był ubrany :> lole
            • Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 02.11.06, 12:22
              teraz trzeba bedzie robic to samo co robia znajomi z warszawy.
              Zakupy tanie i oryginalne w Berlinie.
            • Gość: rze Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:22
              hahah to trzeba byc debilem . chyba ze przy okazji - a poza tym jak i tak
              kupił w Krakowie czy łodzi i tak miał szmaty podobne do wszystkich - zeby sie
              wyrozniac trzeba jechac do usa :) American Eagle , Ambercrombie & Fitch ,
              Holister itd ja takie mam , t-shitów chyba z 60, butów z 10 par , itd
              w polsce ciuchy jedynie co kupilem to Boxerki 3 sztuki ... i kurtke na zime ;]
    • Gość: Łukasz Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:23
      Viktora i Rolfa nie bedzie w Rzeszowie-ta kolekcja ma byc tylko w czterech H&M
      w Polsce:(
      • Gość: lukas_lodz Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.06, 20:59
        Arkadia, Marszalkowska... i ktore jeszcze?
    • jetpilot1 Re: H&M 03.11.06, 07:49
      ale zajebisty jestem - do tej pory kupowałem ciuchy w Krakowie a teraz to już
      wszyscy będą ode mnie odgapiać, nikt sie w tym rzeszowie nie będzie wyróżniał
      bo tylko h&m będą nosić (no i reserved) i Rzeszów z dnia na dzień stanie szarym
      brudnym h&m-owskim miastem i porażka w ogóle. A tak poza tym to mam fure za 100
      tys. zł i ubieram się w markowych ciuchach...no ale w tym Rzeszowie to jakaś
      paranoja-pewnie dadzą kolekcje sprzed 3 lat...no ale mi to nie grozi bo kupuje
      ubrania w Berlynie i zajebisty jestem więc nikt mi nie podskoczy.

Podsumowałem myślenie dość dużego procenta ludzipiszących w tym temacie
      • Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 03.11.06, 10:16
        Nie widzę nic zajebistego w ciuchach H&M czy nawet Zara.
        To popularne (tanie i masowe) marki.

Gdybym naprawdę miał dużo kasy, to raczej kupowałbym krótkie serie od kreatorów
        np. Dolce & Gabbana, Kenzo.

Auto za 100 000 to przecież w dzisiejszych czasach też nic luksusowego.
        Zwykła klasa średnia zaczyna się od ponad 80 000.
        • jetpilot1 Re: H&M 03.11.06, 11:40
          widać nie zrozumiałeś mojego humoru :P
    • adam_west Re: H&M 03.11.06, 08:11
      zobaczymy co to będzie..... ;)
      • Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 03.11.06, 10:11
        adam_west napisał:

> zobaczymy co to będzie..... ;)

Nie będzie nic innego.
        To sklep sieciowy i podobnie jak McDonald w całej Polsce ma jednakowe produkty
        oraz ceny.
        • Gość: ds16 Re: H&M IP: *.ramtel.pl 03.11.06, 10:58
          chińszczyzna ;-)
        • Gość: Jolka Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:59
          że sklep sieciowy niekoniecznie oznacza,ze w każdym jest to samo. Rzeszowie
          trudno to zaobserwować, bo przewaznie jest tylko po jednym sklepie danej firmy:)
          • Gość: przeciętna Re: Tanie marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:06
            Tak naprawde to HiM, Zara itd są tanie, ale nie dla większości Polaków. Cieszy
            mnie jednak, ze wreszcie pojawi się cos sympatycznego, na co sobie mozna
            pozwolic, a nie buli się tylko za pseudomarkę. Porównajcie ceny w czasopismach
            z modą, KappAhl, HiM są najtansze. To jest szwedzkie myślenie - ciuch
            ogólnodostępny, tak na marginesie tyle samo kosztują rzeczy tam, w Szwecji,
            gdzie zarabia się przec. 10 razy więcej.
            • Gość: R Re: Tanie marki IP: 195.205.44.* 03.11.06, 11:26
              Tak, to jest taki odpowiednik Ikea.
              Tanie i funkcjonalne... ciuchy.
          • Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 03.11.06, 11:22
            Chodzilo mi o to, ze to samo i w tej samej cenie kupisz w sklepie H&M w
            Krakowie i w Rzeszowie.
    • Gość: as Re: H&M IP: 62.93.41.* 03.11.06, 16:05
      a beda w rzeszowie ciuchy dla dzieci?
      • Gość: oli Re: H&M IP: 213.199.192.* 03.11.06, 17:00
        a czy będą ciuszki dla przyszłych mamusiek, h&m Mama?
        • Gość: Łukasz Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:29
          Jest dział dziecięcy i MAMA też. Zapraszam.
    • Gość: M jak Maryś Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:48
      Co za pech - H&M w Rzeszowie, teraz czeba bedzie robić zakupy w Wawie,
      Krakowie, Wrocku, albo Berlinie. Załamałam się. Ta dejcie spokój do czego to
      doszło,żeby już nie można było poszpanować na głównym deptaku Rzeszowa.
      Co za pech ... :(

• Gość: kris Re: H&M IP: *.eranet.pl 03.11.06, 23:09
        oj biedactwo...:(
        • Gość: M jak Maryś Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:07
          Dzięki za wsparcie. Jush myślałam, że poczebuję terapeuty.
    • Gość: czyli Re: H&M IP: *.adsl.alicedsl.de 04.11.06, 18:37
      Mi nie chodzi o masowke, ale to fakt, ze hm to badziewie...mam ciuchow z tego
      sklepu od groma, bo mi sie jakos podobaly, ale niezby sie trzymaja...bielizna
      fakt, oki, ale swetry i koszulki odradzam. Bizuterie tez.
    • Gość: czyli Re: H&M IP: *.adsl.alicedsl.de 04.11.06, 18:37
      Mi nie chodzi o masowke, ale to fakt, ze hm to badziewie...mam ciuchow z tego
      sklepu od groma, bo mi sie jakos podobaly, ale niezby sie trzymaja...bielizna
      fakt, oki, ale swetry i koszulki odradzam. Bizuterie tez.
      • Gość: temporythm Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.11.06, 21:12
        w ciagu 2 lat mozesz reklamowac, wiec o co chodzi?
        • Gość: kot_stefanek Re: H&M IP: *.cable.casema.nl 04.11.06, 21:50
          bielizna z H&M strasznie drapie :((
          zwl. zapiecia na biustonoszach ;)
          • jetpilot1 Re: H&M 05.11.06, 09:51
            też to zauważyłem
        • Gość: czyli Re: H&M IP: *.adsl.alicedsl.de 05.11.06, 12:01
          Po cholere kupowac jakis sweterek za 70 zl i potem go reklamowac...no sorry.
          • Gość: temporythm Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.11.06, 20:26
            ja mam mnostwo rzeczy z HiM i reklamowalem dotychczas tylko jeden sweter, cala
            reszta jest super. nie lubie tylko zdania pewnych osob, ktore odrazdzaja
            wszystkich swetrow czy koszul... ;/
            • Gość: maciek Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:00
              fajne te rzeczy H$M

.
    • Gość: znawca Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:40
      A cóż wy tak czekacie na H&M przecież to normalny sklep dla szwedzkiej
      młodzieży,od czasu do czasu trafi się lepsza kolekcja i tyle.... Pamiętacie
      domy towarowe centrum w W-wie?,w tamtym czasach dyktowały polską młodzieżowa
      modę tak jak robią to szwedzi.Ceny napewno będą nie dla każdego, większość
      rzeczy jest made in china, jakość też już nienajlepsza.Jeśli wchodzą na tak
      małe rynki oznacza to że dobre czasy mają już za sobą.
      ,
      • Gość: temporythm mylisz się IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.11.06, 20:28
        po pierwsze to nie jest sklep dla mlodziezy, a dla wszystkich - jest dzial
        damski, meski, mlodziezowy i dzieciecy. po drugie - HiM wchodzi na tak male
        rynki bo dobre czasy ma dopiero przed soba. uwierz mi, ze wiem co mowie... :-)
        • rraaddeekk Re: mylisz się 06.11.06, 12:05
          Nie jest prawdą, ze wiekszosc to chińszczyzna, bo mam rzeczy z h&m i większość
          made in.... srilanka, bangladesh.... tylko kurtkę mam made in china ;-)

• Gość: znawca Re: mylisz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:35
          Ty byłeś w H&M kiedy? jaki damski jaki męski? ubrania stamtąd dedykowane są
          młodzieży tej starszej i tej młodej i oczywiście dzieciom fakt, zapomnialem
          wczoraj dodać, dośc tego poprawiania i wyścigów kto ma lepsze rozeznanie w tej
          tak mało znaczącej kwestii....
          • Gość: temporythm Re: mylisz się IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.11.06, 23:21
            jestem w H&M generalnie codziennie, pracuje na dziale męskim i wiem kto się tam
            ubiera :> jesli nazywasz 'mlodzieza starsza' osoby po 40... to ok :) pozdrawiam
    • Gość: nana Re: H&M IP: 217.96.23.* 06.11.06, 12:23
      Gdzie będzie się mieścił sklep H&M. Czy można w nim ędzie kupić kosmetyki do
      makijażu?
      • marcelina1968 Re: H&M 06.11.06, 12:57
        jak ładnie poprosisz to moze i solarium w przymierzalni zainstaluja...
        • Gość: magda Re: H&M IP: 84.38.160.* 07.11.06, 12:47
          H&M posiada w swojej ofercie kosmetyki do makijażu.
    • Gość: olka Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:52
      tak sie wszyscy podniecacie jakby kraków był na księżycu a te ciuchy ze złota.
      A to co wiadomo na pewno , to tyle ze nas wszystkich te same robaki przetrawią
      bez róznicy w jakich ciuchach, ha ... ZAROZUMIALCY !!!
      • Gość: gosc Re: H&M IP: *.devs.futuro.pl 10.11.06, 18:32
        H&M to jeden wielki burdel pracowałam tam, to jeden wielki syf jakbyscie widzieli co obsluga robi z ubraniami masakra nic tam nie kupujcie!!
        • lhasa Re: H&M 11.11.06, 14:59
          Nie było H&M, Orsay i innych sieciówek to wszyscy narzekali,że Rzeszów to
          dziura, teraz otworzyli macie problem,że nie będziecie mogli paradować po 3-go
          Maja nie wyróżniając się. Otworzyli masówki, otworzą i te lepsze - przecież w
          Grafice otwiera się Tommy Hilfiger, na Matejki wkrotce otwarcie Sisley - więc
          spokojna głowa.Ponadto - mówię do dziewczyn-mamy w Rzeszowie Deni Cler,
          MaxMarę,Simple, Hexeline - co za problem dobrze się ubrać?

Ponadto prawda jest taka,że H&M sprzedaje szmaty,a nie ciuchy - ich rzeczy są
          koszmarnej jakości i wybaczcie,ale ubrań dobrych gatunkowo nie da się kupić za
          kilkadziesiąt złotych.
          • Gość: aga Re: H&M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.06, 22:41
            Zgadzam się. Nieraz kupuję jakiś ciuch w H&M- gdy spodoba mi sie jakiś model i
            chwilowy wygląd ( zakłądam, ze nie jest trwały;-)) nieźle koresponduje z ceną.
            Ostatnio mąz zwrócił mi uwage, żebym jemu nie kupowała tam swetrów, bo wkurza go
            fakt, z etaki sweter po drugim załozeniu wygląda, jakby... przez rok był noszony
            na okrągło;-). Cały zmechacony, kulka na kulce;-)... Tandeta okrutna. Wbrew
            pozorom wcale nie jets tania, bo sobie 2 tygodnie temu kupiłam sweterek za 99 zł
            i juz niedługo go ponoszę,usuwanie typowych dla H&M, pojawiających się wyjątkowo
            obficie i szybko, kulek powoduje osłabianie dzianinki na łokciach, a raczej nie
            gustuję w sweterkach z prześwitami:-))). Sweter z Promodu może i droższy, ale
            cały sezon wygląda jak ciuch dla ludzi.
            H&M to marka dla małolatów, którym ciuch nudzi sie po dwóch miesiącach. Ja
            zasadniczo wolę właśnie Simple, Hexeline czy Promod, bo na MaxMarę czy Deni Cler
            stać mnie tylko wyjątkowo.
            • aniadominik Re: H&M 13.11.06, 20:22
              Wiele razy kupowałam ciuchy i bieliznę w H&M tyle że w Norwegii i byłam bardzo
              zadowolona z jakości tych materiałów.Myslę,że do Polski sprowadzają rzeczy
              gorszej jakości,nietrwałe i nie zbyt ładne.Tylko dlaczego?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka