Gość: sbtr IP: 80.51.180.* 31.10.06, 17:49 otwarto już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas_lodz Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.06, 20:58 A Ty pracujesz w H&M?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:17 oj ale macie ...problem... sklep jak kazdy inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: H&M IP: *.eranet.pl 31.10.06, 20:17 tam nie ma nic interesującego;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magusia Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:53 A własnie ze jest mnóstwo fajnych rzeczy,przede wszystkim dla dzieciaków!~~ a jaka bielizna ,dobra jakosciowo i cena bardzo przystepna. Fajnie ze bede miala nieco blizej do H&M ...teraz czekam na ZARA. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: H&M IP: *.orange.pl 01.11.06, 20:20 etykietki HM ale większość szyta w Chinach. A ceny 'markowe'. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: H&M IP: *.rzeszow.mm.pl 01.11.06, 22:16 Ze szyte w Chinach to ma byc złe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:20 dobra jakosciowo ? zwykła siec sklepów z ciuchami , kupa szmat , który kazdy nosi . sklep dla dzieci i mlodziezy we wiedniu na glownych ulicach co chwile H&M. wiadomo w rzeszowie ochrona bedie ruchem sterowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIMI Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:20 Nic rewelacyjnego...Czym tu się podniecać, ciuchy jak ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galerian Re: H&M IP: *.ghnet.pl 02.11.06, 10:56 Kolekcje takich projektantów jak Viktor& Rolf raczej rzadko (nigdy) pojawiały się w Rzeszowie, teraz jest szansa na nieco większą różnorodność na ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 02.11.06, 11:22 Ja się włąśnie obawiam, że skończy się różnorodność. Dotychczas robilem zakupy w Krakowie, a teraz będą chodzić po ulicach moje klony :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:49 zgadzam sie z Tobą:). Jak ktoś chciał coś fajnego kupić do ubrania do jechał do Krk, Wrocka czy Łodzi i miał oryginalne ciuczki ,a teraz....;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galerian Re: H&M IP: *.ghnet.pl 02.11.06, 11:58 to trochę prawda :( ale czy w Krakowie czy Wrocławiu po ulicach chodzą klony manekinów z h&m i Małgosi Beli? Fantazja fantazja, fantazja jest od tego... by kombinować z ciuchami na całego. H&M plus dobry szmateks wystarczą w zupełności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: H&M IP: 82.177.97.* 08.11.06, 22:14 jak ktos chce orginalne ciuchy to niech sie przeprowadzi na jakąś wieś tam nikt sie nie przejmuje w czym chodzi byle by goły nie był i do koscioła odświętnie był ubrany :> lole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 02.11.06, 12:22 teraz trzeba bedzie robic to samo co robia znajomi z warszawy. Zakupy tanie i oryginalne w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:22 hahah to trzeba byc debilem . chyba ze przy okazji - a poza tym jak i tak kupił w Krakowie czy łodzi i tak miał szmaty podobne do wszystkich - zeby sie wyrozniac trzeba jechac do usa :) American Eagle , Ambercrombie & Fitch , Holister itd ja takie mam , t-shitów chyba z 60, butów z 10 par , itd w polsce ciuchy jedynie co kupilem to Boxerki 3 sztuki ... i kurtke na zime ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:23 Viktora i Rolfa nie bedzie w Rzeszowie-ta kolekcja ma byc tylko w czterech H&M w Polsce:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas_lodz Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.11.06, 20:59 Arkadia, Marszalkowska... i ktore jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: H&M 03.11.06, 07:49 ale zajebisty jestem - do tej pory kupowałem ciuchy w Krakowie a teraz to już wszyscy będą ode mnie odgapiać, nikt sie w tym rzeszowie nie będzie wyróżniał bo tylko h&m będą nosić (no i reserved) i Rzeszów z dnia na dzień stanie szarym brudnym h&m-owskim miastem i porażka w ogóle. A tak poza tym to mam fure za 100 tys. zł i ubieram się w markowych ciuchach...no ale w tym Rzeszowie to jakaś paranoja-pewnie dadzą kolekcje sprzed 3 lat...no ale mi to nie grozi bo kupuje ubrania w Berlynie i zajebisty jestem więc nikt mi nie podskoczy. Podsumowałem myślenie dość dużego procenta ludzipiszących w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 03.11.06, 10:16 Nie widzę nic zajebistego w ciuchach H&M czy nawet Zara. To popularne (tanie i masowe) marki. Gdybym naprawdę miał dużo kasy, to raczej kupowałbym krótkie serie od kreatorów np. Dolce & Gabbana, Kenzo. Auto za 100 000 to przecież w dzisiejszych czasach też nic luksusowego. Zwykła klasa średnia zaczyna się od ponad 80 000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 03.11.06, 10:11 adam_west napisał: > zobaczymy co to będzie..... ;) Nie będzie nic innego. To sklep sieciowy i podobnie jak McDonald w całej Polsce ma jednakowe produkty oraz ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:59 że sklep sieciowy niekoniecznie oznacza,ze w każdym jest to samo. Rzeszowie trudno to zaobserwować, bo przewaznie jest tylko po jednym sklepie danej firmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciętna Re: Tanie marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:06 Tak naprawde to HiM, Zara itd są tanie, ale nie dla większości Polaków. Cieszy mnie jednak, ze wreszcie pojawi się cos sympatycznego, na co sobie mozna pozwolic, a nie buli się tylko za pseudomarkę. Porównajcie ceny w czasopismach z modą, KappAhl, HiM są najtansze. To jest szwedzkie myślenie - ciuch ogólnodostępny, tak na marginesie tyle samo kosztują rzeczy tam, w Szwecji, gdzie zarabia się przec. 10 razy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Tanie marki IP: 195.205.44.* 03.11.06, 11:26 Tak, to jest taki odpowiednik Ikea. Tanie i funkcjonalne... ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: H&M IP: 195.205.44.* 03.11.06, 11:22 Chodzilo mi o to, ze to samo i w tej samej cenie kupisz w sklepie H&M w Krakowie i w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: H&M IP: 62.93.41.* 03.11.06, 16:05 a beda w rzeszowie ciuchy dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: H&M IP: 213.199.192.* 03.11.06, 17:00 a czy będą ciuszki dla przyszłych mamusiek, h&m Mama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:29 Jest dział dziecięcy i MAMA też. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Maryś Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:48 Co za pech - H&M w Rzeszowie, teraz czeba bedzie robić zakupy w Wawie, Krakowie, Wrocku, albo Berlinie. Załamałam się. Ta dejcie spokój do czego to doszło,żeby już nie można było poszpanować na głównym deptaku Rzeszowa. Co za pech ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Maryś Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:07 Dzięki za wsparcie. Jush myślałam, że poczebuję terapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli Re: H&M IP: *.adsl.alicedsl.de 04.11.06, 18:37 Mi nie chodzi o masowke, ale to fakt, ze hm to badziewie...mam ciuchow z tego sklepu od groma, bo mi sie jakos podobaly, ale niezby sie trzymaja...bielizna fakt, oki, ale swetry i koszulki odradzam. Bizuterie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli Re: H&M IP: *.adsl.alicedsl.de 04.11.06, 18:37 Mi nie chodzi o masowke, ale to fakt, ze hm to badziewie...mam ciuchow z tego sklepu od groma, bo mi sie jakos podobaly, ale niezby sie trzymaja...bielizna fakt, oki, ale swetry i koszulki odradzam. Bizuterie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporythm Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.11.06, 21:12 w ciagu 2 lat mozesz reklamowac, wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot_stefanek Re: H&M IP: *.cable.casema.nl 04.11.06, 21:50 bielizna z H&M strasznie drapie :(( zwl. zapiecia na biustonoszach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli Re: H&M IP: *.adsl.alicedsl.de 05.11.06, 12:01 Po cholere kupowac jakis sweterek za 70 zl i potem go reklamowac...no sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporythm Re: H&M IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.11.06, 20:26 ja mam mnostwo rzeczy z HiM i reklamowalem dotychczas tylko jeden sweter, cala reszta jest super. nie lubie tylko zdania pewnych osob, ktore odrazdzaja wszystkich swetrow czy koszul... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:00 fajne te rzeczy H$M . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:40 A cóż wy tak czekacie na H&M przecież to normalny sklep dla szwedzkiej młodzieży,od czasu do czasu trafi się lepsza kolekcja i tyle.... Pamiętacie domy towarowe centrum w W-wie?,w tamtym czasach dyktowały polską młodzieżowa modę tak jak robią to szwedzi.Ceny napewno będą nie dla każdego, większość rzeczy jest made in china, jakość też już nienajlepsza.Jeśli wchodzą na tak małe rynki oznacza to że dobre czasy mają już za sobą. , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporythm mylisz się IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.11.06, 20:28 po pierwsze to nie jest sklep dla mlodziezy, a dla wszystkich - jest dzial damski, meski, mlodziezowy i dzieciecy. po drugie - HiM wchodzi na tak male rynki bo dobre czasy ma dopiero przed soba. uwierz mi, ze wiem co mowie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: mylisz się 06.11.06, 12:05 Nie jest prawdą, ze wiekszosc to chińszczyzna, bo mam rzeczy z h&m i większość made in.... srilanka, bangladesh.... tylko kurtkę mam made in china ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: mylisz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:35 Ty byłeś w H&M kiedy? jaki damski jaki męski? ubrania stamtąd dedykowane są młodzieży tej starszej i tej młodej i oczywiście dzieciom fakt, zapomnialem wczoraj dodać, dośc tego poprawiania i wyścigów kto ma lepsze rozeznanie w tej tak mało znaczącej kwestii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporythm Re: mylisz się IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.11.06, 23:21 jestem w H&M generalnie codziennie, pracuje na dziale męskim i wiem kto się tam ubiera :> jesli nazywasz 'mlodzieza starsza' osoby po 40... to ok :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: H&M IP: 217.96.23.* 06.11.06, 12:23 Gdzie będzie się mieścił sklep H&M. Czy można w nim ędzie kupić kosmetyki do makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1968 Re: H&M 06.11.06, 12:57 jak ładnie poprosisz to moze i solarium w przymierzalni zainstaluja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: H&M IP: 84.38.160.* 07.11.06, 12:47 H&M posiada w swojej ofercie kosmetyki do makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:52 tak sie wszyscy podniecacie jakby kraków był na księżycu a te ciuchy ze złota. A to co wiadomo na pewno , to tyle ze nas wszystkich te same robaki przetrawią bez róznicy w jakich ciuchach, ha ... ZAROZUMIALCY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: H&M IP: *.devs.futuro.pl 10.11.06, 18:32 H&M to jeden wielki burdel pracowałam tam, to jeden wielki syf jakbyscie widzieli co obsluga robi z ubraniami masakra nic tam nie kupujcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: H&M 11.11.06, 14:59 Nie było H&M, Orsay i innych sieciówek to wszyscy narzekali,że Rzeszów to dziura, teraz otworzyli macie problem,że nie będziecie mogli paradować po 3-go Maja nie wyróżniając się. Otworzyli masówki, otworzą i te lepsze - przecież w Grafice otwiera się Tommy Hilfiger, na Matejki wkrotce otwarcie Sisley - więc spokojna głowa.Ponadto - mówię do dziewczyn-mamy w Rzeszowie Deni Cler, MaxMarę,Simple, Hexeline - co za problem dobrze się ubrać? Ponadto prawda jest taka,że H&M sprzedaje szmaty,a nie ciuchy - ich rzeczy są koszmarnej jakości i wybaczcie,ale ubrań dobrych gatunkowo nie da się kupić za kilkadziesiąt złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: H&M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.06, 22:41 Zgadzam się. Nieraz kupuję jakiś ciuch w H&M- gdy spodoba mi sie jakiś model i chwilowy wygląd ( zakłądam, ze nie jest trwały;-)) nieźle koresponduje z ceną. Ostatnio mąz zwrócił mi uwage, żebym jemu nie kupowała tam swetrów, bo wkurza go fakt, z etaki sweter po drugim załozeniu wygląda, jakby... przez rok był noszony na okrągło;-). Cały zmechacony, kulka na kulce;-)... Tandeta okrutna. Wbrew pozorom wcale nie jets tania, bo sobie 2 tygodnie temu kupiłam sweterek za 99 zł i juz niedługo go ponoszę,usuwanie typowych dla H&M, pojawiających się wyjątkowo obficie i szybko, kulek powoduje osłabianie dzianinki na łokciach, a raczej nie gustuję w sweterkach z prześwitami:-))). Sweter z Promodu może i droższy, ale cały sezon wygląda jak ciuch dla ludzi. H&M to marka dla małolatów, którym ciuch nudzi sie po dwóch miesiącach. Ja zasadniczo wolę właśnie Simple, Hexeline czy Promod, bo na MaxMarę czy Deni Cler stać mnie tylko wyjątkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadominik Re: H&M 13.11.06, 20:22 Wiele razy kupowałam ciuchy i bieliznę w H&M tyle że w Norwegii i byłam bardzo zadowolona z jakości tych materiałów.Myslę,że do Polski sprowadzają rzeczy gorszej jakości,nietrwałe i nie zbyt ładne.Tylko dlaczego????? Odpowiedz Link Zgłoś