Gość: emeryt 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:42 Gdzie w Rzeszowie mozna odnowic kozuch prawdopodobnie na Placu Wolnosci Prosze o dokładny Adres Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: pilna potrzeba IP: 81.15.189.* 02.11.06, 19:53 ja odnawiałam w tamtym roku na Placu Wolności, niestety dokładnego adresu nie znam. Zakład mieścił się w kamienicy, postaram się wyjaśnić jak tam trafić. Jakby się jechało od strony Lwowskiej, mija się ZUS, potem krzyżówka, potem kamienica z jakimiś gabinetami lekarskimi (prostopadła do ulicy) i zaraz kaminica równoległa do ulicy. To w niej, mniej więcej pośrodku mieści się ten zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt1 Re: pilna potrzeba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 06:25 Bardzo dziękuje za wiadomość czarna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: pilna potrzeba IP: *.krak.tke.pl 03.11.06, 21:38 wchodzi sie w brame kamienic-ten rzadek co sklep kosmetyczny i triumph, ale wejscie jest (tak mi sie wydaje)kolo sklepu z art dla dzieci.w brami jest reklama.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś