Dodaj do ulubionych

Wojewoda ustawia dziennikarzy

IP: *.mcon.pl 05.11.06, 18:40
Niech sie lepiej pani Draus zajmie swoja robota a nie ocenianiem innych.
Telewizja Publiczna jest wlasnoscia spoleczenstwa a nie politykow. Wara Ci
babo od mediow.
Obserwuj wątek
    • Gość: MC Draus jest normalna??? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 18:45
      Ja mam o niej wyrobione zdanie...dramat ze takie delke rzadza w wojewodztwie to
      jest dramat!!!
      • Gość: edi Re: Draus jest normalna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:18
        Cieszcie się, że nie ubrała Was w kamasze, pismaki jedne!!! A przeciez mogła -
        wszystko wolno wojewodzie! A tak poważnie to Podkarpacie ma prawdziwego PECHA z
        tą ... kobietą.
      • Gość: dziennikarz Re: Draus jest normalna??? IP: *.dnet.pl 05.11.06, 20:55
        babka ma pojęcie o mediach jeszcze bardziej mgliste niż o województwie, którym
        podobno rządzi, a raczej pilnuje interesów partyjnych swoich kolegów jak to już
        nie raz robiła spotykając się z nimi z rzeszowskich resteuracjach np. w Domu
        Polonii.

/dziennikarz freelancer pisujący do kilku ogólnopolskich tytułów
        • Gość: klozet Re: Draus jest normalna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:09
          Ta baba to faktycznie dramat! Jak ją mianowali to patrząc po jej biografii i
          ukończonych studiach, kursach myślałem że będzie ok. Ale ona jest niebezpieczna
          dla naszego regionu.
          • Gość: MC Re: Draus jest normalna??? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 17:00
            po mojemu to ona potrzebuje specjalistycznej pomocy lekarskiej.dramat!!
    • Gość: pik Rzeszowscy dziennikarze TV - totalna amatorka! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 21:24
      Nieciekawe programy, brak bezstronności i błędy jezykowe (polowa po polonistyce
      na URz) - widac profesjonalizm.
    • adam_west Bu!! 05.11.06, 21:27
      www.wrota.podkarpackie.pl/res/uw/wojew.jpg
      • caliente_74 Re: Bu!! 06.11.06, 07:57
        E tam, wygląd o niczym nie świadczy. Swoją drogą znając (troszkę) Pana poglądy
        dziwię się że jest Pan contra PiS-owi, tylu sprawdzonych towarzyszy dostaje
        ostatnio stołki w UW.
    • Gość: gość Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.dab.tke.pl 06.11.06, 07:50
      Jaka smieszna baba.
      • Gość: Ciekawski Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.nat.rsk.pl 06.11.06, 09:24
        Jakich to sprawdzonych towarzyszy mianuje pani wojewodzina?
        • Gość: karol łysy Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:48
          różnych, popatrz jak się zmieniają nazwiska na stronie internetowej UW
      • Gość: CZYTELNIK Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 09:43
        Denerwuje Was Pani Wojewoda (może słusznie!), to wylewacie na nią pomyje. Ale
        żaden z Was, piszących w tym temacie, nie zastanowi się nad kondycją
        rzeszowskiego i podkarpackiego dziennikarstwa. To poziom tych ludzi, decyduje,
        że Pani Wojewoda i inni politycy, chociaż nie tylko politycy - pozwalają sobie
        na takie numery, na jakie nie powinni sobie pozwalać wobec rzekomo niezależnej
        prasy! Dlaczego nikt dotąd nie poruszył problemu służenia prasy dla niejakiego
        Kazimierza Grenia. Chcecie faktów, to je macie polityczni obłudnicy, atakujący
        wojewodzinę za próbę ustawiania prasy. Red. Krzysztof Pipała - były
        naczelny "Super Nowośi" i dalej wpływowy dziennikarz tej gazeciny, jest
        jednocześnie rzecznikiem prasowym Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej, którym
        kieruje Kazimierz Greń. Kierownik działu sportowego "Nowin", równocześnie z
        awansem na to stanowisko, został mianowany II-ligowym sędzią futsalu, a
        futsalem w PZPN kieruje...Kazimierz Greń! "Dziennik Polski" zamieszcza raz po
        raz czołobitne artykuły pod adresem prezes Podkarpackiego ZPN - Kazimierza
        Grenia!... 'Wyborcza" po ujawnieniu kilka lat temu faktu, że Greń sfałszował
        przed poprzednimi wyborami wykształcenie i sfałszowane wykształcenie umieścił
        na afiszach wyborczych - milczała odtąd jak zaklęta, przechodząc do porządku
        dziennego nad tym, że sprawą sfałszowania i oszustwa wyborców miasta Rzeszowa,
        nie zajęłą się prokurutora! Teraz Greń podaje, że ma wyższe wykształcenie
        politologiczno-socjologiczne... I co? I nic! Cisza na ten temat, bo żaden z
        pismaków nie chce, albo boi się sprawdzi w jakiej "Uczelni" Greń zdobył to
        wykształcenie. A więc panowie, czego podnosicie laurum, że wojewodzina, próbuje
        ustawiać rzeszowską prasę?!...Ich nie trzeba ustawiać. Oni są już dawno
        ustawieni, a proces dwóch byłych dziennikarzy, którzy według aktu oskarżenia,
        żądali pieniędzy za zaniechanie pisania negatywnych artykułów wobec "Resbudu",
        powinienien Wam coś uświadomić... Ustawiać można szmatę dziennikarza, a nie
        uczciwego człowieka, który ma szacunek do siebie i do wykonywanego zawodu! Więc
        mniej politykujcie, a bądźcie więcej obiektywni!...
        PS: Greń, juz świętuje miejsce radnego Rzeszowa. Mieszkańcy Rzeszowa -
        będziecie mieć takich radnych, na jakich zasługujecie i nie miejcie o to do
        nikogo pretensji! Także, wy pismacy, nie opisujcie później tego, co dzieje się
        podczas sesji w Ratuszu, milcząć i umożliwiając takim ludziom jak Greń,
        zostanie radnym. Dość tej prasowej obłudy!!!
        • Gość: CZYTELNIK Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 10:06
          • Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl

Przeczytaj komentowany artykuł »
          Gość: CZYTELNIK 06.11.06, 09:43 + odpowiedz

Denerwuje Was Pani Wojewoda (może słusznie!), to wylewacie na nią pomyje. Ale
          żaden z Was, piszących w tym temacie, nie zastanowi się nad kondycją
          rzeszowskiego i podkarpackiego dziennikarstwa. To poziom tych ludzi, decyduje,
          że Pani Wojewoda i inni politycy, chociaż nie tylko politycy - pozwalają sobie
          na takie numery, na jakie nie powinni sobie pozwalać wobec rzekomo niezależnej
          prasy! Dlaczego nikt dotąd nie poruszył problemu służenia prasy dla niejakiego
          Kazimierza Grenia. Chcecie faktów, to je macie polityczni obłudnicy, atakujący
          wojewodzinę za próbę ustawiania prasy. Red. Krzysztof Pipała - były
          naczelny "Super Nowośi" i dalej wpływowy dziennikarz tej gazeciny, jest
          jednocześnie rzecznikiem prasowym Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej, którym
          kieruje Kazimierz Greń. Kierownik działu sportowego "Nowin", równocześnie z
          awansem na to stanowisko, został mianowany II-ligowym sędzią futsalu, a
          futsalem w PZPN kieruje...Kazimierz Greń! "Dziennik Polski" zamieszcza raz po
          raz czołobitne artykuły pod adresem prezes Podkarpackiego ZPN - Kazimierza
          Grenia!... 'Wyborcza" po ujawnieniu kilka lat temu faktu, że Greń sfałszował
          przed poprzednimi wyborami wykształcenie i sfałszowane wykształcenie umieścił
          na afiszach wyborczych - milczała odtąd jak zaklęta, przechodząc do porządku
          dziennego nad tym, że sprawą sfałszowania i oszustwa wyborców miasta Rzeszowa,
          nie zajęłą się prokurutora! Teraz Greń podaje, że ma wyższe wykształcenie
          politologiczno-socjologiczne... I co? I nic! Cisza na ten temat, bo żaden z
          pismaków nie chce, albo boi się sprawdzi w jakiej "Uczelni" Greń zdobył to
          wykształcenie. A więc panowie, czego podnosicie laurum, że wojewodzina, próbuje
          ustawiać rzeszowską prasę?!...Ich nie trzeba ustawiać. Oni są już dawno
          ustawieni, a proces dwóch byłych dziennikarzy, którzy według aktu oskarżenia,
          żądali pieniędzy za zaniechanie pisania negatywnych artykułów wobec "Resbudu",
          powinienien Wam coś uświadomić... Ustawiać można szmatę dziennikarza, a nie
          uczciwego człowieka, który ma szacunek do siebie i do wykonywanego zawodu! Więc
          mniej politykujcie, a bądźcie więcej obiektywni!...
          PS: Greń, juz świętuje miejsce radnego Rzeszowa. Mieszkańcy Rzeszowa -
          będziecie mieć takich radnych, na jakich zasługujecie i nie miejcie o to do
          nikogo pretensji! Także, wy pismacy, nie opisujcie później tego, co dzieje się
          podczas sesji w Ratuszu, milcząć i umożliwiając takim ludziom jak Greń,
          zostanie radnym. Dość tej prasowej obłudy!!!

• Gość: fredek Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: 62.93.41.* 06.11.06, 14:08
            Taż ty jesteś "pisarz" nie "czytelnik". "Spisałeś" się jak 150. To, że kochasz
            jakiegoś Grenia, to twój problem. Wiekszym probleme jest, że nie dostrzegasz
            różnicy pomiędzy stanowiskiem wojewody i jakiegoś prezesa od piłki kopanej.
            • Gość: CZYTELNIK Do Fredzia z kawiarenki IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 15:34
              Jak ja jestem "pisarzem" na 150, to Ty jesteś greniowy szczyl na 1000 procent!
              Nadajesz swoje posty z kawiarenki internetowej, udając, że nie wiesz o co
              chodzi w tym, co ja napisałem...Wojewoda to sprawa polityczna i Twoi
              poprzednicy próbują to wykorzystać. Ty po raz pierwszy zabrałeś głos, lub po
              raz pierwszy z kawiarenki internetowej, bo nie występuje dotychczas symbol
              Twojego internetu. Jesteś sprytny, mniej więcej na poziomie Twojego kochanego
              Kazia Grenia. Wojewoda jest, a za chwilę Jej nie będzie. A problem usłużnych
              dziennikarzy pozostanie problemem znacznie większym, jak urząd wojewodziny.
              Wiesz o tym Kaziowy szczylu? - prezesa pd piłki kopanej i nie tylko...
              • Gość: antyferenc Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: 195.117.241.* 06.11.06, 15:43
                To że wojewoda jest kiepska to jedno.
                To że Greń to wyjątkowe indywiduum i człowiek nie wart funkcji radnego to
                drugie.
                To że większość rzeszowskich pismaków to dno to trzecie.
                • Gość: CZYTELNIK Do antyferenca IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 15:57
                  Masz rację! Cieszę się, że czujesz temat, a nie próbujesz kierować go na inne
                  tory.. Jako antyferenc, powinieneś znać odpowiedź, dlaczego żelazny kandydat na
                  (ponownie) prezydenta - TADEUSZ FERENC - pozwolił na to, aby Kazimierz Greń,
                  startował z Jego listy?... Dziadek musi być pewny siebie, aż do utraty poczucia
                  rzeczywistości, czy liczy na greniową "popularność"?...Jak możesz, uświadom
                  mnie..., bo ja się w tym wzystkim nie mogę połapać!
                  • Gość: sdgfdsfg Re: Do antyferenca IP: *.intertele.pl 06.11.06, 16:13
                    Do CZYTELNIKA - buraku nie wyzywaj tutaj ludzi od szczyli i swoją obronę tej
                    Pani zostaw na forum "Gazety Polskiej" o ile posiada forum.
                  • Gość: antyferenc Re: Do antyferenca IP: 195.117.241.* 07.11.06, 09:29
                    To jest przykład UKŁADU :)
                    Większość chętnych do rady miasta ma za zadanie później wspieranie tzw.
                    lokalnego biznesu, choć nie tylko. Nazwisk jest kilka. Lokalni bonzowie tacy
                    jak np pan P. nie muszą startować.
                    Za nich w radzie niasta będą głosowali "wynajęci" radni.
                    Takie jest moje zdanie.
                  • waderlex1 Re: Do antyferenca 07.11.06, 12:21
                    wd s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037
                • Gość: MC Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 21:09
                  te antyferenc jestes taki kozak?wez idz powiedz to Greniowi.lubie goscia, ma
                  ciekawe pomysly.a jak ci sie cos nie podoba przyjdz na podpromie czasem bywa,
                  potrenujemy na tobie zamiast worka na boks:)
                  • Gość: antyferenc Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: 195.117.241.* 07.11.06, 09:25
                    Dziękuję nie skorzystam. Wolałbym was zaprosić na partyjkę szachów i w ten
                    sposób pokazać swoją wyższość :) Ale nie podejrzewam was o umiejętność gry.
                    Także lejcie się po swoich pysiach. Powodzenia.
              • Gość: MC Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 21:15
                ciebie tez zapraszam czytelniku tak jak antyferenca.bedzie ciekawiej, zawsze to
                dwoch do sparringu:)Kazio sie ucieszy:)
              • Gość: fredek Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: 62.93.41.* 06.11.06, 21:43
                Chłopie wyluzuj trochę, albo zacznij się leczyć. Ja ciebie nie obrażałem,
                ewntualnie przepraszam za tego "pisarza", bo to był raczej niewinny przytyk do
                twojej wyjatkowo długiej i powtórzonej dwa razy wypowiedzi (oczywiście wolno
                ci). Całkowicie się mylisz co do mojej osoby, nie znam żadnego Grenia, nie
                obchodzi mnie też czym ci się ten pan naraził. Zauważ tylko, że z tym Greniem
                wyskoczyłeś jak Filip z konopii, przecież tutaj komentuje się artykuł nt.
                relacji na linii wojewoda - dziennikarze. Chyba za długo byłeś w partyzantce,
                bo od razu "wyczaiłeś", że piszę z kawiarenki internetowej. Hahahaha
        • Gość: 1944 Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.nat.rsk.pl 07.11.06, 08:37
          w sprawie Grenia. Był kiedyś w SLD, skąd został na pysk wywalony za
          kunktatorstwo, podawanie fałszywych danych biograficznych / swoich/, kursy
          ukończone w OHP / organizowane dla tzw. trudnej młodzieży z marginesu
          społecznego- jest ich "absolwentem"/ "pomylił" z maturą, na Nowym Mieście aż
          huczy od plotek jak w poprzeniej kademcji kupował "fuchę" przewodniczącego Rady
          Osiedla: jeden głos za jedno piwo fundowane dla każdego z miejskich lumpów zwo
          żonych spod kiosków piwnych z całego miasta do klubu osiedlowego, gdzie trwały
          wybory.Cztery lata temu w czasie wyborów samorządowych jawnie występował
          przeciwko Tadeuszowi Ferencowi, zaklejał jego plakaty wyborcze.Stąd dziwi
          decyzja obecnego prezydenta o zgodzie na kandydowanie tego człowieka z jego
          poparciem.Ale zaczynają się powoli zamykać aresztanckie wrota za wieloma
          działaczami PZPN, w Rzeszowie też się zaczną zamykać.... pożyjemy, zobaczymy.
    • Gość: L. Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:54
      Nie bronię wojewody ale nie stawiajacie pomników dziennikarzom, jakość tekstów
      wiele pozostawia do życzenia , trudno się dziwić, że komuś sie może nie
      podobać.
    • Gość: anty... Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:12
      Popatrzcie lepiej jak ona wyglada, przydalby sie jej jakis wizarzysta lub ktos
      taki!
      • Gość: MC Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 23:53
        psychiatra raczej
        • Gość: CZYTELNIK Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 07.11.06, 09:44
          Gdybym chciał przyjść na Podpromie, musiałbym mieć za sparringpartnerów nie
          Greniowe szmaty do obijania, ale facetów z jajami. Ciekawe pomysły Grenia,
          takie jak fałszowanie wykształcenia i robienie z zasadniczej szkoły w ramach
          kursów OHP, średnim, jest dobre dla Was, Tomciowie Czereśniakowie. Wasza
          buraczana przeszłość dobra jest dla żulików z Nowego Miasta. Używając waszego
          języka, oddziedziczonego po Waszym guru Greniu: - Jesteście wolni, jak dzikie
          świnie na zakręcie:):):) Trochę mnie ubawiła propozycja antyferenca, aby ścigać
          się z żulami Grenia w szachy?!:):):) To tak zacny Przyjacielu, jakbyś
          zaproponował samemu Greniowi, aby ujawnił, że obecne wyższe wykształcenie
          politologiczno-socjologiczne, zdobył w Cambrigde!!!:):):)Ha, ha, ha!!!:):):)
          • Gość: anty-kibol Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:31
            Po przeczytaniu, powyższych wypowiedzi stwierdzam, że ten "czytelnik", to po
            prostu prymitywny kibol. Ktoś powyżej zwrócił mu uwagę, że komentuje się tutaj
            artykuł o wojewodzie i dziennikarzach, a ten w kółko to samo, znowu wyjechał z
            Greniem. Załóż że dziadu nowy wątek o Greniu i się tam wyżywaj. Masz zapewnioną
            zabawę, bo wtedy odezwą sie takie ( nie tacy) same kibole jak ty i mozecie
            wtedy dowoli wywijać bejsbolami, i używać wyzwisk. Krótko mówiąc - spieprzaj
            dziadu.
    • waderlex1 Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy 07.11.06, 12:21
      s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037
      • Gość: CZYTELNIK Do anty-kibola IP: *.rzeszow.mm.pl 07.11.06, 16:13
        Co Cię tak zdenerwowało w mojej wypowiedzi? Odpowiedziałem w taki sposób, w
        jaki zostałem zaatakowany. Z ludźmi w ten sposób atakującymi, grożącymi innym,
        że mogą z nich zrobić worek treningowy, nie można inaczej. Chyba, że Ty też z
        Greniem ukończyłeś tyczyńską uczelnię Cambrigde?...W takim przypadku Twoje
        zdenerwowanie jest zrozumniałe. A jak będziesz więcej szczekał i wyzywał innych
        od dziadów, to Ci protezy wylecą! Masz ochotę, to zakładaj nowe wątki o Greniu,
        bo wybory się zbliżają. On tego potrzebuje, bo tylko debil i idiota może na
        niego oddać głos. Ja dałem przykład Grenia, jako negatywne działanie i
        zachowania się rzeszowskich gazet, bo sprawa pani wojewody mnie nie
        obchodzi!...Więc pomnyśl tępaku, zanim zabierzesz głos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka