Gość: starski IP: *.mcon.pl 05.11.06, 18:40 Niech sie lepiej pani Draus zajmie swoja robota a nie ocenianiem innych. Telewizja Publiczna jest wlasnoscia spoleczenstwa a nie politykow. Wara Ci babo od mediow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MC Draus jest normalna??? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 18:45 Ja mam o niej wyrobione zdanie...dramat ze takie delke rzadza w wojewodztwie to jest dramat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Draus jest normalna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:18 Cieszcie się, że nie ubrała Was w kamasze, pismaki jedne!!! A przeciez mogła - wszystko wolno wojewodzie! A tak poważnie to Podkarpacie ma prawdziwego PECHA z tą ... kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Draus jest normalna??? IP: *.dnet.pl 05.11.06, 20:55 babka ma pojęcie o mediach jeszcze bardziej mgliste niż o województwie, którym podobno rządzi, a raczej pilnuje interesów partyjnych swoich kolegów jak to już nie raz robiła spotykając się z nimi z rzeszowskich resteuracjach np. w Domu Polonii. /dziennikarz freelancer pisujący do kilku ogólnopolskich tytułów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klozet Re: Draus jest normalna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:09 Ta baba to faktycznie dramat! Jak ją mianowali to patrząc po jej biografii i ukończonych studiach, kursach myślałem że będzie ok. Ale ona jest niebezpieczna dla naszego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Draus jest normalna??? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 17:00 po mojemu to ona potrzebuje specjalistycznej pomocy lekarskiej.dramat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Rzeszowscy dziennikarze TV - totalna amatorka! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 21:24 Nieciekawe programy, brak bezstronności i błędy jezykowe (polowa po polonistyce na URz) - widac profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
caliente_74 Re: Bu!! 06.11.06, 07:57 E tam, wygląd o niczym nie świadczy. Swoją drogą znając (troszkę) Pana poglądy dziwię się że jest Pan contra PiS-owi, tylu sprawdzonych towarzyszy dostaje ostatnio stołki w UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.dab.tke.pl 06.11.06, 07:50 Jaka smieszna baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.nat.rsk.pl 06.11.06, 09:24 Jakich to sprawdzonych towarzyszy mianuje pani wojewodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol łysy Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:48 różnych, popatrz jak się zmieniają nazwiska na stronie internetowej UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNIK Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 09:43 Denerwuje Was Pani Wojewoda (może słusznie!), to wylewacie na nią pomyje. Ale żaden z Was, piszących w tym temacie, nie zastanowi się nad kondycją rzeszowskiego i podkarpackiego dziennikarstwa. To poziom tych ludzi, decyduje, że Pani Wojewoda i inni politycy, chociaż nie tylko politycy - pozwalają sobie na takie numery, na jakie nie powinni sobie pozwalać wobec rzekomo niezależnej prasy! Dlaczego nikt dotąd nie poruszył problemu służenia prasy dla niejakiego Kazimierza Grenia. Chcecie faktów, to je macie polityczni obłudnicy, atakujący wojewodzinę za próbę ustawiania prasy. Red. Krzysztof Pipała - były naczelny "Super Nowośi" i dalej wpływowy dziennikarz tej gazeciny, jest jednocześnie rzecznikiem prasowym Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej, którym kieruje Kazimierz Greń. Kierownik działu sportowego "Nowin", równocześnie z awansem na to stanowisko, został mianowany II-ligowym sędzią futsalu, a futsalem w PZPN kieruje...Kazimierz Greń! "Dziennik Polski" zamieszcza raz po raz czołobitne artykuły pod adresem prezes Podkarpackiego ZPN - Kazimierza Grenia!... 'Wyborcza" po ujawnieniu kilka lat temu faktu, że Greń sfałszował przed poprzednimi wyborami wykształcenie i sfałszowane wykształcenie umieścił na afiszach wyborczych - milczała odtąd jak zaklęta, przechodząc do porządku dziennego nad tym, że sprawą sfałszowania i oszustwa wyborców miasta Rzeszowa, nie zajęłą się prokurutora! Teraz Greń podaje, że ma wyższe wykształcenie politologiczno-socjologiczne... I co? I nic! Cisza na ten temat, bo żaden z pismaków nie chce, albo boi się sprawdzi w jakiej "Uczelni" Greń zdobył to wykształcenie. A więc panowie, czego podnosicie laurum, że wojewodzina, próbuje ustawiać rzeszowską prasę?!...Ich nie trzeba ustawiać. Oni są już dawno ustawieni, a proces dwóch byłych dziennikarzy, którzy według aktu oskarżenia, żądali pieniędzy za zaniechanie pisania negatywnych artykułów wobec "Resbudu", powinienien Wam coś uświadomić... Ustawiać można szmatę dziennikarza, a nie uczciwego człowieka, który ma szacunek do siebie i do wykonywanego zawodu! Więc mniej politykujcie, a bądźcie więcej obiektywni!... PS: Greń, juz świętuje miejsce radnego Rzeszowa. Mieszkańcy Rzeszowa - będziecie mieć takich radnych, na jakich zasługujecie i nie miejcie o to do nikogo pretensji! Także, wy pismacy, nie opisujcie później tego, co dzieje się podczas sesji w Ratuszu, milcząć i umożliwiając takim ludziom jak Greń, zostanie radnym. Dość tej prasowej obłudy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNIK Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 10:06 • Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: CZYTELNIK 06.11.06, 09:43 + odpowiedz Denerwuje Was Pani Wojewoda (może słusznie!), to wylewacie na nią pomyje. Ale żaden z Was, piszących w tym temacie, nie zastanowi się nad kondycją rzeszowskiego i podkarpackiego dziennikarstwa. To poziom tych ludzi, decyduje, że Pani Wojewoda i inni politycy, chociaż nie tylko politycy - pozwalają sobie na takie numery, na jakie nie powinni sobie pozwalać wobec rzekomo niezależnej prasy! Dlaczego nikt dotąd nie poruszył problemu służenia prasy dla niejakiego Kazimierza Grenia. Chcecie faktów, to je macie polityczni obłudnicy, atakujący wojewodzinę za próbę ustawiania prasy. Red. Krzysztof Pipała - były naczelny "Super Nowośi" i dalej wpływowy dziennikarz tej gazeciny, jest jednocześnie rzecznikiem prasowym Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej, którym kieruje Kazimierz Greń. Kierownik działu sportowego "Nowin", równocześnie z awansem na to stanowisko, został mianowany II-ligowym sędzią futsalu, a futsalem w PZPN kieruje...Kazimierz Greń! "Dziennik Polski" zamieszcza raz po raz czołobitne artykuły pod adresem prezes Podkarpackiego ZPN - Kazimierza Grenia!... 'Wyborcza" po ujawnieniu kilka lat temu faktu, że Greń sfałszował przed poprzednimi wyborami wykształcenie i sfałszowane wykształcenie umieścił na afiszach wyborczych - milczała odtąd jak zaklęta, przechodząc do porządku dziennego nad tym, że sprawą sfałszowania i oszustwa wyborców miasta Rzeszowa, nie zajęłą się prokurutora! Teraz Greń podaje, że ma wyższe wykształcenie politologiczno-socjologiczne... I co? I nic! Cisza na ten temat, bo żaden z pismaków nie chce, albo boi się sprawdzi w jakiej "Uczelni" Greń zdobył to wykształcenie. A więc panowie, czego podnosicie laurum, że wojewodzina, próbuje ustawiać rzeszowską prasę?!...Ich nie trzeba ustawiać. Oni są już dawno ustawieni, a proces dwóch byłych dziennikarzy, którzy według aktu oskarżenia, żądali pieniędzy za zaniechanie pisania negatywnych artykułów wobec "Resbudu", powinienien Wam coś uświadomić... Ustawiać można szmatę dziennikarza, a nie uczciwego człowieka, który ma szacunek do siebie i do wykonywanego zawodu! Więc mniej politykujcie, a bądźcie więcej obiektywni!... PS: Greń, juz świętuje miejsce radnego Rzeszowa. Mieszkańcy Rzeszowa - będziecie mieć takich radnych, na jakich zasługujecie i nie miejcie o to do nikogo pretensji! Także, wy pismacy, nie opisujcie później tego, co dzieje się podczas sesji w Ratuszu, milcząć i umożliwiając takim ludziom jak Greń, zostanie radnym. Dość tej prasowej obłudy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: 62.93.41.* 06.11.06, 14:08 Taż ty jesteś "pisarz" nie "czytelnik". "Spisałeś" się jak 150. To, że kochasz jakiegoś Grenia, to twój problem. Wiekszym probleme jest, że nie dostrzegasz różnicy pomiędzy stanowiskiem wojewody i jakiegoś prezesa od piłki kopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNIK Do Fredzia z kawiarenki IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 15:34 Jak ja jestem "pisarzem" na 150, to Ty jesteś greniowy szczyl na 1000 procent! Nadajesz swoje posty z kawiarenki internetowej, udając, że nie wiesz o co chodzi w tym, co ja napisałem...Wojewoda to sprawa polityczna i Twoi poprzednicy próbują to wykorzystać. Ty po raz pierwszy zabrałeś głos, lub po raz pierwszy z kawiarenki internetowej, bo nie występuje dotychczas symbol Twojego internetu. Jesteś sprytny, mniej więcej na poziomie Twojego kochanego Kazia Grenia. Wojewoda jest, a za chwilę Jej nie będzie. A problem usłużnych dziennikarzy pozostanie problemem znacznie większym, jak urząd wojewodziny. Wiesz o tym Kaziowy szczylu? - prezesa pd piłki kopanej i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyferenc Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: 195.117.241.* 06.11.06, 15:43 To że wojewoda jest kiepska to jedno. To że Greń to wyjątkowe indywiduum i człowiek nie wart funkcji radnego to drugie. To że większość rzeszowskich pismaków to dno to trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNIK Do antyferenca IP: *.rzeszow.mm.pl 06.11.06, 15:57 Masz rację! Cieszę się, że czujesz temat, a nie próbujesz kierować go na inne tory.. Jako antyferenc, powinieneś znać odpowiedź, dlaczego żelazny kandydat na (ponownie) prezydenta - TADEUSZ FERENC - pozwolił na to, aby Kazimierz Greń, startował z Jego listy?... Dziadek musi być pewny siebie, aż do utraty poczucia rzeczywistości, czy liczy na greniową "popularność"?...Jak możesz, uświadom mnie..., bo ja się w tym wzystkim nie mogę połapać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdgfdsfg Re: Do antyferenca IP: *.intertele.pl 06.11.06, 16:13 Do CZYTELNIKA - buraku nie wyzywaj tutaj ludzi od szczyli i swoją obronę tej Pani zostaw na forum "Gazety Polskiej" o ile posiada forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyferenc Re: Do antyferenca IP: 195.117.241.* 07.11.06, 09:29 To jest przykład UKŁADU :) Większość chętnych do rady miasta ma za zadanie później wspieranie tzw. lokalnego biznesu, choć nie tylko. Nazwisk jest kilka. Lokalni bonzowie tacy jak np pan P. nie muszą startować. Za nich w radzie niasta będą głosowali "wynajęci" radni. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
waderlex1 Re: Do antyferenca 07.11.06, 12:21 wd s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 21:09 te antyferenc jestes taki kozak?wez idz powiedz to Greniowi.lubie goscia, ma ciekawe pomysly.a jak ci sie cos nie podoba przyjdz na podpromie czasem bywa, potrenujemy na tobie zamiast worka na boks:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyferenc Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: 195.117.241.* 07.11.06, 09:25 Dziękuję nie skorzystam. Wolałbym was zaprosić na partyjkę szachów i w ten sposób pokazać swoją wyższość :) Ale nie podejrzewam was o umiejętność gry. Także lejcie się po swoich pysiach. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 21:15 ciebie tez zapraszam czytelniku tak jak antyferenca.bedzie ciekawiej, zawsze to dwoch do sparringu:)Kazio sie ucieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Do Fredzia z kawiarenki IP: 62.93.41.* 06.11.06, 21:43 Chłopie wyluzuj trochę, albo zacznij się leczyć. Ja ciebie nie obrażałem, ewntualnie przepraszam za tego "pisarza", bo to był raczej niewinny przytyk do twojej wyjatkowo długiej i powtórzonej dwa razy wypowiedzi (oczywiście wolno ci). Całkowicie się mylisz co do mojej osoby, nie znam żadnego Grenia, nie obchodzi mnie też czym ci się ten pan naraził. Zauważ tylko, że z tym Greniem wyskoczyłeś jak Filip z konopii, przecież tutaj komentuje się artykuł nt. relacji na linii wojewoda - dziennikarze. Chyba za długo byłeś w partyzantce, bo od razu "wyczaiłeś", że piszę z kawiarenki internetowej. Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.nat.rsk.pl 07.11.06, 08:37 w sprawie Grenia. Był kiedyś w SLD, skąd został na pysk wywalony za kunktatorstwo, podawanie fałszywych danych biograficznych / swoich/, kursy ukończone w OHP / organizowane dla tzw. trudnej młodzieży z marginesu społecznego- jest ich "absolwentem"/ "pomylił" z maturą, na Nowym Mieście aż huczy od plotek jak w poprzeniej kademcji kupował "fuchę" przewodniczącego Rady Osiedla: jeden głos za jedno piwo fundowane dla każdego z miejskich lumpów zwo żonych spod kiosków piwnych z całego miasta do klubu osiedlowego, gdzie trwały wybory.Cztery lata temu w czasie wyborów samorządowych jawnie występował przeciwko Tadeuszowi Ferencowi, zaklejał jego plakaty wyborcze.Stąd dziwi decyzja obecnego prezydenta o zgodzie na kandydowanie tego człowieka z jego poparciem.Ale zaczynają się powoli zamykać aresztanckie wrota za wieloma działaczami PZPN, w Rzeszowie też się zaczną zamykać.... pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:54 Nie bronię wojewody ale nie stawiajacie pomników dziennikarzom, jakość tekstów wiele pozostawia do życzenia , trudno się dziwić, że komuś sie może nie podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty... Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:12 Popatrzcie lepiej jak ona wyglada, przydalby sie jej jakis wizarzysta lub ktos taki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.11.06, 23:53 psychiatra raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNIK Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.rzeszow.mm.pl 07.11.06, 09:44 Gdybym chciał przyjść na Podpromie, musiałbym mieć za sparringpartnerów nie Greniowe szmaty do obijania, ale facetów z jajami. Ciekawe pomysły Grenia, takie jak fałszowanie wykształcenia i robienie z zasadniczej szkoły w ramach kursów OHP, średnim, jest dobre dla Was, Tomciowie Czereśniakowie. Wasza buraczana przeszłość dobra jest dla żulików z Nowego Miasta. Używając waszego języka, oddziedziczonego po Waszym guru Greniu: - Jesteście wolni, jak dzikie świnie na zakręcie:):):) Trochę mnie ubawiła propozycja antyferenca, aby ścigać się z żulami Grenia w szachy?!:):):) To tak zacny Przyjacielu, jakbyś zaproponował samemu Greniowi, aby ujawnił, że obecne wyższe wykształcenie politologiczno-socjologiczne, zdobył w Cambrigde!!!:):):)Ha, ha, ha!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kibol Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:31 Po przeczytaniu, powyższych wypowiedzi stwierdzam, że ten "czytelnik", to po prostu prymitywny kibol. Ktoś powyżej zwrócił mu uwagę, że komentuje się tutaj artykuł o wojewodzie i dziennikarzach, a ten w kółko to samo, znowu wyjechał z Greniem. Załóż że dziadu nowy wątek o Greniu i się tam wyżywaj. Masz zapewnioną zabawę, bo wtedy odezwą sie takie ( nie tacy) same kibole jak ty i mozecie wtedy dowoli wywijać bejsbolami, i używać wyzwisk. Krótko mówiąc - spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
waderlex1 Re: Wojewoda ustawia dziennikarzy 07.11.06, 12:21 s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNIK Do anty-kibola IP: *.rzeszow.mm.pl 07.11.06, 16:13 Co Cię tak zdenerwowało w mojej wypowiedzi? Odpowiedziałem w taki sposób, w jaki zostałem zaatakowany. Z ludźmi w ten sposób atakującymi, grożącymi innym, że mogą z nich zrobić worek treningowy, nie można inaczej. Chyba, że Ty też z Greniem ukończyłeś tyczyńską uczelnię Cambrigde?...W takim przypadku Twoje zdenerwowanie jest zrozumniałe. A jak będziesz więcej szczekał i wyzywał innych od dziadów, to Ci protezy wylecą! Masz ochotę, to zakładaj nowe wątki o Greniu, bo wybory się zbliżają. On tego potrzebuje, bo tylko debil i idiota może na niego oddać głos. Ja dałem przykład Grenia, jako negatywne działanie i zachowania się rzeszowskich gazet, bo sprawa pani wojewody mnie nie obchodzi!...Więc pomnyśl tępaku, zanim zabierzesz głos... Odpowiedz Link Zgłoś