Gość: Monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:55 Szukam dobrej firmy, która wykona mi meble biurowe do firmy. Macie kogoś ciekawego, sprawdzonego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia-janik Re: meble biurowe 16.05.14, 16:41 Ja polecam, korzystałam i mam zamiar w przyszłości korzystać, pracownię ar-team, mają dużą ofertę i bardzo ciekawe projekty www.arteam.pl/aktualnosci/wyposazenie-sali-konferencyjnej/ Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.cherubin Re: meble biurowe 24.10.16, 02:12 Polecam sprawdzona firmę Office mebel z Krakowa. Wiele lat doświadczenia, pokaźna oferta, doradzają i są terminowi. Zamawialiśmy u nich meble biurowe EVO i krzesła obrotowe Eleven i jeszcze kilka innych mebli do biura. Świetna obsługa i doradztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
1talea Re: meble biurowe 29.10.16, 05:12 A ja polecam firmę www.kogar.rzeszow.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
modlisha_a Re: meble biurowe 25.01.17, 11:13 Jakiś czas temu sama szukałam mebli pracowniczych w Krakowie. Bardzo długo szukałam odpowiednich, ale po przetrzepaniu internetu i po wysłuchaniu opinii znajomych zdecydowałam się na meble pracownicze z Krakowa (są też w Katowicach) firmy no name. polecam, jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś