Gość: tabciu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.11.06, 19:48 Może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz.maciejczyk Re: Meble Kuchene - Rzeszów 20.11.06, 21:31 ja powiem tak b. ładne i nowoczesne są meble w werze (przybyszówka) ale zależy też od materiału z którego są zrobione i portfela. Ostatnie zamówienie było reklamowane (dokładnie blat i kuchenka (włoski badziew)) Druga firma którą znam i nie polecam to mebpol z obrońców poczty gdańskiej - meble kuchenne reklamowane (fronty od szafek odchodzą, blaty też) powiem, że montażysta to porządny gość i doradzi co i jak :) ale sprzedawca to już inna bajka. Jak zamierzasz kupić meble zastanów się 3x nad materiałem (te nowoczesne płyty są beznadziejne i mało użyteczne, szybko się niszczą) i nad montażem :) musisz pogadać z gościem co robi wykończeniówkę i montaż - jeżeli będzie się znał to doradzi jeżeli nie to spieprzy robotę :) np. u mnie koleś z mebpolu to był super. Dzięki niemu kuchnia wygląda wypas i jest praktyczna. Wszystkie szczeliny ładnie zamaskował, zrobił zaślepkę w miejscu kaloryfera i takie tam drobnostki, które dają urok. Tyle, że materiał się nie sprawdził i czekam na reklamację:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Meble Kuchene - Rzeszów IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 21.11.06, 17:49 Polecam kuchnie z firmy Black Red White. Dawniej mieli studio kuchenne na Rejtana obok BHh. Odpowiedz Link Zgłoś