Dodaj do ulubionych

Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku

IP: *.ptvk.pl 23.11.06, 19:30
Gdzie jest ten plac??
Obserwuj wątek
    • Gość: sf Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.rzeszow.mm.pl 23.11.06, 19:52
      I potem mozna nazwać to miasto Rzeszów York :-) Juz widze jak wszyscy sie tam
      pchają :-)
    • Gość: observ Parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 19:56
      A na koncu skonczy sie tak ze inwestor wywinduje takie ceny ze kosmos albo
      bedzie to parking tylko dla klientow i zas zostaniemy bez nowych miejsc.... oby
      nie... zobaczymy.
      • Gość: BAR-tek Re: Parkowanie IP: 83.167.248.* 23.11.06, 20:42
        Które to kamienice 13 i 14 w Rynku ? czy moze te niezagospodarowane dotychczas
        znajdujące się w przy końcu tej samej pierzei co "Czarny kot" ?
    • Gość: klient Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:42
      dobrze ze powstanie ten parking )
    • Gość: Frenchman Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: 84.38.160.* 23.11.06, 21:16
      1. kamienice 13 i 14 to właśnie pozostała część wschodniej pierzei rynku -
      tej na której jest wejście do Piwnicy "Czarny Kot"
      2. co do placu Garncarskiego to po raz kolejny prostuję pomyłkę - placem
      Garncarskim nazywano tradycyjnie plac leżący u zbiegu ulic Szpitalnej, Bluma
      (obecnie Zamenhoffa), Joselewicza, Króla Kazimierza, i Wierzynka czyli ten
      placyk który leży bezpośrednio przed wejściem do nowej siedziby Banku
      Gospodarstwa Krajowego. Natomiast działka na której budowany będzie parking
      położona jest około 100 metrów dalej przy ul Szpitalnej naprzeciwko wyjścia z
      delikatesów Frac.
      • Gość: rze Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:33
        dokładnie. ale CZEMU U NAS NIE BUDUJA PARKINGÓW - POD - ZIEMIA !! jezu co za
        prymitywny naród - jak 50 lat temu budujemy :/
        i tak ten parking to za mało na centrum miasta - dadza 2/3zł za godzine i mało
        kto tam bedzie parkował bo ludziom szkoda głupie 2-4zł.
        • Gość: G Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.krak.tke.pl 24.11.06, 08:00
          w centrum pod ziemią? buhaha weź pomyśl zanim coś napiszesz :)
        • Gość: Prześmiewca Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.intertele.pl 26.11.06, 01:58
          A co tam 1Euro na godzinę
    • Gość: helena Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.dyn.optonline.net 24.11.06, 04:15
      Mam pytanie do inwestorow,gdzie beda parkowac mieszkancy kamieniczek
      mieszczacych sie na Szpitalnej a w chwili obecnej parkujacy wlasnie na Placu
      Garncarskim?
      • Gość: Prześmiewca Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.intertele.pl 26.11.06, 01:59
        Nad Wisłokiem
    • Gość: ambroży Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:26
      Jeden poziom powinien byc bezpłatny, tak ma być w przypadku parkingo obok III LO. Inaczej będzie to zamina parkingu bezpłatnego na płatny, a Ferencowi chyba nie o to chodzi.
      • Gość: rs Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:32
        sami experci na tym formum:) jeszcze łopata nie wbita ale czarne wizje trzeba
        rozpowszechniać bo najlpiej tak dla bezpieczeństwa troche ponazekać
        • Gość: ambroży Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:08
          Czyżbyś był ekspertem od propagandy sukcesu prezydenta Ferenca? jeśli tak to mam kilka pytań.
          • Gość: rs Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: 82.177.98.* 24.11.06, 19:36
            a co ma Ferenc do prywatnej inwestycji?????? jakiś jestes uczulony
      • Gość: rs Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: 82.177.98.* 24.11.06, 19:39
        a kto Ci takich rzeczy naopowiadal ze obok III LO ma byc paring z jednym
        poziomem bezplatnym, część działki tą od ul .Szopena ma upić Orbis będzie tam
        Ibis, a co do wielopoziomowego paringu to akurat ta inwestycja Orbis nie jest
        zaineresowany.
        • Gość: ambroży Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:05
          Biorąc pod uwagę twoją nieznajomość tematu, zakończmy naszą polemikę.
          • Gość: rs Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: 82.177.98.* 24.11.06, 20:18
            ależ dlaczego jak czegoś nie wiem to zwyle chce sie dowiedzieć
            • Gość: ambroży Do rs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:12
              Nie wiem jaki będzie parking przy projektowanym hotelu, wiem tylko że jego część będzie bezpłatna, ogólniedostępna m. in. dla pacjentów przychodni i szpitala (teraz taki parking jest). Życzyłbym sobie żeby podobnie było na placu garncarskim. To wszystko.
              • Gość: rs Re: Do ambroży IP: 82.177.98.* 25.11.06, 18:49
                hm to tyle to też wiem :) co do parkingu na placu garncarskim to kupił go
                prywatny inwestor i jeżeli udostępni częć miejsc bezpłatnie to chwała dla
                niego, a le z drugiej storny nie można tego wymagać od kogoś kto kupił w
                przetargu działe pod działalność komercyjną iż będzie Swiętym Mikołajem cały
                rok, wiem że zarobki są w kraju niskie i kaza dodatkowa opłata irytuje i to
                jest naturalne, ale jak kogoś stać na samochód i jego utzrymanie musi sie
                liczyć, że wybierajać sie do śródmieścia w każdym mieście będzie miał dodatkowe
                koszty, tak tez jest w krajach rozwinietych, iż wysokie opłaty w centrum mają
                wrecz zniechecac do przyjezdzania własnych samochodem, równocześnie zachćeając
                do kozystania z komunikacji miejskiej.
                • Gość: ambroży Re. Do rs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:48
                  Wiem że w wielu europejskich miastach są opłaty za wjazd do centrum, nie mówiąc już o płatnych strefach parkowania. Polityka obecnych władz miejskich jest zupełnie inna, wręcz zachęca do wjeżdżania samochodem do centrum, budując wszędzie gdzie sie da miejsca parkingowe. Czy do końca słusznie? Moim zdaniem nie, ale tak będzie przynajmniej przez nast 4 lata. Wydaje sie że Ferenc buduje miejsca parkingowe w głownej mierze dla urządników bo to właśnie instytucje administracji państwowej czy samorządowej zatrudniające tysiące osób wystarczającej wielkości parkingów nie mają (Urząd Wojewódzki, U Miasta, U Statystyczny, ZUS itd.). Ale to chyba temat na inną dyskusję
                  • Gość: Walec Drogowy Re: Re. Do rs IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 17:49
                    Dzięki za Twój głos!
                    Ja myślałem, że w tym mieście jestem jedynym dziwakiem, który nie popiera
                    populizmu komunikacyjnego P. Ferenca...
                    Jakoś mi raźniej!
    • Gość: Remi Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:40
      Wlasnie gdzie ten plac jest?? Nigdy nie slyszalem o zadnym garncarskim !!!
      Dlaczego autor owego artykulu nie podaje w nim dokladnej lokalizacji ?? Jaka
      ulica poszczyci sie tym parkingiem??? Duzy minus dla reportera GW !!!!
      • Gość: STEFAN Re: Parkowanie na poziomach - w przyszłym roku IP: 81.15.189.* 24.11.06, 22:40
        TY GUPI JESTES

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka