Dodaj do ulubionych

czas zacząć zmiany

IP: *.nat.rsk.pl 28.11.06, 19:45
Aktualnie panującym elitom politycznym PiS, LPR, SAMOOBRONA zaczął bić
licznik.Do wyborów pozostało trzy lata.Wszyscy, którym na sercu leży dobro
Polski i ludzi w Polsce żyjących przygotowujmy się już od dziś do wielkiego
sprzątania, do naprawiania krzywd wyrządzonych milionom naszych współobywateli
/lustracja, Instytut Pamięci Narodowej - niektórzy mówią wprost: Instytut
Podsycania Nienawiści/.Trzeba przygotować całkiem nową klasę polityczną,
ludzi niezwiązanych z żadnym, dziś funkcjonującym obozem politycznym, ludzi
gotowych poświęcić swój potencjał intelektualny na tworzenie innnego niż
dotychczasowy modelu państwa, opartego na powsdzechnej współpracy wszystkich
ze wszystkimi.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1963 Re: czas zacząć zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:33
      Racja!,podziękować wszystkim którzy do tej pory mieli cokolwiek wspólnego z
      polityką,nie dopuścić nigdy więcej do władzy, młodzi- wyksztalceni tacy wkrótce
      będą potrzebni,uczą sie w kraju i zagranicą, znają języki obce, mają świetnie
      przygotowanie merytoryczne,posiadają kontakty w świecie,obce im pazerstwo i
      kolesiostwo,wielkie sprzątanie jak jak napisał mój przedmówca powinno zacząć
      się jak najszybciej!
      • Gość: zmiennik Re: czas zacząć zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:48
        Może zacznij od siebie co ?
        • Gość: mtg Re: czas zacząć zmiany IP: *.delv.east.verizon.net 30.11.06, 10:28
          Cztery lata to stanowczo za duzo. W EU zminy nastepuja co szesc miesiecy i
          jest ok. W ciagu czterech lat moga narobic takiego balaganu, ze pozniej kilka
          pokolen nie moze sobie poradzic z tym. ...I przedewszystkim obowiazkowe badania
          psychologiczne. My tym ludziom dajemy wladze i "oni" beda nami rzadzic.
          • Gość: 1944 Re: czas zacząć zmiany IP: *.nat.rsk.pl 03.12.06, 10:14
            niewykluczone, że zaczną się one znacznie szybciej.Po tym, co dzieje się na
            naszej scenie politycznej, można wnioskować, że wybory parlamentarne mogą odbyć
            się już na wiosnę.Wrzód, który nabrzmiewa z zastraszającą szybkością pęknie i
            żółć zaleje i zmiecie bliźniaczych kurdupli i ich pretorian, z
            osławionym "peronowym" włącznie. Trzeba spytać psychologów, skąd ludzie z
            widocznymi wadami fizycznymi / brak hormonu wzrostu, szpotawe ręce/ pałają taką
            nienawiścią do otoczenia.Trzeba to "śmierdzące danie z przeterminowanymi
            przystawkami" wywalić wreszcie do śmietnika historii.Ale powinno się wprowadzić
            do Ordynacji Wyborczej przepis ograniczający dostęp do władz wszystkich
            szczebli dla ludzi o niezrównowazonym systemie nerwowym, przesiąkniętych
            kompleksami i mających ułomności natury somatycznej.Wszystkie te w/w cechy maja
            bardzo niebezpieczny wpływ na zachowanie się ich nosicieli i podejmowane przex
            nich decyzje.Jeżeli ktoś jest daltonistą - nie dostanie prawa jazdy, niewidomy
            nie może być malarzem, ....oszołom nie powinien być politykiem.
            • Gość: sceptyk Hej chłopy do roboty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:34
              czas zacząć zmiany, zmnieniać tom naszom polskie, wyrzucać, przesuwać ,
              dziękowąć, fuckować itd itd
              A te posty wyżej smierdzą z daleka nienawiścią - znaną mi z pisowskiego wydania...
              No chyba że dżumę chcecie zwalczać cholerą...powodzenia...beze mnie
              • Gość: 1960 Re: Hej chłopy do roboty... IP: 82.177.97.* 03.12.06, 12:00
                Napoleon też był niskiego wzrostu a jakim był przywódcą. żartowałem też ICH nie
                lubię.
                • Gość: 1960 Re: Hej chłopy do roboty... IP: 82.177.97.* 03.12.06, 12:02
                  ...a tak wogule to co te roczniki tutaj robią o tej porze.na sumę a nie na
                  kompa.
                  • Gość: Jola niscy, kalecy IP: 84.38.160.* 03.12.06, 13:58
                    Uważam że wzrost czy krótkość rąk, zamiłowanie do fundowania peronów w
                    pipidówkach to wcale nie powód do walki z układem.
                    I atkie argumenty wręcz śmierdzą z daleka neofaszyzmem.
                    Bo to nie wzrost, karłowatość powinna być powodem walki (politycznej oczywiście)
                    z "układem pisowsko leperowskim) - a poglądy , sposob sprawowania władzy,
                    zachowywanie sie , reprezentowanie Polski.No bo np Kurski do karłow nie należy -
                    a facet jako polityk do skreslenia już po aferze z wermacht-dziadkiem...
                    A "spieprzaj dziadu" jesli nawet miałby 2 m wzrostu - to nadaje się tylko na
                    "śmietnik historii"
                  • Gość: Prześmiewca Re: Hej chłopy do roboty... IP: *.centertel.pl 05.12.06, 21:43
                    Jola a Ty wogóle policzyła te lata?
            • Gość: Prześmiewca Re: czas zacząć zmiany IP: *.centertel.pl 05.12.06, 21:38
              Zapomniałeś jeszcze o smokingu , który prawidłowo leży dopiero w siódmym pokoleniu.
        • Gość: Prześmiewca Re: czas zacząć zmiany IP: *.centertel.pl 05.12.06, 21:33
          I po sobie.
    • mateusz.maciejczyk Zmiany? Ale kto? Kogo wybrać? 03.12.06, 14:41
      460 posłów w Sejmie większość jest na arenie już od 17 lat. Przez 17 lat zrobili
      to co sami widzimy. Nowi? Byli członkowie MW obijający się po stołkach
      ministerialnych reprezentujący poziom niżej niż tafla wody ;>

Ja twierdziłem, że 80% społeczeństwa idąc do wyborów nie wie na kogo głosuje i
      nie zdaje sobie sprawy z tego co robi. Więc idąc rozumowaniem taki rząd jakie
      społeczeństwo i na odwrót można dojść do jednego wniosku 80% polityków nie wie
      co robi/co zrobić w rządzie by było lepiej.

Rozumiem, że polskie społeczeństwo jest po przejściach I, II WŚ, potem PRL i
      teraz ta "demokracja". Ale ludu opamiętaj się wreszcie. Jeżeli nie sprawdzili
      się ci i ci to może postawić na nowych? Jak to powtarzam teraz PiS później
      PO->SLD i koło się zatacza :(

Rozliczanie się z przeszłością itp. to powinny robić sądy i prokuratura. Do
      wiadomości publicznej podać wynik sprawy czy coś, a nie karmić tym ludzi na
      codzień. Gdzie rozwój gospodarki kraju? Gdzie stwarzanie perspektyw na godne
      życie dla mieszkańców? Kogo to w ogóle obchodzi? Jak wsyzscy tylko krytykują...
      • ares19 Kogo wybrać? a ja wiem 03.12.06, 16:09
        "młode lwy", kolejne "pampersy demokracji" już drepczą w miejscu aby sie dorwać
        do koryta, pełni pomysłow i obietnic, że to własnie oni zrobią nam raj na ziemi.
        Już sie nauczyli autokreacji, mają strony internetowe,imienne loginy- a co!!,
        gotowi obiecywać wszystko wszystkim - jak w niedawnej akcji przedwyborczej - a
        ja wam powiem sr.. na polityków, olewać karierowiczów którzy chcą się dorwać do
        koryta, już lepiej niech wegetują przy korycie starzy złodzeje i się nawzajem
        pozagryzają :)
        a młodzi ?? - cierpliwości - wasze pięć minut też nadejdzie :))
        • mateusz.maciejczyk Re: Kogo wybrać? a ja wiem 03.12.06, 17:07
          Ares z takim myśleniem to na pewno nic się nie zmieni w tym kraju.

"już lepiej niech wegetują przy korycie starzy złodzeje i się nawzajem
          > pozagryzają :)"

miło.

Myśl dalej jak 80% społeczeństwa to już widzę to eldorado z Polski, jak zwykle
          zresztą. Zadam Ci pytanie takie całkiem osobiste. Co ty zrobiłeś dla miasta czy
          mieszkańców? Tak od serca. A potem zacznij mówić czy ktoś jest karierowiczem czy
          nie. Powtórzę to raz jeszcze niektórych rzeczy nie da się zrobić jaki zwykły
          obywatel można działać społecznie itp., ale na tym to się kończy. Pytanie czy
          chce się coś zmienić na lepsze, czy dalej żyć. Ja postanowiłem nie wyjeżdżać za
          granicę tylko zostać tutaj bo mam nadzieje (chociaż różnie o niej mówią), że coś
          się zmieni na lepsze, że ja mogę się do tego przyczynić.

"> a młodzi ?? - cierpliwości - wasze pięć minut też nadejdzie :))" - oby nie
          było za późno bo patrząc na to co się dzieje wiele rozsądnych, mądrych i
          inteligentnych osób wyjeżdża na "zachód" i będzie tak jak teraz. Stanowiska
          obsadzane ludźmi niekompetentnymi tylko dlatego, że są wierni ideologii swoich
          guru. Dla mnie to nonsens nie wiem jak dla Ciebie.

Co do wyborów Parlamentarnych spokojna głowa nawet nie myślę o kandydowaniu w
          najbliższych kilku latach. Dlaczego? Bo w samorządzie łatwiej coś zmienić niż na
          Wiejskiej. Łatwiej jest o komunikację z ludźmi. Tyle, że niektórzy wolą do
          Parlamentu (żeby się jeszcze wykazywali to pal licho), ale najgorsze jest to jak
          siedzą nic nie robią i jeszcze blokują.

I sorry Winnetou, ale nie obrażaj mnie że jestem niby jakimś karierowiczem i
          tylko pcham się do koryta, bo mnie nie znasz. Głupotą jest zniechęcanie ludzi
          którzy chcą coś robić pożytecznego przez takie teksty. No chyba, że chcesz to
          robić i to jest Twój cel.

">a ja wam powiem sr.. na polityków," - powiedz jeszcze że sr.... na politykę.
          Przez bierność ludzką jest w naszym kraju tak jak jest.
          • ares19 po seksskandalu 05.12.06, 17:26
            no i wiadomo jak młodzi "politycy" chcą robić karierę :))) chcą zmieniać świat :)
            Dając d..cie starym politykierom.
            Trzeba pamiętać który z starych wyjadaczy lubi panienki, chłopców albo koty :) -
            i stosownie do mozliwości robić kariery u ich boku : )
            • Gość: Prześmiewca Re: po seksskandalu IP: *.centertel.pl 05.12.06, 21:46
              Z kotami uwaga!! na jajka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka