Dodaj do ulubionych

sklepy z zabawkami

IP: *.* 11.07.02, 12:58
Sluchajcie, bede niedlugo w okolicach Rzeszowa na wakacjach i bede musiala wybrc sie na zakupy po prezent dla mojej coreczki (roczek :) ). I tu mam pytanie - gdie w Rzeszowie lub okolicach sa dobrze zaopatrzone sklepy z zabawkami typu Chicco, Tiny Love itp. Bede wdzieczna za kazda podpowiedz.:hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: aneea Re: sklepy z zabawkami PLIZZ JUTRO WYJEZDZAM! IP: *.* 12.07.02, 10:14
      dziewczyny poradzcie mi cos - jutro wyjezdam, wiec to dla mnie bardzo pilne i wazne. Wiem, ze w Rzeszowie w "Europie" sa jakies sklepy z zabawkami, ale moze cos innego?? Gdzies kolo Debicy, Tarnowa?? Plizzz :cry:
      • Gość: Anna72 Re: sklepy z zabawkami PLIZZ JUTRO WYJEZDZAM! IP: *.* 13.07.02, 13:19
        Przykro mi, ze nie mogę Ci pomóc, ale naprawdę nie wiem :-( . Może już na miejscu ktoś Ci coś podpowie. :hello: Anka.
      • Gość: Alusia Re: sklepy z zabawkami PLIZZ JUTRO WYJEZDZAM! IP: *.* 12.08.02, 09:25
        Cześć Mamuska!W Rzeszowie polecam skleo "Centrum" Delikatesy na ul. Lwowskiej, to jest ulica wyjazdowa z Rzeszowa na Łańcut. To sklep spożywczy na dole a na I piętrze są stoiska różniaste, i tam jest piękne stoisko dziecięce z tymi zabawkami co szukasz. Są tam również chyba ze dwa jeszcze inne sklepiki zabawkowe ale tylko to jedno ma zabawki z Chicco. A w Dębicy to zobacz do marketu "Centrum" tam sa różne butiki i na pewno jest sklepik z zabawkami. Ten sklep jest przy wjeździe do Dębicy od strony Rzeszowa. A w Tarnowie zaglądnij do hiper-marketu "Hiper- Nowa" ale ulicy już nie znam, ale na miejscu jak zapytasz to każdy Ci powie gdzie to jest. Milutkich i owocnych zakupów i 100 lat dla Twijej Córeczki. Ala.
    • Gość: Matek Re: sklepy z zabawkami IP: *.* 13.07.02, 23:21
      Poszukaj w E.Leclerc Były tam zabawki firmowe. Aga
      • Gość: aneea Re: sklepy z zabawkami IP: *.* 12.08.02, 15:20
        dzieki, trafilam w koncu do DH "Rejtan", w Rzeszowie na ul. Rejtana. Kupilismy klocki Lego :D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka