Gość: alek IP: 82.160.42.* 30.11.06, 17:57 TEn sklep jest tak wielki że po przejściu całego czułem sie jakbym cały dzien machał łopatą i głowa mnie napierniczała od tej świątecznej muzyki. JA chyba wole jednak te lokalne sklepiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Byłem w Auchanie IP: *.dnet.pl 03.12.06, 18:14 a mnie szlag trafiał !Ile razy wzięłam cokolwiek do ręki to nigdy cena na połce niezgadzała sie z ceną towaru na metce.Wkurzyłam się i sprawdzałam wszystko co pod ręką byłoi co OSZOŁOMIE!łap klienta haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientmark Re: Byłem w Auchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:28 a to co sprawdzałaś odkładałaś tam gdzie było, czy tam gdzie jest ci wygodniej odłożyć - bo ludzie różnie robią. Przewalają towar z koszyka do koszyka - przekładają z półki na półkę a później inni mają pretensję że cena nie jest ta - można to łatwo zauważyć. A ceny ? - czasami się nie zgadzają, ale nie jest to częstsze niż w innych marketach - wiem, bo zakupy robię głównie w marketach. A cenę sprawdza się po numerach kodu kreskowego - a nie po nazwie, bo może być kilka produktów co się tak samo nazywają, a ceny różne mają - a najlepiej na czytniku sprawdzać. A....... jeszcze jedno - w Auchanie jak na półce cena jest na prawdę niższa, a przy kasie zapłacimy więcej, to po różnice możemy zwrócić się do POK-u (Punkt obsługi klienta)- wtedy oni sprawdzają z nami czy tak jest rzeczywiście (po numerach kodu) i jak mamy rację to nam różnice zwracają. W innym Rzeszowskim markecie tego nie uzyskałam - w Auchan TAK. A w tak dużych sklepach przy tak dużym asortymencie i dużej liczbie klientów, takie nieporozumienia muszą się zdarzać. Jak się wam to nie podoba to kto każe wam tam chodzić - ja lubię markety i będę tam chodziła - klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Byłem w Auchanie IP: 195.245.213.* 04.12.06, 13:30 Masz jakieś dane statystyczne, że wiesz, ze nie jest częstsze niż w innych marketach?. Jeżeli pokażesz, że cena jest niezgodna z tym co na pólce widniej, w każdym markecie oddają Ci kase, nie ma siły. A co ma duża liczba klientów do pomyłek przy cenach to zupełnie nie wiem. Trochę mi to smierdzi jakims marketingiem "Auchana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientmark Re: Byłem w Auchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:32 Lubię Auchan -chyba dlatego, że lubię nowości - a ze starych marketów to najbardziej REAL. To co wcześniej napisałam to tylko na podstawie moich obserwacji - nie dysponuję żadnymi danymi statystycznymi. A tak w ogóle to prowadzę krawiectwo chałupnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Byłem w Auchanie 04.12.06, 17:09 Gość portalu: klientmark napisał(a): > A....... jeszcze jedno - w Auchanie jak na półce cena jest na prawdę niższa, a > przy kasie zapłacimy więcej, to po różnice możemy zwrócić się do POK-u (Punkt > obsługi klienta)- wtedy oni sprawdzają z nami czy tak jest rzeczywiście (po > numerach kodu) i jak mamy rację to nam różnice zwracają. W innym Rzeszowskim > markecie tego nie uzyskałam - w Auchan TAK. > Taka z ciebie klientka jak ze mnie Bóg Ojciec. W każdym rzeszowskim markecie zwracają rożnicę między ceną na wywiedzce a ceną z kodu. W TESCO nawet dwukrotną wartość różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Byłem w Auchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:47 Duzy ? Hipermarket jak Hipermarket ... to ty chyba w Sears albo Wall Markt w Usa nie byłas :) 2 razy wieksze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Byłem w Auchanie IP: *.ostnet.pl 04.12.06, 20:20 Macie się czym chwalić,dwa razy większy więc dwa razy więcej badziewia. Ja do tych przybytków nie chodzę bo bym został alkocholilkiem. Pobyt tam muszę odreagować kilkoma głębszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_38 Re: Byłem w Auchanie IP: *.rzeszow.mm.pl 04.12.06, 21:00 Wal-Mart a nie Wall Markt. Tak się składa że byłam w Searsie i to nie jest raczej hipermarket branży spożywczej tylko ciuchy , meble i agd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientmark Re: Byłem w Auchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:24 No właśnie (nie chciałam wymieniać nazwy) ale pół roku temu właśnie w Tesco nic nie wskórałam co do takiej różnicy, bo mi powiedziano, że pół godziny temu zmieniono cenę w systemie,( czy tam gdzieś ) a po mojej interwencji zmieniono dopiero cenę na półce, bo niby ktoś wcześniej o tym zapomniał. Nie wiem jak jest teraz, ale od tamtej pory nie musiałam interweniować w takiej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr in Re: Byłem w Auchanie IP: *.range86-143.btcentralplus.com 04.12.06, 21:15 Weselmy sie i kochajmy nasz dobrobyt supermarketowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Byłem w Auchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:03 Student!!! "alkochol" pisze sie przez SAMO HA !!! ...co Ty k... wiesz o piciu... Odpowiedz Link Zgłoś