Dodaj do ulubionych

Byłem w Auchanie

IP: 82.160.42.* 30.11.06, 17:57
TEn sklep jest tak wielki że po przejściu całego czułem sie jakbym cały dzien
machał łopatą i głowa mnie napierniczała od tej świątecznej muzyki. JA chyba
wole jednak te lokalne sklepiki
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Byłem w Auchanie IP: *.dnet.pl 03.12.06, 18:14
      a mnie szlag trafiał !Ile razy wzięłam cokolwiek do ręki to nigdy cena na połce
      niezgadzała sie z ceną towaru na metce.Wkurzyłam się i sprawdzałam wszystko co
      pod ręką byłoi co OSZOŁOMIE!łap klienta haha
      • Gość: klientmark Re: Byłem w Auchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:28
        a to co sprawdzałaś odkładałaś tam gdzie było, czy tam gdzie jest ci wygodniej
        odłożyć - bo ludzie różnie robią. Przewalają towar z koszyka do koszyka -
        przekładają z półki na półkę a później inni mają pretensję że cena nie jest ta -
        można to łatwo zauważyć. A ceny ? - czasami się nie zgadzają, ale nie jest to
        częstsze niż w innych marketach - wiem, bo zakupy robię głównie w marketach.
        A cenę sprawdza się po numerach kodu kreskowego - a nie po nazwie, bo może być
        kilka produktów co się tak samo nazywają, a ceny różne mają - a najlepiej na
        czytniku sprawdzać.
        A....... jeszcze jedno - w Auchanie jak na półce cena jest na prawdę niższa, a
        przy kasie zapłacimy więcej, to po różnice możemy zwrócić się do POK-u (Punkt
        obsługi klienta)- wtedy oni sprawdzają z nami czy tak jest rzeczywiście (po
        numerach kodu) i jak mamy rację to nam różnice zwracają. W innym Rzeszowskim
        markecie tego nie uzyskałam - w Auchan TAK.
        A w tak dużych sklepach przy tak dużym asortymencie i dużej liczbie klientów,
        takie nieporozumienia muszą się zdarzać.
        Jak się wam to nie podoba to kto każe wam tam chodzić - ja lubię markety i będę
        tam chodziła - klientka.
        • Gość: Teodor Re: Byłem w Auchanie IP: 195.245.213.* 04.12.06, 13:30
          Masz jakieś dane statystyczne, że wiesz, ze nie jest częstsze niż w innych marketach?. Jeżeli pokażesz, że cena jest niezgodna z tym co na pólce widniej, w każdym markecie oddają Ci kase, nie ma siły. A co ma duża liczba klientów do pomyłek przy cenach to zupełnie nie wiem. Trochę mi to smierdzi jakims marketingiem "Auchana"
          • Gość: klientmark Re: Byłem w Auchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:32
            Lubię Auchan -chyba dlatego, że lubię nowości - a ze starych marketów to
            najbardziej REAL.
            To co wcześniej napisałam to tylko na podstawie moich obserwacji - nie dysponuję
            żadnymi danymi statystycznymi. A tak w ogóle to prowadzę krawiectwo chałupnicze.
        • des4 Re: Byłem w Auchanie 04.12.06, 17:09
          Gość portalu: klientmark napisał(a):

> A....... jeszcze jedno - w Auchanie jak na półce cena jest na prawdę niższa, a
          > przy kasie zapłacimy więcej, to po różnice możemy zwrócić się do POK-u (Punkt
          > obsługi klienta)- wtedy oni sprawdzają z nami czy tak jest rzeczywiście (po
          > numerach kodu) i jak mamy rację to nam różnice zwracają. W innym Rzeszowskim
          > markecie tego nie uzyskałam - w Auchan TAK.
          >
          Taka z ciebie klientka jak ze mnie Bóg Ojciec. W każdym rzeszowskim markecie
          zwracają rożnicę między ceną na wywiedzce a ceną z kodu. W TESCO nawet
          dwukrotną wartość różnicy...
          • Gość: rze Re: Byłem w Auchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:47
            Duzy ? Hipermarket jak Hipermarket ... to ty chyba w Sears albo Wall Markt w
            Usa nie byłas :) 2 razy wieksze ...
            • Gość: student Re: Byłem w Auchanie IP: *.ostnet.pl 04.12.06, 20:20
              Macie się czym chwalić,dwa razy większy więc dwa razy więcej badziewia. Ja do
              tych przybytków nie chodzę bo bym został alkocholilkiem. Pobyt tam muszę
              odreagować kilkoma głębszymi.
            • Gość: gosia_38 Re: Byłem w Auchanie IP: *.rzeszow.mm.pl 04.12.06, 21:00
              Wal-Mart a nie Wall Markt. Tak się składa że byłam w Searsie i to nie jest
              raczej hipermarket branży spożywczej tylko ciuchy , meble i agd.
          • Gość: klientmark Re: Byłem w Auchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:24
            No właśnie (nie chciałam wymieniać nazwy) ale pół roku temu właśnie w Tesco nic
            nie wskórałam co do takiej różnicy, bo mi powiedziano, że pół godziny temu
            zmieniono cenę w systemie,( czy tam gdzieś ) a po mojej interwencji zmieniono
            dopiero cenę na półce, bo niby ktoś wcześniej o tym zapomniał.
            Nie wiem jak jest teraz, ale od tamtej pory nie musiałam interweniować w takiej
            sprawie.
    • Gość: spr in Re: Byłem w Auchanie IP: *.range86-143.btcentralplus.com 04.12.06, 21:15
      Weselmy sie i kochajmy nasz dobrobyt supermarketowy.
      • Gość: qqq Re: Byłem w Auchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:03
        Student!!!
        "alkochol" pisze sie przez SAMO HA !!!
        ...co Ty k... wiesz o piciu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka