Gość: res IP: *.dnet.pl 11.12.06, 21:01 do Lwowa też juz latalismy ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MC Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 11.12.06, 21:45 Syf brud kila mogila. oszolomy araby ktore jak widza blond wlosy u kobiety to doslownie wala konia na ulicy.zygac sie chce.ja dziekuje za taka impreze.never ever again! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool_kid Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.danmar-computers.com.pl 11.12.06, 21:49 Athina - to piękne miasto :) Tam warto jechać. Egipt to syf i brak cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool_kid Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.danmar-computers.com.pl 11.12.06, 21:51 Serio walą konia jak zobaczą blond laskę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:28 takie loty do Krajow nad sródziemnomorskich tak - ale w Sezonie . + powinni uruchomic tanie linie do Wiednia , Rzymu , gdzies do Niemiec , Hiszpani ( 2-3 razy w tygodniu napewno byli by chetni ) + NY , i cos na wschod ( Lwów > Rzeszów > Nowy York ) a tak ukraincy musza latac do wawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.centertel.pl 11.12.06, 23:22 "Cool kid'!!! czy Ty wiesz co grozi za bicie zwierząt.Ostatni oficjalnnie ogłoszony wyrok pół roku pierdla bez zawiasów.Zastanów się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Red.Wiadomość z ostatniej chwili IP: *.centertel.pl 11.12.06, 23:24 Do Egiptu w przyszłym roku od końca Sierpnia, z bocianami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: 195.136.36.* 12.12.06, 10:16 Jak masz mocne nerwy to probuj.Ja odpuszczam.Ogolnie nie podobalo mi sie.Syf brud kila mogila plus ruiny pira cos tam;)Jedno z najwiekszych moich rozczarowan wakacyjnych:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Do Egiptu jeszcze nie teraz IP: 84.38.160.* 11.12.06, 22:45 a ja jestem ZA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Do Egiptu jeszcze nie teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:30 ja zadnej reklamy nie widzialem ;/ moze gdyby bardziej to rozreklamowali to ...i moze by sie udalo ale jak to mieszknacy regionu wola jechac albo do torunia do () albo tuc sie autbusem po 30 godzin ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin 'lotnisko' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:58 dajcie sobie spokój z tym 'lotniskiem'- Kraków niedaleko, tam jest przyszłość, a nie jakiś Rzeszów-Jasionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: 'lotnisko' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:05 krakow to wiocha co ma problem z mgla wy *** centusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: 'lotnisko' IP: *.centertel.pl 12.12.06, 15:48 A ja myślałem że Kraków to przeszłość a oni na przeszłości budują przyszłość.Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: 'lotnisko' IP: *.centertel.pl 12.12.06, 15:59 Martin widzę wielki problem? Jak dojechać do tego Krakowa? ostatnie notowania 5,5 godziny. Gdybym leciał 5,5 godz samolotem z Krakowa jestem w środkowej Afryce.Teraz wiesz jaką ruinę spowodowały rządy Krakowa przez ostatnią 100 lat.A najlepiej orientują się w tym temacie właściciele kasyna w Monte Carlo. Odpowiedz Link Zgłoś