Dodaj do ulubionych

Do Egiptu jeszcze nie teraz

IP: *.dnet.pl 11.12.06, 21:01
do Lwowa też juz latalismy ;p
Obserwuj wątek
    • Gość: MC Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 11.12.06, 21:45
      Syf brud kila mogila. oszolomy araby ktore jak widza blond wlosy u kobiety to
      doslownie wala konia na ulicy.zygac sie chce.ja dziekuje za taka impreze.never
      ever again!
      • Gość: cool_kid Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.danmar-computers.com.pl 11.12.06, 21:49
        Athina - to piękne miasto :) Tam warto jechać. Egipt to syf i brak cywilizacji.
      • Gość: cool_kid Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.danmar-computers.com.pl 11.12.06, 21:51
        Serio walą konia jak zobaczą blond laskę?
        • Gość: rze Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:28
          takie loty do Krajow nad sródziemnomorskich tak - ale w Sezonie .
          + powinni uruchomic tanie linie do Wiednia , Rzymu , gdzies do Niemiec ,
          Hiszpani ( 2-3 razy w tygodniu napewno byli by chetni ) + NY , i cos na wschod
          ( Lwów > Rzeszów > Nowy York ) a tak ukraincy musza latac do wawy ...
        • Gość: Prześmiewca Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: *.centertel.pl 11.12.06, 23:22
          "Cool kid'!!! czy Ty wiesz co grozi za bicie zwierząt.Ostatni oficjalnnie
          ogłoszony wyrok pół roku pierdla bez zawiasów.Zastanów się!!!
        • Gość: Prześmiewca Red.Wiadomość z ostatniej chwili IP: *.centertel.pl 11.12.06, 23:24
          Do Egiptu w przyszłym roku od końca Sierpnia, z bocianami.
        • Gość: MC Re: Ale co mam zwiedzac w tym Egipcie?????? IP: 195.136.36.* 12.12.06, 10:16
          Jak masz mocne nerwy to probuj.Ja odpuszczam.Ogolnie nie podobalo mi sie.Syf
          brud kila mogila plus ruiny pira cos tam;)Jedno z najwiekszych moich
          rozczarowan wakacyjnych:/
    • Gość: m. Re: Do Egiptu jeszcze nie teraz IP: 84.38.160.* 11.12.06, 22:45
      a ja jestem ZA!!!!!!!!!!!
    • Gość: klient Do Egiptu jeszcze nie teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:30
      ja zadnej reklamy nie widzialem ;/
      moze gdyby bardziej to rozreklamowali to ...i moze by sie udalo
      ale jak to mieszknacy regionu wola jechac albo do torunia do () albo tuc sie
      autbusem po 30 godzin ;/
    • Gość: martin 'lotnisko' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:58
      dajcie sobie spokój z tym 'lotniskiem'- Kraków niedaleko, tam jest przyszłość, a
      nie jakiś Rzeszów-Jasionka
      • Gość: zly Re: 'lotnisko' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:05
        krakow to wiocha co ma problem z mgla
        wy *** centusie
      • Gość: Prześmiewca Re: 'lotnisko' IP: *.centertel.pl 12.12.06, 15:48
        A ja myślałem że Kraków to przeszłość a oni na przeszłości budują przyszłość.Dobre.
      • Gość: Prześmiewca Re: 'lotnisko' IP: *.centertel.pl 12.12.06, 15:48
      • Gość: Prześmiewca Re: 'lotnisko' IP: *.centertel.pl 12.12.06, 15:59
        Martin widzę wielki problem? Jak dojechać do tego Krakowa? ostatnie notowania
        5,5 godziny. Gdybym leciał 5,5 godz samolotem z Krakowa jestem w środkowej
        Afryce.Teraz wiesz jaką ruinę spowodowały rządy Krakowa przez ostatnią 100 lat.A
        najlepiej orientują się w tym temacie właściciele kasyna w Monte Carlo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka