Dodaj do ulubionych

Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!!

15.12.06, 16:18
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=53998080&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • Gość: asdf Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:00
      ??
    • drewniany_pajacyk Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! 15.12.06, 18:51
      Bez sensu. Wlazłeś tam z butami, w chamski sposób sprowokowałeś ich, a teraz
      czego oczekujesz? Że ktoś Ci pomoże, czy jak?
      W zasadzie gdyby Cię tak przypadkiem dopadli gdzieś ślepym zaułku to bym
      powiedział, że sprawiedliwość jest na świecie.
      • borowik1 Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! 15.12.06, 20:59
        myślę że warto o tych tematach dyskutować, nie uważam żeby było to chamskie.
        • Gość: Pikuś Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.centertel.pl 15.12.06, 22:05
          Łagodzić wszelkie przeszłe konflikty.Mity obalać faktami.Jednym z mitów jest
          bogacenie się Rzeszowa kosztem innych ośrodków w czasach PRL.Nalepszym
          przykładem na to że nasz region byl rozwinięty równomiernie po względem
          przemysłowym był czas zmian administracyjnych w 1975r.Wymienię kilka miast jakie
          stały się województwami ;Ciechanów,Sieradz,Skierniewice,Biała Podlaska,Suwałki,
          Leszno, Zamość,Jelenia Góra,Piła,Łomża.Miasta ówczesnego woj.rzeszowskiego takie
          jak; Mielec,Debica,Jasło,Stalowa-Wola,Tarnobrzeg,Leżajsk
          Jarosław,Przemyśl,Krosno,Sanok ,Gorlice zdecydowanie górowały pod względem
          rozwoju przemysłowego i mogły się równać z takimi ośrodkami jak Legnica,Gorzów,
          Kalisz,Elbląg,Chełm,Grudziądz które też awansowały do miast wojewódzkich.
    • Gość: Jolka Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:11
      po coś pchał się na forum przemyskie z takim tekstem, na co liczyłeś ? na
      awanturę? bo ja nie mam ochoty i sie nie przyłączę.
      Przemyśl jest pięknym miastem z wielkimi ambicjami i jeszcze większymi urazami.
      Za przeszłość, za historię, za linię Curzona,nawet te ohydne teksty typu
      Rzeszów mojżeszów świadczą o poziomie takich dyskusji.
      Ps. procentowo - w stosunku do liczby mieszkańców to w Przemyślu mieszkało
      więcej niż w Rzeszowie obywateli narodowści żydowskiej. Tylko co z tego ?
      przecież byli identycznymi mieszkańćami Polski jak każdy inny. Lepiej zapytać
      ilu osobom narodowości żydowskiej mieszkańcy Rzeszowa i Przemyśla pomogli ?
      Może tu lepiej się licytować. Ja nie wiem ale temat znacznie ciekawszy niż
      napuszczanie na siebie.
    • Gość: prezes wyrwij borowika IP: *.prz.edu.pl 15.12.06, 23:28
      oj borowik ty jakas wszawa menda jestes..zakładasz głupkowaty temat na
      przemyskim forum zeby tylko ludzie psy na sobie wieszali(na miastach tez) a
      pózniej jako przykładny trol biegniesz z tym do mamusi (forum rzeszów)....
    • Gość: kalita Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.range86-143.btcentralplus.com 15.12.06, 23:42
      dopiero jedna wojne z Lublinem skonczylismy a tu druga rozpetujesz ,nieladnie
      • borowik1 Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! 16.12.06, 13:01
        kto chce wojny to walczy, a ja chce tylko podyskutować
        • Gość: tak .... tak Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:12
          pzregrałeś życie człowieku zakładając taki beznadziejny temat
          a teraz wez gleboki oddech i po staropolsku,,,

......

nie dokoncze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka