borowik1 15.12.06, 16:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=53998080&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:00 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
drewniany_pajacyk Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! 15.12.06, 18:51 Bez sensu. Wlazłeś tam z butami, w chamski sposób sprowokowałeś ich, a teraz czego oczekujesz? Że ktoś Ci pomoże, czy jak? W zasadzie gdyby Cię tak przypadkiem dopadli gdzieś ślepym zaułku to bym powiedział, że sprawiedliwość jest na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! 15.12.06, 20:59 myślę że warto o tych tematach dyskutować, nie uważam żeby było to chamskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.centertel.pl 15.12.06, 22:05 Łagodzić wszelkie przeszłe konflikty.Mity obalać faktami.Jednym z mitów jest bogacenie się Rzeszowa kosztem innych ośrodków w czasach PRL.Nalepszym przykładem na to że nasz region byl rozwinięty równomiernie po względem przemysłowym był czas zmian administracyjnych w 1975r.Wymienię kilka miast jakie stały się województwami ;Ciechanów,Sieradz,Skierniewice,Biała Podlaska,Suwałki, Leszno, Zamość,Jelenia Góra,Piła,Łomża.Miasta ówczesnego woj.rzeszowskiego takie jak; Mielec,Debica,Jasło,Stalowa-Wola,Tarnobrzeg,Leżajsk Jarosław,Przemyśl,Krosno,Sanok ,Gorlice zdecydowanie górowały pod względem rozwoju przemysłowego i mogły się równać z takimi ośrodkami jak Legnica,Gorzów, Kalisz,Elbląg,Chełm,Grudziądz które też awansowały do miast wojewódzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:11 po coś pchał się na forum przemyskie z takim tekstem, na co liczyłeś ? na awanturę? bo ja nie mam ochoty i sie nie przyłączę. Przemyśl jest pięknym miastem z wielkimi ambicjami i jeszcze większymi urazami. Za przeszłość, za historię, za linię Curzona,nawet te ohydne teksty typu Rzeszów mojżeszów świadczą o poziomie takich dyskusji. Ps. procentowo - w stosunku do liczby mieszkańców to w Przemyślu mieszkało więcej niż w Rzeszowie obywateli narodowści żydowskiej. Tylko co z tego ? przecież byli identycznymi mieszkańćami Polski jak każdy inny. Lepiej zapytać ilu osobom narodowości żydowskiej mieszkańcy Rzeszowa i Przemyśla pomogli ? Może tu lepiej się licytować. Ja nie wiem ale temat znacznie ciekawszy niż napuszczanie na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes wyrwij borowika IP: *.prz.edu.pl 15.12.06, 23:28 oj borowik ty jakas wszawa menda jestes..zakładasz głupkowaty temat na przemyskim forum zeby tylko ludzie psy na sobie wieszali(na miastach tez) a pózniej jako przykładny trol biegniesz z tym do mamusi (forum rzeszów).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalita Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.range86-143.btcentralplus.com 15.12.06, 23:42 dopiero jedna wojne z Lublinem skonczylismy a tu druga rozpetujesz ,nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! 16.12.06, 13:01 kto chce wojny to walczy, a ja chce tylko podyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak .... tak Re: Dyskusja o Rzeszowie na forum Przemyśl !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:12 pzregrałeś życie człowieku zakładając taki beznadziejny temat a teraz wez gleboki oddech i po staropolsku,,, ...... nie dokoncze! Odpowiedz Link Zgłoś