Gość: MC IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 22.12.06, 01:22 szlachta wez sobie to do sumienia.... miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3808920.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateusz.maciejczyk Re: Jak to we Wroclawiu robia 22.12.06, 01:34 Z tego co mi wiadomo, najpierw trzeba napisać projekt żeby otrzymać kasę. Potem ten projekt musi przejść :> I dopiero jak przejdzie można mówić o gotówce :) A to ile Podkarpacie czy inny region dostanie niby na drogi itp. to są dywagacje i widzimisię posłów. Jak będzie to się dopiero okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Jak to we Wroclawiu robia IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 22.12.06, 01:51 Mateuszu ale przeciez wnioski byly.nie przeszly.czy naprawde myslisz ze nie przeszly bo byly zle?ja mysle ze odrobina dobrej woli i by przeszly.ale nie bo pis to jest partia opierajaca sie na nienawisci do innych partii.ze niby zlodzieje kretacze.ale z kim zatem pis sie zbratal?kimze jest samoobrona?i Rydzyk popiera takich z samoobrony.to jest parodia westernu!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Jak to we Wroclawiu robia 22.12.06, 13:35 Ja ostrzegałem ludzi przed wyborami parlamentarnymi i samorządowymi, aby zagłosowali na wszystko inne tylko nie na PiS i PO bo z tej całej koalicji będą nici (ona od samego początku była mitem) i będzie źle w kraju. Teraz po roku czasu chociaż z bólem serca, muszę powiedzieć że miałem rację. PiS: 1. Gdzie tanie państwo? 2. Gdzie nowelizacje kodeksu karnego i reforma sądownictwa? 3. Gdzie koalicja z PO? 4. Gdzie sprawiedliwość? 5. Gdzie walka z korupcją, "układami", "mafiami" 6. Gdzie poszanowanie tradycji i instytucji państwowych? 7. Gdzie służba dla ludzi?! 8. Gdzie podziała się szeroko rozumiana prawica w waszej partii?! I jeszcze więcej można zadać pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Jak to we Wroclawiu robia IP: *.lanet.net.pl 22.12.06, 16:18 Tak absurdalnie postawionych pytań w życiu nie czytałem ! Tak stawiają pytania ludzie robiący sondaże na zamówienie ( np. max mało poparcia dla PiS). Z rozumowaniem , które Pan prezentujesz to nie rady miasta tylko sołectwa startowac. We wschodniej Ukrainie , oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś