Gość: off IP: 84.38.160.* 27.12.06, 13:31 Ciesze sie ze nie dali Wam kasy bo na Podkarpaciu jest duzo miast i ktoś wreszcie przestał uważać że poza Rzeszowem jest czarna dziura. Jakoś w Jarosławiu nikt nie narzeka że kasy nie dali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Clark Kent Re: Do płaczących rzeszowiaków IP: 82.177.97.* 27.12.06, 14:00 Zachowujesz sie jak pies ogrodnika... Z tego co widze to reszta miast woj. podkarpackiego nienawidzi Rzeszowa, tylko niewiadomo z jakiego powodu??? Jakies kompleksy czy cos w ten deseń? Najchętniej rozdziobalibyście Nas jak wrony. Bez silnego miasta wojewodzkiego mozecie sobie pomarzyc o rozwoju swoich mieścin. Jak nie potraficie walczyc o swoje to nie Nasza wina, ze jestescie niezorganizowani i bezradni - taka jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Do płaczących rzeszowiaków 27.12.06, 15:21 jej! nie przesadzajcie! ja tam zyję se w małym miasteczku na Podkarpaciu. Życzę wszystkiego najlepszego Rzeszowowi. Jarosławowi też. i Przemyślowi. I wszystkim miastom, miasteczkom wsiom i osadom Podkarpacia. Najlepszego miejsca pod słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC do off IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.12.06, 00:52 off jestes strasznie prosty w mysleniu.jak sasiadowi porysuja auto tez sie cieszysz czy moze pomagasz mu szukac sprawcy??? nie odpowiadaj, znamy juz twe zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: do MC IP: *.mcon.pl 28.12.06, 01:13 Zamiast odpowiedziec "off" probujesz go obrazic i zdeskredytowac jego opinie. Dlaczego; bo rozni sie o Twojej? Jaki Ty masz patent na madrosc.Teraz fakty: Rzeszow jest malym prowincjonalnym miasteczkiem z pretensjami do metropolii. Popatrz wokol. Zobacz jak wyglada Twoje miasto.Brudne, zaniedbane. Przyjrzyj sie przygnebjajacym blokowiskom i jego mieszkancom. Popatrz na tych smutnych, zakompleksionych Rzeszowiakow.Nie odpowiadaj; znam Twoja odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa starski 28.12.06, 01:39 Faktami byloby wymienienie zarowno wad jak i zalet Rzeszowa. A ty skupiles sie wylacznie na wadach. A prawda jest taka,ze w kazdym miescie sa takie przygnebiajace blokowiska, w kazdym natkniesz sie na brudne ulice i w kazdym znajdziesz przygnebionych mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: starski & MC IP: *.mcon.pl 28.12.06, 02:18 O zaletach napisze "MC"- i to tez beda fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: do MC 28.12.06, 09:06 I to był głos wesołego, całkiemizupełniealtozupełnie niezakompleksionego mieszkańca czystego, odrestaurowanego, pozbawionego blokowisk Przemyśla, który nie potrafi - zapewne z powodu wrodzonej szlachetności - przepuścić okazji, by dokopać mieszkańcom Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: do MC 28.12.06, 12:49 Sorry nie przeczytalem twojego posta i troche sie powtorzyłem :) Ale jak widać moja reakcja była podobna :) Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: do MC 28.12.06, 12:48 I to napisał obywatel czystego, pięknego, bogatego i radosnego Przemyśla. Buhahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: do MC IP: 84.38.160.* 28.12.06, 13:12 A rzeszowiakom ( tym przez małe rz) dalej sie wydaje ze mieszkają w metropolii. BUHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: do MC 28.12.06, 13:17 Wcale nam się nie wydaje. Jesteśmy jedną ze 127 metropolii europejskich, uznawanych przez Eurocities i UE. www.selfgov.gov.pl/eurocities/index.html I co ty na to? :) Nie jesteśmy w tym szacownym gronie najmniejszym miastem, za nami jest jeszcze 120-tysięczny Reykjavik :) Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: do MC 28.12.06, 13:24 Poza tym, o co wam w ogóle chodzi? Ciągle piszecie o rzekomym przekręcie z województwem w Rzeszowie w 1945 roku (Kruczek itd.), przypomnę że w roku 1975 mieliście tyle samo mieszkańców co Rzeszów (75 000) gdy powstawały nowe małe województwa! Mieliście szansę na to by być numerem 1 na Podkarpaciu, to wasz problem że nie wykorzystaliście jej. Teraz dystans się powiększa i widzę jak was złości że Rzeszów rośnie, bo jeszcze 2 lata temu ten dystans to było 158 tys - 68 tys, a już od stycznia będzie to 168 tys. - 66 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: do MC 28.12.06, 13:35 Gość portalu: off napisał(a): > A rzeszowiakom ( tym przez małe rz) dalej sie wydaje ze mieszkają w metropolii. > BUHAHAHAHA No, w porównaniu z Przemyślem nawet Krosno jest metropolią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: do MC IP: 82.160.42.* 28.12.06, 17:42 A czy ja jestem z Przemyśla żeś sie przyssał?? Ja jestem z Jarosławia Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: do MC 28.12.06, 18:43 Gość portalu: off napisał(a): > A czy ja jestem z Przemyśla żeś sie przyssał?? Ja jestem z Jarosławia Niewazne skad jestes,wazne ze jestes potwornie zakompleksiony.Mozesz zaprzeczac,ale twoje posty w tym watku wprost zioną kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: do MC IP: 82.160.42.* 28.12.06, 19:00 Nie zione kompleksami ylko sie ciesze że Rzeszów dostał po d...e. A kompleksy to mają tu wszyscy Ci ktorzy uwarzają się że jak od pokolenia mieszkają w Rzeszowie to są mieszczuchy pełną gębą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: do MC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:06 A w Rzeszowie to UWAZAJA, tylko w Jaroslawiu uwarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: do MC 28.12.06, 19:08 Masakra - miałem rację że Polacy to okropny naród. Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopie..ie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego sku..syna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka! Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa off 28.12.06, 21:23 No wlasnie- jesli cieszysz sie z czyjejs porazki wylaza z ciebie pelna geba kompleksy. Co cie obchodza inni? Dbaj o siebie,interesuj sie wlasnym miastem,a wszystkim bedzie sie lzej zylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: do MC IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.12.06, 21:39 oddal sie chlopie dobrze ci radze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Re: do MC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:13 Ja też jestem z Jarosławia a, a Ty bredzisz gupoty i już. Mamy z tego, co pamiętam zapewne pierwszy i ostatni raz w historii aż 5 posłów w sejmie : Ćwierz, Kulesza, Golba, Kasprzak , nazwiska 5-go nie pamiętam-upsss, widać nie jest tego wart oraz senatora Mazurkiewicza i co???????? I NIC !!!!!!!!!!! Nawet nie potrafią zdobyć kasy na obwodnicę, bo mają nas w d**e ,liczy się dla nich interes partyjny i swój własny tyłek. Nie bądź naiwniakiem, żadnych pieniędzy nie dostaniemy, ani my, ani Podkarpacie. Znowu będziemy w tyle. SAMORZĄDNOŚĆ, PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ-HAHAHAHAHA. Otto Von Bismarck: "Dajcie Polakom władzę, a sami się wykończą" W.Churchil: "Chcecie wykończyć Polskę, to pozwólcie nią rządzić Polakom" Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: do MC 28.12.06, 19:15 Mieli oboje świętą rację. Politycy reprezentują tylko narodowe cechy Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Re: do MC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:18 Ryczęć mi się chce. Lepiej nam było zostać po zaborami :( W sumie jakby nie było, byłoby do d**y. Dziś też tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: do MC IP: *.lanet.net.pl 28.12.06, 19:54 A jak na kieckę na sobotnią zabawę nie dadzą to pójdziesz z gołą d...??? To dlatego Friedman był przeciwwny finasowej pomocy krajom biednym. Pieniadze zostana zmarnotrawione a ludzie nauczeni lenistwa . Leżcie i na mannę z nieba (miejsce urzędowania posłów)czekajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Re: do MC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:15 Przebiorę się za króliczka :P Poza tym skoro jest kasa do wzięcia z UE, to czemu jej nie wykorzystać? Hiszpania dzięki funduszom jakoś się wygrzebała z dziadostwa. My nie możemy? Po prostu jesteśmy debilami i takich przedstawicieli mamy w SiS, bo sami ich wybraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: do MC IP: *.lanet.net.pl 29.12.06, 08:35 Zgadzam się, z wyjatkim jednego. Nie wszyscy wybieraliśmy w ten sam sposób . Zbiorowe samobiczowanie nie jest do niczego potrzebne.Co do Hiszpani, zapewniam, że nie startowała z tak niskiego poziomu jak my. Poza tym socjalizmu tam wiecej niż u nas więc za jakies 15-20 lat ich dościgniemy. Odpowiedz Link Zgłoś