Dodaj do ulubionych

Do płaczących rzeszowiaków

IP: 84.38.160.* 27.12.06, 13:31
Ciesze sie ze nie dali Wam kasy bo na Podkarpaciu jest duzo miast i ktoś wreszcie przestał uważać że poza Rzeszowem jest czarna dziura. Jakoś w Jarosławiu nikt nie narzeka że kasy nie dali.
Obserwuj wątek
    • Gość: Clark Kent Re: Do płaczących rzeszowiaków IP: 82.177.97.* 27.12.06, 14:00
      Zachowujesz sie jak pies ogrodnika... Z tego co widze to reszta miast woj. podkarpackiego nienawidzi Rzeszowa, tylko niewiadomo z jakiego powodu??? Jakies kompleksy czy cos w ten deseń? Najchętniej rozdziobalibyście Nas jak wrony. Bez silnego miasta wojewodzkiego mozecie sobie pomarzyc o rozwoju swoich mieścin.
      Jak nie potraficie walczyc o swoje to nie Nasza wina, ze jestescie niezorganizowani i bezradni - taka jest prawda!
      • olias Re: Do płaczących rzeszowiaków 27.12.06, 15:21
        jej! nie przesadzajcie!
        ja tam zyję se w małym miasteczku na Podkarpaciu. Życzę wszystkiego najlepszego
        Rzeszowowi. Jarosławowi też. i Przemyślowi. I wszystkim miastom, miasteczkom
        wsiom i osadom Podkarpacia. Najlepszego miejsca pod słońcem.
    • Gość: MC do off IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.12.06, 00:52
      off jestes strasznie prosty w mysleniu.jak sasiadowi porysuja auto tez sie
      cieszysz czy moze pomagasz mu szukac sprawcy???

nie odpowiadaj, znamy juz twe zdanie

• Gość: starski Re: do MC IP: *.mcon.pl 28.12.06, 01:13
        Zamiast odpowiedziec "off" probujesz go obrazic i zdeskredytowac jego opinie.
        Dlaczego; bo rozni sie o Twojej? Jaki Ty masz patent na madrosc.Teraz fakty:
        Rzeszow jest malym prowincjonalnym miasteczkiem z pretensjami do metropolii.
        Popatrz wokol. Zobacz jak wyglada Twoje miasto.Brudne, zaniedbane. Przyjrzyj
        sie przygnebjajacym blokowiskom i jego mieszkancom. Popatrz na tych smutnych,
        zakompleksionych Rzeszowiakow.Nie odpowiadaj; znam Twoja odpowiedz.
        • lhasa starski 28.12.06, 01:39
          Faktami byloby wymienienie zarowno wad jak i zalet Rzeszowa. A ty skupiles sie
          wylacznie na wadach. A prawda jest taka,ze w kazdym miescie sa takie
          przygnebiajace blokowiska, w kazdym natkniesz sie na brudne ulice i w kazdym
          znajdziesz przygnebionych mieszkancow.
          • Gość: starski Re: starski & MC IP: *.mcon.pl 28.12.06, 02:18
            O zaletach napisze "MC"- i to tez beda fakty.
        • kmd_rohan Re: do MC 28.12.06, 09:06
          I to był głos wesołego, całkiemizupełniealtozupełnie niezakompleksionego
          mieszkańca czystego, odrestaurowanego, pozbawionego blokowisk Przemyśla, który
          nie potrafi - zapewne z powodu wrodzonej szlachetności - przepuścić okazji, by
          dokopać mieszkańcom Rzeszowa.
          • cool_kid Re: do MC 28.12.06, 12:49
            Sorry nie przeczytalem twojego posta i troche sie powtorzyłem :) Ale jak widać
            moja reakcja była podobna :)
            • kmd_rohan Re: do MC 28.12.06, 14:07
              Cóż, jak widać "coś musi być na rzeczy" :)
        • cool_kid Re: do MC 28.12.06, 12:48
          I to napisał obywatel czystego, pięknego, bogatego i radosnego Przemyśla.
          Buhahahaha :)
          • Gość: off Re: do MC IP: 84.38.160.* 28.12.06, 13:12
            A rzeszowiakom ( tym przez małe rz) dalej sie wydaje ze mieszkają w metropolii. BUHAHAHAHA
            • cool_kid Re: do MC 28.12.06, 13:17
              Wcale nam się nie wydaje. Jesteśmy jedną ze 127 metropolii europejskich,
              uznawanych przez Eurocities i UE.

www.selfgov.gov.pl/eurocities/index.html
              I co ty na to? :)

Nie jesteśmy w tym szacownym gronie najmniejszym miastem, za nami jest jeszcze
              120-tysięczny Reykjavik :)
            • cool_kid Re: do MC 28.12.06, 13:24
              Poza tym, o co wam w ogóle chodzi? Ciągle piszecie o rzekomym przekręcie z
              województwem w Rzeszowie w 1945 roku (Kruczek itd.), przypomnę że w roku 1975
              mieliście tyle samo mieszkańców co Rzeszów (75 000) gdy powstawały nowe małe
              województwa! Mieliście szansę na to by być numerem 1 na Podkarpaciu, to wasz
              problem że nie wykorzystaliście jej. Teraz dystans się powiększa i widzę jak
              was złości że Rzeszów rośnie, bo jeszcze 2 lata temu ten dystans to było 158
              tys - 68 tys, a już od stycznia będzie to 168 tys. - 66 tys.
            • des4 Re: do MC 28.12.06, 13:35
              Gość portalu: off napisał(a):

> A rzeszowiakom ( tym przez małe rz) dalej sie wydaje ze mieszkają w
              metropolii.
              > BUHAHAHAHA

No, w porównaniu z Przemyślem nawet Krosno jest metropolią...
              • Gość: off Re: do MC IP: 82.160.42.* 28.12.06, 17:42
                A czy ja jestem z Przemyśla żeś sie przyssał?? Ja jestem z Jarosławia
                • lhasa Re: do MC 28.12.06, 18:43
                  Gość portalu: off napisał(a):

> A czy ja jestem z Przemyśla żeś sie przyssał?? Ja jestem z Jarosławia

Niewazne skad jestes,wazne ze jestes potwornie zakompleksiony.Mozesz
                  zaprzeczac,ale twoje posty w tym watku wprost zioną kompleksami.
                  • Gość: off Re: do MC IP: 82.160.42.* 28.12.06, 19:00
                    Nie zione kompleksami ylko sie ciesze że Rzeszów dostał po d...e.

A kompleksy to mają tu wszyscy Ci ktorzy uwarzają się że jak od pokolenia
                    mieszkają w Rzeszowie to są mieszczuchy pełną gębą
                    • Gość: ana Re: do MC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:06
                      A w Rzeszowie to UWAZAJA, tylko w Jaroslawiu uwarzaja.
                    • cool_kid Re: do MC 28.12.06, 19:08
                      Masakra - miałem rację że Polacy to okropny naród.

Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę,
                      Bogu Ojcu i Synowi. Dopie..ie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko
                      mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki
                      znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
                      Zniszczcie tego sku..syna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby
                      mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał
                      cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał
                      AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!
                    • lhasa off 28.12.06, 21:23
                      No wlasnie- jesli cieszysz sie z czyjejs porazki wylaza z ciebie pelna geba
                      kompleksy.

Co cie obchodza inni? Dbaj o siebie,interesuj sie wlasnym miastem,a wszystkim
                      bedzie sie lzej zylo ;)
                    • Gość: MC Re: do MC IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.12.06, 21:39
                      oddal sie chlopie dobrze ci radze
                • Gość: Maryśka Re: do MC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:13
                  Ja też jestem z Jarosławia a, a Ty bredzisz gupoty i już. Mamy z tego, co
                  pamiętam zapewne pierwszy i ostatni raz w historii aż 5 posłów w sejmie :
                  Ćwierz, Kulesza, Golba, Kasprzak , nazwiska 5-go nie pamiętam-upsss, widać
                  nie jest tego wart oraz senatora Mazurkiewicza i co???????? I NIC !!!!!!!!!!!
                  Nawet nie potrafią zdobyć kasy na obwodnicę, bo mają nas w d**e ,liczy się dla
                  nich interes partyjny i swój własny tyłek.
                  Nie bądź naiwniakiem, żadnych pieniędzy nie dostaniemy, ani my, ani Podkarpacie.
                  Znowu będziemy w tyle. SAMORZĄDNOŚĆ, PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ-HAHAHAHAHA.

Otto Von Bismarck: "Dajcie Polakom władzę, a sami się wykończą"
                  W.Churchil: "Chcecie wykończyć Polskę, to pozwólcie nią rządzić Polakom"
                  • cool_kid Re: do MC 28.12.06, 19:15
                    Mieli oboje świętą rację. Politycy reprezentują tylko narodowe cechy Polaków.
                    • Gość: Maryśka Re: do MC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:18
                      Ryczęć mi się chce. Lepiej nam było zostać po zaborami :(
                      W sumie jakby nie było, byłoby do d**y. Dziś też tak jest
                      • Gość: raar Re: do MC IP: *.lanet.net.pl 28.12.06, 19:54
                        A jak na kieckę na sobotnią zabawę nie dadzą to pójdziesz z gołą d...???
                        To dlatego Friedman był przeciwwny finasowej pomocy krajom biednym. Pieniadze
                        zostana zmarnotrawione a ludzie nauczeni lenistwa . Leżcie i na mannę z nieba
                        (miejsce urzędowania posłów)czekajcie !
                        • Gość: Maryśka Re: do MC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:15
                          Przebiorę się za króliczka :P

Poza tym skoro jest kasa do wzięcia z UE, to czemu jej nie wykorzystać?
                          Hiszpania dzięki funduszom jakoś się wygrzebała z dziadostwa. My nie możemy?
                          Po prostu jesteśmy debilami i takich przedstawicieli mamy w SiS, bo sami ich
                          wybraliśmy.
                          • Gość: raar Re: do MC IP: *.lanet.net.pl 29.12.06, 08:35
                            Zgadzam się, z wyjatkim jednego. Nie wszyscy wybieraliśmy w ten sam sposób .
                            Zbiorowe samobiczowanie nie jest do niczego potrzebne.Co do Hiszpani,
                            zapewniam, że nie startowała z tak niskiego poziomu jak my. Poza tym socjalizmu
                            tam wiecej niż u nas więc za jakies 15-20 lat ich dościgniemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka