Dodaj do ulubionych

Poseł prowadzi giełdę pracy

02.04.03, 19:33
Tak trzymać przynajmniej jeden wie po co jest i dlaczego go
wybrali - żeby służyć ludziom a nie szemranym interesom. Ale ten
Kuchciński zawsze wiedział co ma robić - szkoda że w jego ślady
nie poszły takie Jurki Burki i Zbyrowskie. Będę głosował na
Kóchinskiego w plebiscycie na człowieka roku. A podajcie jego
stronę chętnie bym zerknął.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:16
      Oczywiście, że pomoc poselska w znalezieniu pracy jest bardzo
      ważna. Nie bardzo jednak wierzę, że w naszym kraju coś szybko
      zmieni się na lepsze. Wielu polityków, przede wszystkim
      rządowych, musiałoby rzeczywiście chcieć poprawy życia Polaków,
      wtedy poprawiłoby się nam na pewno.
    • Gość: Bartek Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:35
      Jest to inicjatywa która zasługuje, zwłaszcza w dzisiejszych
      czasach, na pochwałę. Każda pomoc w znalezieniu pracy jest w
      obecnej sytuacji na rynku pracy bardzo ważna, a pomysł posła
      spełnia swoje zadanie. Oby więcej takich działań!
    • Gość: Łukasz Giełda pracy IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:41
      Każdy pomysł jest dobry. Jeśli więcej parlamentarzystów
      myślałoby o bezrobotnych i działało czynnie w tej trudnej kwesti
      to może byłoby lepiej. Pochwalam.
    • Gość: Rafał Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:59
      Brawo poseł! Oby i inni tak się spisywali!
    • Gość: maniek Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 11:53
      Dobry, dobry pomysł. Żeby tak jeszcze posłowie zaapelowali o
      większe pobory dla zwykłych ludzi.
    • Gość: kalakier Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 12:51
      To wielki bleffff.
      Co może opozycyjny poseł, tylko składać postulaty, pisać listy.
      Europejczyk Kuchciński nic nie zrobuł dla Przemyśla.
    • korniszonek Re: Poseł prowadzi giełdę pracy 03.04.03, 17:17
      nadal nie ma nikogo kto znałby stronę tego Kuchcinskiego?
      • Gość: Kasia Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 19:12
        A czy nie mozesz sie wysilic na tyle, zeby wpisac w wyszukiwarce Kuchcinski i
        pis?:-)) oto adres www.kuchciski.of.pl - wlasnie go sobie znalazlam w taki
        sposob i przegladam oferty
        • Gość: bbb Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 03.04.03, 21:33
          Gdyby to zrobil posel centrum lub lewicy to korniszonek napisalby ze to kit,
          blef, klamstwo, propaganda, ze nic nie robi bo poslowi to nikt nie odmowi.A tak
          to poklepywanie po ramieniach trwa... Wiem wyrzucisz mi ze tylko czcigodny
          posel Kuchcinski tym sie para.Odpowiedz jest prosta inni nie mydla oczu,
          niektorzy tak.11 osob zatrudniona bo zglosilo sie 22.To duzo?Dla
          was "prawicowcow"to mnustwo!
          Inicjatywe pochwalam jak najbardziej.Ganie jedyniw wasze podejscie "panstwo
          prawi i dobrzy Polacy-katolicy".
          • Gość: Saladyn Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 23:22
            Chłopie, czyżby Cię jakiś ksiądz molestował na religii ?
            A może ty jesteś "dziennikarzem" Faktów i mitów ?
            • Gość: bbb Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 05.04.03, 11:35
              Jestem,a przynajmniej tak o sobie mysle, niezaleznym obserwatorem.Fakty i Mity
              czasami wpadna mi w rece ale pismo nie wydaje sie do konca obiektywne.Podobnie
              jak RMaryja.Cecha radykalow...
        • Gość: Pawel Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.04.03, 21:06
          Dokladnie:)))
    • korniszonek Re: Poseł prowadzi giełdę pracy 06.04.03, 21:06
      Tak sie zastanawiam co zrobi część klakierów żeby zniszczyć pracę innych. BBB
      przez ciebie przemawia zgryzota. Chłopie gdyby zrobił to Ciesielski(domyślam
      się że twój pupil) też bym go chwalił. Zawsze chwalę tych którzy coś sensownego
      robią. A tych co tylko biją pianę zawsze będę opiepszał. I to nie moja wina że
      ci drudzy to teraz prawie tylko lewica. Taka jest rzeczywistość. I dlatego
      Kuchcinski mi sie podoba bo nie patrzył na inny chłam i coś zrobił. Znalazł
      pracę dla połowy, gdyby tak Urząd Pracy działał to bezrobocie mielibyśmy na
      poziomie 10 a nie 20 proc. I co mam z tego powodu go powiesić. Nie ja mówię ze
      będę na niego i na jego partię głosował
    • Gość: ashtom_tommy1 Re: Poseł prowadzi giełdę pracy IP: *.pwszjar.edu.pl 29.05.03, 18:24
      Daje rade oby tylko nie skrócili mu kadencji.Interesują mnie
      jago godziny pracy w biurze poselskim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka