Dodaj do ulubionych

Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:49
Stołówka - najgorsze miejsce - wiocha jak nic. Najlepsza opcja to jakich
wiekszy Klub . bardzo fajnie w Compakcie jest - miałem studniowke 2 lata
temu. ` a artykuł na poziomie gazetki szkolnej `
Obserwuj wątek
    • Gość: co to za mowa "ost Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:00
      co to za mowa "ostro"????
    • muszolka Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza 04.01.07, 19:13
      A ja mialam w piano to chyba najgorsze miejsce na studniowke, kiedy byl wkoncu
      ten "ostro" wyćwiczony polonez to wszyscy nie pomiescilismy sie na parkiecie
      zrobilo sie duze zamieszanie i caly wysilek na marne:(:(:(
      • huskyman Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza 04.01.07, 19:39
        Z tego co slyszalem to w Piano kiepsko zorganizowane sa studniowki ;)
        Ja mialem pare lat temu w H. Rzeszów i bylo calkiem calkiem .
      • Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 19:50
        Racja . Piano nie na daje sie kompletnie na studniówke. Zal mi było tych
        dziewczyn w balowych sukienkach, które nijak nie pasuja do tej ciasnej
        dyskoteki. Polonez wyglada tam żałośnie ze względu na brak miejsca.
    • Gość: klient Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:42
      kiedys to bylo cos, na szkolnej sali a teraz ;) moze to i ma swoje plusy ale
      takze i munusy te studniowki w klubach etc
    • Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 19:55
      Stołówka prz, Hotel Rzeszów i Compakt są ok. Tutaj naprawde chodzi o przestrzeń
      i tam to kryterium jest spełnione. Polonez musi mieć przestrzeń, a nie klubowy
      klimat.
    • Gość: aetjn Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 19:56
      Compact to wiocha jakich mało.
      • Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:04
        To co proponujesz dla ponad 500 ludzi? jaki lokal pomieści tyle?
        • Gość: aetjn Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:12
          Niech będzie Compact ale to wiocha jak cholera :-)
          • Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:49
            No to zaproponuj coś dla 500 i więcej osób. Hala na Podpromiu?
            • Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:53
              Swoja drogą jako miejsce na pobawienie sie w sobotni wieczór zgadzam sie z Twoją
              opinia, ale na studniówke sprawdza sie świetnie Compact- niestety. Takie są
              realia wyżu demograficznego,że jest to 5-7 klas razy osoby towarzyszace i
              nauczyciele. Zatem liczba osób na studniówkach jest ogromna. Zaproponuj inny
              lokal na te liczbę osób w Rzeszowie:)
              • Gość: gacek Nowy Dwor najlepsz IP: *.166.unknown.vectranet.pl 04.01.07, 21:00
                tam jest odjazdowo i sympatycznie zarazem wytwornie
                • Gość: ziomal Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.166.unknown.vectranet.pl 04.01.07, 21:02
                  ale by my nazygali to by były jaja i było by gdzie madzie prze.leciec bo nocleg maja
                • Gość: mysliciel Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.166.unknown.vectranet.pl 04.01.07, 21:04
                  jak flaszkę przeniesc jak beda sprawdzać ?
                  • Gość: rze Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:22
                    mialem w Compakcie i zadnych problemów z Wódka nie bylo - Niby sprawdzali przy
                    wejsciu ale nie dokładnie i pozniej oddawali.
                    Hotel Rzeszów - sala gdzie były stoły super fajnie . ale miejsce do tanczenia
                    beznadziejne ... byłem z kolezanka tam . jasne , sztywno , mało osob tanczyło -
                    w kompakcie fajnie bo raz orkiestra raz DJ i spoko zabawa

a wiocha ? tzn ? czemu wiocha ? a ty kto moze z miasta jestes :X twoja mama
                    pewnie z wioski pochodzi . bez sensu takie okreslenie - człowieku na wioskach
                    czasami sa 1000 razy lepszy kluby/dyskoteki niz u nas w rzeszówku w którym
                    NIEMA Zadnej duzej dyskoteki - tylko pseudo ciasne , bez klimatu Piano :X
                    • Gość: monika Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:28
                      moja szkoła <dumny>
                      na politechnice będzie w sam raz, już się nie moge doczekać:)
                • Gość: dh Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.rzeszow.mm.pl 08.01.07, 21:26
                  Wytwornie??????? To speluna dla przedstawicieli handlowych.Czy Ty wiesz co to
                  znaczy wytwornie????
    • Gość: EmSi potancza popija...a za 9 miesiecy.... IP: 195.136.36.* 05.01.07, 13:29
      bedzie final tych zabaw buheheheh!!!!!!
      • Gość: Blanka Re: potancza popija...:) IP: 89.188.192.* 05.01.07, 15:04
        hura ! ! ! ja (tzn 9 lo) studniówke mam już jutro, oczywiście w Compakcie :D juz odliczam czas :D
        • Gość: madzia przemek bedzie w siodmym niebie..... IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 15:16
          ja przygotowuje cos.... "zimnego l..." dla mojego ukochanego przemka zrobie mu
          to no zgadnijcie gdzie
        • Gość: cuba alkohol bedzie sie lał strumieniami IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 15:20
          u nas otwieraja bar o 22.00 i oficjalnie z belframi pijemy, łapczywe na alkohol
          że hej !!!!!!!!!!!
          • Gość: Grycjana Re: alkohol bedzie sie lał strumieniami IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 17:29
            to na co Wy idziecie na ta studniówkę nachlać sie !!!!!!??????????
            gdzie Wasza godność. to ma być wejscie w dorosłe życie a nie popijawa,
            narkotyki, prostytucja wstyd Rzeszowie, co robią wasi nauczyciele udaja , że nic
            sie nie dzieje to skandal!!!! posłać tam straż miejską i zrobić porządek. Dobre
            mamusie i tatusiowie zastanowcie sie bo potem bedzie za pozno!!!!!!!!! ocalcie
            swoje niewinne istoty a może Romana Girtycha zaprosić zrobic zdjęcia a potem
            ........ teraz juz niczemu sie nie dziwie.....
    • Gość: xciha Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 17:34
      nas cwiczył taki grubasek tego poloneza a gupi jak .............. sam sie tak
      wczowałzesmy nie mogły tanczyc tylko my sie smiały zamiast poloneza lepsze disco
      • Gość: Blanka Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: 89.188.192.* 18.01.07, 01:22
        już jestem po studniówce :/ miałam 6 stycznia,oczywiście w Compakcie :D 9 lo sie bawiło :P ja chce jeszcze :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka