Gość: rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:49 Stołówka - najgorsze miejsce - wiocha jak nic. Najlepsza opcja to jakich wiekszy Klub . bardzo fajnie w Compakcie jest - miałem studniowke 2 lata temu. ` a artykuł na poziomie gazetki szkolnej ` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co to za mowa "ost Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:00 co to za mowa "ostro"???? Odpowiedz Link Zgłoś
muszolka Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza 04.01.07, 19:13 A ja mialam w piano to chyba najgorsze miejsce na studniowke, kiedy byl wkoncu ten "ostro" wyćwiczony polonez to wszyscy nie pomiescilismy sie na parkiecie zrobilo sie duze zamieszanie i caly wysilek na marne:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza 04.01.07, 19:39 Z tego co slyszalem to w Piano kiepsko zorganizowane sa studniowki ;) Ja mialem pare lat temu w H. Rzeszów i bylo calkiem calkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 19:50 Racja . Piano nie na daje sie kompletnie na studniówke. Zal mi było tych dziewczyn w balowych sukienkach, które nijak nie pasuja do tej ciasnej dyskoteki. Polonez wyglada tam żałośnie ze względu na brak miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:42 kiedys to bylo cos, na szkolnej sali a teraz ;) moze to i ma swoje plusy ale takze i munusy te studniowki w klubach etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 19:55 Stołówka prz, Hotel Rzeszów i Compakt są ok. Tutaj naprawde chodzi o przestrzeń i tam to kryterium jest spełnione. Polonez musi mieć przestrzeń, a nie klubowy klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aetjn Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 19:56 Compact to wiocha jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:04 To co proponujesz dla ponad 500 ludzi? jaki lokal pomieści tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aetjn Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:12 Niech będzie Compact ale to wiocha jak cholera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:49 No to zaproponuj coś dla 500 i więcej osób. Hala na Podpromiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.rzeszow.mm.pl 04.01.07, 20:53 Swoja drogą jako miejsce na pobawienie sie w sobotni wieczór zgadzam sie z Twoją opinia, ale na studniówke sprawdza sie świetnie Compact- niestety. Takie są realia wyżu demograficznego,że jest to 5-7 klas razy osoby towarzyszace i nauczyciele. Zatem liczba osób na studniówkach jest ogromna. Zaproponuj inny lokal na te liczbę osób w Rzeszowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Nowy Dwor najlepsz IP: *.166.unknown.vectranet.pl 04.01.07, 21:00 tam jest odjazdowo i sympatycznie zarazem wytwornie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.166.unknown.vectranet.pl 04.01.07, 21:02 ale by my nazygali to by były jaja i było by gdzie madzie prze.leciec bo nocleg maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliciel Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.166.unknown.vectranet.pl 04.01.07, 21:04 jak flaszkę przeniesc jak beda sprawdzać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:22 mialem w Compakcie i zadnych problemów z Wódka nie bylo - Niby sprawdzali przy wejsciu ale nie dokładnie i pozniej oddawali. Hotel Rzeszów - sala gdzie były stoły super fajnie . ale miejsce do tanczenia beznadziejne ... byłem z kolezanka tam . jasne , sztywno , mało osob tanczyło - w kompakcie fajnie bo raz orkiestra raz DJ i spoko zabawa a wiocha ? tzn ? czemu wiocha ? a ty kto moze z miasta jestes :X twoja mama pewnie z wioski pochodzi . bez sensu takie okreslenie - człowieku na wioskach czasami sa 1000 razy lepszy kluby/dyskoteki niz u nas w rzeszówku w którym NIEMA Zadnej duzej dyskoteki - tylko pseudo ciasne , bez klimatu Piano :X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:28 moja szkoła <dumny> na politechnice będzie w sam raz, już się nie moge doczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dh Re: Nowy Dwor najlepsz IP: *.rzeszow.mm.pl 08.01.07, 21:26 Wytwornie??????? To speluna dla przedstawicieli handlowych.Czy Ty wiesz co to znaczy wytwornie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmSi potancza popija...a za 9 miesiecy.... IP: 195.136.36.* 05.01.07, 13:29 bedzie final tych zabaw buheheheh!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: potancza popija...:) IP: 89.188.192.* 05.01.07, 15:04 hura ! ! ! ja (tzn 9 lo) studniówke mam już jutro, oczywiście w Compakcie :D juz odliczam czas :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia przemek bedzie w siodmym niebie..... IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 15:16 ja przygotowuje cos.... "zimnego l..." dla mojego ukochanego przemka zrobie mu to no zgadnijcie gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuba alkohol bedzie sie lał strumieniami IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 15:20 u nas otwieraja bar o 22.00 i oficjalnie z belframi pijemy, łapczywe na alkohol że hej !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grycjana Re: alkohol bedzie sie lał strumieniami IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 17:29 to na co Wy idziecie na ta studniówkę nachlać sie !!!!!!?????????? gdzie Wasza godność. to ma być wejscie w dorosłe życie a nie popijawa, narkotyki, prostytucja wstyd Rzeszowie, co robią wasi nauczyciele udaja , że nic sie nie dzieje to skandal!!!! posłać tam straż miejską i zrobić porządek. Dobre mamusie i tatusiowie zastanowcie sie bo potem bedzie za pozno!!!!!!!!! ocalcie swoje niewinne istoty a może Romana Girtycha zaprosić zrobic zdjęcia a potem ........ teraz juz niczemu sie nie dziwie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xciha Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 17:34 nas cwiczył taki grubasek tego poloneza a gupi jak .............. sam sie tak wczowałzesmy nie mogły tanczyc tylko my sie smiały zamiast poloneza lepsze disco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Rzeszowscy maturzyści ostro ćwiczą poloneza IP: 89.188.192.* 18.01.07, 01:22 już jestem po studniówce :/ miałam 6 stycznia,oczywiście w Compakcie :D 9 lo sie bawiło :P ja chce jeszcze :P Odpowiedz Link Zgłoś