asiagrabiec 06.01.07, 00:06 mój synek ma 17 miesiąc i nie ma ani jednego ząbka, czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: nie ma ząbków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 09:50 Proponuję to pytanie zadać na forum Niemowle, tam z prewnością odezwą się doświadczone mnmy Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: nie ma ząbków 06.01.07, 10:59 A co na to opiekujący się nim pediatra? Mój syn miał pierwsze zęby w wieku ok. 5 miesięcy - dolne jedynki. Czytałam jednak, że bywa iż ząbki u niektórych dzieci pojawiają się dopiero w wieku ok. 2 lat. Może Twoje dziecko jest właśnie takim wyjątkiem? Oczywiście trudno mówić cokolwiek nie będąc specjalistą i nie widząc Twojej pociechy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: nie ma ząbków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:47 proponuje udać się z małym do dentysty który ma aparat do prześwielleń i zrobi zdjęcie...aby upewnić się iż w dziąsłach są wogóle ząbki!!jeśli są to napewno wyjdą wcześniej lub później!!!prosze się nie bać wizyty z dzieckiem to naprawdę nie takie straszne!!pozdrawiam mama 21 miesięcznego chlopca.... Odpowiedz Link Zgłoś