twin2003 08.01.07, 14:32 Mamy z Rzeszowa może podzielicie się z tymi nie z stolicy regionu gdzie najfajniejsze wyprzedaże odzieży dziecięcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkas86 Re: Wyprzedaże 10.01.07, 15:58 Mi się podobają ciuszki z H&M, ale niestety z wyprzedaży nie jest dużo tam rzeczy:-( Ale te co znalazłam są fajne i w niezłej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Jrst hm w Rzeszowie??? 22.01.07, 21:39 W galerii graffice. Na dwóch piętrach. Na dole damski a na górze męski i dziecięcy (albo odwrotnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
3anek Re: Wyprzedaże 22.01.07, 22:35 W H&M (1 piętro, zaraz za stoiskiem z męskimi ciuchami) są wyprzedaże, ale więcej raczej dla starszych dzieci. Za to w Symku (też w graffice, na przeciw H&M) jest całkiem sporo przecen na ciuszki także dla malutkich dzieciaczków. Ja ostatnio kupiłam kombinezon Coccodrillo sporo przeceniony w Reducie - sklep nazywa się chyba "Jaś i Małgosia", ale nie zwracałam uwagi na inne ciuszki, ale pewnie jak wszędzie są przeceny to i tam pewnie też, a mają sporo fajnych rzeczy. Z tych wszystkich sklepów zdecydowanie największy wybór jest w Smyku. Odpowiedz Link Zgłoś