Dodaj do ulubionych

Mówi współwłaściciel Trygona: Nie jestem wróżką

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:24
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zbigniew z. Nie jest wróżką - jest kłamcą IP: *.162.unknown.vectranet.pl 18.01.07, 20:29
      właściciel kłamie!
      zdyme rozpoczęli koledzy ochrony, następnie telefonicznie wezwali 'posiłki' w postaci swoich zmutowanych kolesi, jednoczesnie brutalnie wyrzucali ludzi z lokalu. każdy normalny uczestnik imprezy widział co sie stało.
      • Gość: wtajemniczony Re: Nie jest wróżką - jest kłamcą IP: *.dnet.pl 18.01.07, 21:39
        znam jednego z ochroniarzy Security Office - firmy "ochraniającej" kilka lokali
        w centrum. Sam niejednokrotnie sie przechwalał jak "działają": jak im ktos
        podpadnie to jak wejdzie do ktoregos z lokali przez nich "chronionych" to
        czekają aż przyszła ofiara zamówi sobie alkohol i wypije np 2 piwa i wtedy
        dzwonią po "posiłki" a następnie prowokują bójkę i ciąg dalszy jest dokładnie
        taki jak w opisywanym przypadku czyli wyciagają gościa na zewnątrz, a następnie
        robią to co umieją najlepiej, okradając go przy tym. Scenariusz jest prawie
        zawsze taki sam. Również w grupie zadymiarzy jest kilku ochroniarzy, i w 90%
        przypadków jest to ta sama grupa.
        • Gość: wariantc [...] IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.07, 22:21
      • Gość: only ochroniarzy licencjonować dokładniej IP: *.wsiz.rzeszow.pl 25.01.07, 09:55
        tylko licencje, !!!!! a będzie spokój, i jak popełni błąd odbierać
    • Gość: ;/ Mówi współwałciciel gości Trygona: IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 18.01.07, 23:05
      ale jego kopali w chill out roomie, a to należy do klubu....
      więc pierdzicie wszyscy gestapowcy ha ha hah
      • Gość: ;/ nie współwłaściciel tylko IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 18.01.07, 23:08
        WSPÓŁGWAŁCICIEL
    • Gość: Romek Zamknąć ten pseudo-klub IP: *.rzeszow158.tnp.pl 19.01.07, 08:08
      Jeśli ma takiego właściciela to nie ma innego wyjścia
      • Gość: __ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:16
    • Gość: jola Mówi współwłaściciel Trygona: Nie jestem wróżką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:17
      panie "wlasciciel trygona" ty jestes jakis nie normalny !!! nawet jak zabija
      czlowieka to masz to gdzies - bo przeciez nie w lokalu !!!!!!! wez wyciagnij
      jakies wnioski i konsekwencje albo daruj sobie prowadzenie knajpy , bo i tak ci
      kiepsko idzie
      • Gość: Mojek Re: Mówi współwłaściciel Trygona: Nie jestem wróż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:20
        co to za lokal, z którego bezkarnie można wyciągać gości, a potem bić na ulicy.
        Właściciel nie czuje się winny, kpina
        • Gość: tralala Re: Mówi współwłaściciel Trygona: Nie jestem wróż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:57
          jedyny plus calego zajscia jest taki, ze ci przydupiasci wlasciciele poczuja
          lekki spadek zyskow, po tym jak znakomita wiekszosc klienteli zmieni lokale :)

a ochroniarze moga podziekowac kolegom, dzieki ktorym straca wczesniej czy
          pozniej prace bo nie bedzie po co na bramce stac
          • Gość: artek Re: Mówi współwłaściciel Trygona: Nie jestem wróż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:36
            chyba jednak wróżką
    • Gość: anna horror i zdziczenie IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.07, 14:48
      W głowie sie nie mieści co mówi ten człowiek. A potem dziwimy sie, że taka
      znieczulica. Aż dziwi, ze żyjemy w środku cywilizowanej Europy gdzie humanizm,
      kultura chrzescijańska. Prymitywne odzywki,że to było "poza moim lokalem" szokują.
      • Gość: he Re: horror i zdziczenie IP: *.krak.tke.pl 19.01.07, 14:53
        a gdzies sa porzadni ochroniarze?:-/ przestancie.. albo dresy jakies wydupasy ..
        albo tacy co reaguja tylko jak ktos jest mniejszy od niego .. bo tak to sie
        boja... mozna ich wszystkich wyciac w pizdziet ..
        • Gość: anna Re: horror i zdziczenie IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.07, 15:00
          W sumie masz racje . Jak widzę ochroniarza w oddziale banku na Baranówce to
          zawsze sie zastanawiam jak on zachowałby sie w razie napadu. Facet jest zawsze
          senny, zblazowany. Ciekawe czy nadal jest, bo nie byłam tam z pół roku. I ma
          ok.50 lat
      • akaida Where Were We @ ??? 27.04.07, 01:03
        "złam mu rękę!"

"złam mu nogę!!!"

gdzie to było hmmmm?
    • Gość: azariasz Mówi współwłaściciel Trygona: Nie jestem wróżką IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 19.01.07, 18:59
      czy osoby będące w trygonie boją się mówić kto to był przecież wszyscy ich
      znali i nikt nie zareagował brawo okłamujcie się dalej a będziecie barddzo
      bezpieczni.Dlaczego nie podać jawnie nazwisk tych bandytów
    • Gość: ;/ dresy,ochrona i anonimowy właściciel to koledzy IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.01.07, 23:52
      w końcu wszyscy mieszkają na jednym osiedlu i wydaje im się, że jak każdego
      pobiją to rządzą w Rzeszowie.
      i czy to jest państwo, czy to jest anarchia? Może wrócimy do czasów
      przedplemiennych i siekierami będziemy walczyć o swój teren?
      te zwierzęta są jak małpy, nie atakują jeśli nie mają przewagi co najmniej 10:1

a sposób w jaki skatowali chłopaka można porównać tylko do metod stosowanych
      przez gestapowców, np. na Rudym z "Kamieni na szaniec". A czy nie o to walczyli
      nasi dziadkowie żebyśmy żyli kraju wolnym od faszystów???

Mam nadzieję, że coś się zmieni na lepsze. Choć proces ten musi zacząć się w
      mózgach tych chłopaków, mózgach zniszczonych przez sterydy i narkotyki. Czy
      jest co jeszcze ratować?

"Być zwyciężonym i nie ulec - to zwycięstwo"
    • Gość: wróżka he he he IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.01.07, 23:55
      a ja jestem wróżką i wróżę, że ten klub będzie zamknięty a winni pociągnięci do
      odpowiedzialności karnej .

:)
    • Gość: MC zamknac bude IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.01.07, 10:49
      a bydlakow do pierdla na dlugo!
      • Gość: ___ Re: zamknac bude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:18
        taaa a ludzie niech sie bawią przy mandarynach w dyskotekach jak sie im zamknie
        jedyną ostoje normalnej muzyki.
        zamknijcie sie popkulturane scierwo !!
    • Gość: JużNieLubięTrygonu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:46
    • Gość: GG straszny z niego chłustek i klamca bez honoru IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 26.01.07, 09:26
      TAKIE DUPEK BEZ HONORU NA JAKIEGO WYGLADA... chcieliscie zagarnac schede po
      prawdziwym trygonie..na pocztaku sie udawalo...ale gowno i tak wypłynie na
      wierzch..etraz macie big problem ..a wszytscy maja dosc Trygonu.. Nawet wstyd w
      domu powiedziec ze sie tam idzie...takze Dobranoc plum plum..plyniecie.. i
      zasłuzyliscie na TO!!!!!!!!
      • Gość: sick of it all cwk ss dresowia IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 15.02.07, 23:52
        www.maxior.pl/?p=index&id=48210&0
        • Gość: J Re: cwk ss dresowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 22:55
          no niestety to co zostało po dawnym trygonie nie zasługuje nawet już na dawną
          nazwę tylko dzięki załodze coalition to wszystko teraz hulało ale po takiej
          akcji -powiem to z przykrością- ale trzeba zamknąć ... byłam kiedy ten klub
          otwierano i na wielu większych imprezach ale to co się teraz dzieje to nie do
          pomyślenia nowy właściciel znalazł się po prostu w złym miejscu i jak się
          okazało nie dał rady!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka