Dodaj do ulubionych

Pizza w Rzeszowie - gdzie

IP: 82.177.98.* 20.01.07, 22:20
Gdzie mozna zjesc najlepsza w Rzeszowie Pizze na cienkim cieście.Chodzi mi
raczej o "nie sieciowe" pizzernie????
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Smakosz Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 21.01.07, 06:29
      "Skorpion" na Baranówce. Polecam!
      • Gość: gosc Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 89.188.192.* 21.01.07, 12:26
        a ja polecam w plazie na parterze-KEKS-cienkie ciasto-pyszna!!!
    • Gość: dex Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.wsiz.rzeszow.pl 21.01.07, 09:49
      polecam dexter
      • Gość: Szamil Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.intertele.pl 21.01.07, 10:38
        Tesco, później kierujesz się na stoisko - mrożonki. Na tym stoisku sięgasz do
        lady chłodniczej po Pizze mrożoną z napisem Tesco. Przychodzisz do domu
        podgrzewasz np. zapalniczką i masz jak w Neapolu pizze :-) a tak poważnie to w
        Rzeszowie cieżko znaleźć jakąś dobrą pizzerie. O włoskiej możesz zapomnieć ale
        kiedyś lubiłem pizze z Gondoli (koło zamku-sądu) i na Jagiellońskiej nie daleko
        domaru jest taka mała pizzeria. Jednak dawno tam nie jadłem i nie wiem jak
        teraz smakuje. Odradzam za to pizze z Domaru i z Graffici. Przyznam, że ją jem
        czasami ale tylko wtedy jak jestem wybitnie głodny i nie chce mi się nic zrobić
        w domu. :-)
        • Gość: Kwas Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:58
          Ta pizzernia koło domaru to Alforno. Pizze są tam nadal dobre (jadłem ostatnio
          jakiś miesiąc temu). Dobre jest też pieczywo czosnkowe.
      • Gość: on Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:16
        prawda
    • Gość: coroner Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 89.188.192.* 21.01.07, 11:12
      Polecam GOŚCINIEC na Przemysłowej świetna pizza , miła obsługa
      • Gość: kasia Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 82.177.98.* 21.01.07, 11:38
        Podobno jest jakas dobra pizzeria w Boguchwale? Prawda to??? Polecacie???
        • czarnag Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie 21.01.07, 12:14
          hej co do domaru to tam jest różnie - pizza salami zawsze mi smakowala oprócz
          ostatniego razu, kidy to ciasto bylo niedopieczone i zakalcowate. A w sosie
          białym było coś dziwnego - jaskrawozielonego. Natomiast zdecydowanie odradzam
          pizze w Realu - ohyda!!! sos konsystencji rzadkiej śmietany a o walorach
          smakowych tej "pizzy" z najtańszą szynką nie warto wspominać. Ogólnie syf na
          talerzu i wokół niego także. Kelnerki nie reagują na prośby o posprzątanie.
        • Gość: Jest Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 83.238.201.* 21.01.07, 14:45
          Pizzeria PIPPO, www.pippo.rzeszow.net
    • Gość: anna Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.rzeszow.mm.pl 21.01.07, 12:40
      Jakby tak połączyć kilka przepisów z różnych pizzerii to wyszłaby dobra.
      Najblisze włoskiej pizzy ciasto mają w Gondoli, ale mało sosu pomidorowego i
      sera. Dużo dobrego sera daja w Skorpionie, ale ciasto choć cienkie to "nie pizzowe".
      Polecam zatem z Gondoli pizze Franco z wiejską kiełbasą, czosnkiem i cebulą.Żeby
      jeszcze dawali wiecej sosu pomidorowego.
      • Gość: konsumnet Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:58
        marias w zwieczycy naprawde warto
        • Gość: biondaa Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:35
          Al Forno - niedaleko posterunku policji- na rynku.
          Prawdziwa włoska pizza - polecam.
          • Gość: beata Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:27
            w Al Forno dobra pizza? bez jaj, jadłam i nie polecę.
            a tak w ogóle to ciężko z dobrą pizzą w Rze. ja jak do tej pory na taką nie
            trafiłam. niezła była na 3 maja, koło kina Zorza, ale nie wiem, jak jest teraz.
        • Gość: Monaa Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 81.219.30.* 21.01.07, 14:36
          Tylko w Atlantydzie można zjeść najlepszą pizze!!Polecam!
          • Gość: Glupoty PISZA! Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:44
            nie idz na pizze z gazowego pieca - polska pizza > ciasto 3 cm , syf ...

jedz do Gościnca !!! (rcbm - ul.Przemysłowa) !!!

pizza pieczona w piecu , palonym drewnem , do tego sosy - pycha !!! prawdziwa
            pizza
            • Gość: Frenchman Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 84.38.160.* 22.01.07, 00:28
              Nie jadłem w RCMB więc nie oceniam natomiast na starówce zdecydowanie powyżej
              przeciętnej jest Gondola i Dexter(zazwyczaj). Osoby które polecają pizzę z G.
              Graffica...być może ich jedynym punktem odniesienia jest mrożonka z Leader
              Price... bez komentarza...
              • Gość: gosc Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 89.188.192.* 22.01.07, 14:25
                a kto poleca w graffice? jest galeria ale PLAZA!
          • Gość: beata Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:30
            Atlantyda? a gdzie to jest?
            • Gość: eska Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:31
              Atlantyda jest w Zaczerniu naprawde warto duzo jest keczupu robia własny i miła
              obsługa ceny nie sa wygorowane
              • Gość: Szamil Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.intertele.pl 22.01.07, 12:55
                Ręce opadają jak widze te wpisy. Na przykład poprzedni o dużej ilości keczupu.
                We włoszech by Cię chyba wyrzucili z lokalu gdybys wspomniał o keczupie. To
                obraza dla włocha używać keczup. Natomiast co do pizzy to ktoś kto był we
                Włoszech to wie jak powinna smakować pizza. Z całym szacunkiem w Rzeszowie i
                okolicach nie ma żadnej pizzy przypominającej choćby tą włoską.
                PS. Wczoraj byłem w Marias w Zwięczycy i smakowała mi pizza, nawet powiem
                bardzo dobra ale to nie znaczy, że przypominą włoską.
                • Gość: Frenchman Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.pata.pl 22.01.07, 14:32
                  1. Co do meritum masz rację - takiej pizzy jak we Włoszech w Polsce jeszcze nie
                  spotkałem. Nie znaczy to jednak że trzeba potępiać nasze lokalne odmiany tej
                  Włoskiej potrawy - tym bardziej że niektóre są naprawdę wyśmienite...

2. Ketchup nadaje się wyłącznie do kiepskiej pizzy (mrożonki) żeby zatuszować
                  podły smak lub do pizzy na grubym cieście bo bez niego ciężko taką grubą suchą
                  bułę przełknąć. Dobra pizza na cienkim cieście ketchupu nie potrzebuje...
                  • Gość: anna Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.rzeszow.mm.pl 22.01.07, 16:53
                    Zgadzam sie, że potępiać nie trzeba. Kazdemu ma prawo smakować co innego. Tylko
                    to co wiekszosci w Polsce smakuje to pizza americana. I dlatego pizzerie sie
                    dostosowują i ja sie nie dziwię.
                    Włoska pizza jest skromna w składniki, ale są one pierwszorzędnej jakosci.
                    Pyszna prawdziwa mozzarella, aromatyczny sos pomidorowy(na bazie pelati,
                    ostatecznie przecieru z kartonika, ale nie koncentratu czy nie daj Boze
                    keczupu!) i ciasto faktycznie jak papier.
              • Gość: gosc Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: 82.177.97.* 22.01.07, 12:57
                keczup do pizzy ? to napewno tam nie zjem.
                ps. dodaja tez musztardy do herbaty?
                • Gość: Godden Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.nat.rsk.pl 22.01.07, 15:15
                  Jezeli szukasz dobrej pizzy na cienkim ciescie to polecam:
                  * Gosciniec, ul. Przemyslowa
                  * Da Vinci, vis a vis Ratusza
                  • Gość: monika Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:44
                    pyszna jest w Lagunie, naprzeciwko cmentarza na Pobitnie, ale ciasto raczej grube:)
    • t-tw Re: Pizza w Rzeszowie - tylko w Boguchwale!!! 22.01.07, 20:23
      Niestety wszystkie pizze w Rzeszowie sa bez smaku.
      Chyba, ze ktos lubi mrozonki z duza iloscia ketchupu, lub slodkie ciasto.

Tylko pizzeria "Pippo" w Boguchwale. www.pippo.rzeszow.net

Jak jedziemy od Rzeszowa to przy glownej drodze zaraz przy gimnazjum w
      Boguchwale jest pizzeria. Nie przestraszcie sie tylko zewnetrzego wygladu.

W srodku juz jest super.
      Szef Pizzeri po szkole pizzy w Rzymie, oryginalny wloski piec do pizzy z Modeny!!
      Gosc codziennie przygotowuje swieze dodatki do pizzy (ani grama moroznych) i to
      czuc jedzac pizze!!!
      Tylko tam jest prawdziwa włoska pizza, kazdy wloch co tam jadl to potwierdza.
      Odkad skosztowalem tam pizzy to wszsytkie inne sa dla mnie papierem!!

Jedyna wada, ze nie jest w Rzeszowie!!!

• Gość: Prześmiewca Re: Pizza w Rzeszowie - tylko w Boguchwale!!! IP: *.centertel.pl 22.01.07, 20:26
        Przepraszam? a czy to chodzi o krzywą wieżę?
      • Gość: Krysla Re: Pizza w Rzeszowie - tylko w Boguchwale!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:49
        A czy ta pizze mozna zamówic na telefon z dowozem do domu???
        • Gość: gosc Re: Pizza w Rzeszowie - tylko w Boguchwale!!! IP: 82.177.97.* 23.01.07, 18:53
          a umiesz czytac ? wyraznie napisane ze nie ma dostawy do domu
    • Gość: anty dexter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:26
      chciałem aby mi dzisiaj dowieźli , godzine 20 czekałem a mieli dowieźć na
      kmity.....
      • Gość: głodny Re: dexter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:30
        ja miałem to samo....nie jesteś sam ale pogoda to zrobiła
    • Gość: Mati Kryjówka - Najlepsza pizza w Rzeszowie IP: 217.116.101.* 23.01.07, 22:40
      Jadamy ostatnio z dziewczyną pizzę w Kryjówce na Mickiewicza. Za dużą płacimy 9 zł. Lepszej nie jadłem. Poleconko
    • Gość: opopo Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.krak.tke.pl 24.01.07, 17:28
      w Zabce
    • Gość: kiki Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.krak.tke.pl 24.01.07, 21:35
      pizzeria oskar
      • Gość: beta Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:41
        a gdzie to jest?
        mam prośbę do piszących: jeśli już polecacie jakieś miejsce, podajcie ulicę, na
        której się znajduje. ja tu przynajmniej części nazw nie kojarzę, dlatego będę
        wdzięczna za namiary na pizzerię.
        • Gość: kocham pizze Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.nat.rsk.pl 07.02.07, 23:20
          ja zamawiam pizze przez internet
          www.pizzerie.rzeszow.pl/
          jest tam cała plejada pizzerii i fajny ranking
    • Gość: ja Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 23:07
      A ja polecam pizzerie w Da grasso!!!!!!
      • kuba20031 Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie 27.01.07, 10:36
        Popieram w calej rozciaglosci ... Najlepsza pizza w Rzeszowie jest w Da Grasso -
        mila obsluga , niezbyt wysokie ceny i ta pizza ... miodzio ... Goraco polecam
    • Gość: justi Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:46
      Dla mnie najlepsza pizza jaką kiedykolwiek jadłam jes w Don Vito na Rejtana,
      oraz w Plazie w Keksie. pychota.
    • cool_kid Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie 27.01.07, 10:38
      Żabka na Bernardyńskiej kiedys była fajna ostatnio trochę się poziom obniżył :)
      • Gość: zżeracz pizzy Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.dnet.pl 29.01.07, 23:13
        Wiele razy próbowałam pizzy z różnych miejsc w Rzeszowie ale odkąd spróbowałam
        pizzy z TWISTA www.twist.ipr.pl/ ul.rejtana szczególnie nr 28 to od roku
        nie zamawiamy innej, co wiecej wszyscy z którymi sie nią dzielimy biora od nas
        namiary hehe, wspomnę też że dla studentów 10% taniej. Warto spróbować
        szczególnie polecam tym, którzy nie znoszą suchych brzegów pizzy bo tam tego nie
        ma, na całęj jest ser... no mniam
    • roslon3 Pizza w Rzeszowie - gdzie 29.01.07, 23:21
      jest dobra strona, na której przynajmniej jakiś czas temu widziałam dużo
      telefonów do pizzerii: www.netkelner.pl Mają poza tym kilka ofert. Poza tym to
      nie za bardzo wiem, bo w pizzeriach nie jadam. Pozdrawiam serdecznie!
    • carunia1 Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie 02.02.07, 20:00
      Skorpion na baranówce
      • Gość: eska Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:08
        polecam fajna stonke z adresami,telefonami i opiniami:)
        www.pizzerie.rzeszow.pl/
    • Gość: pawelus76 Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:07
      polecam PIPPO w Boguchwale super pizza z pieca opalanego drewnem, warto
      zrobićte parę kilometrów zeby zjesc pyszna pizze :)
    • Gość: Izka Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:17
      Nalepsza jest w Łańcucie w Zielonej koło Kościoła. Opłaca się przyjechać nawet
      z Rzeszowa.
      • Gość: wyjadacz PiZzYy Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:46
        1 DEXTER ul chyba rynek i 3-go maja
        2 Scorpion baranowka 4 za championem
        3 Telepizza ( mialo nie byc sieciowek gnowjowek , ale bardzo lubie )
        4 Kolo podpromia jest taka pizernia niestety nie pamietam nazwy tez super
        pizza ul chyba Langiewicza
        Pozdrawiam
        To moje ulubione miejsca , czyt. nie musza byc twoje , aczykolwiek smaczne
    • Gość: :/ Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:47
      BYłam we włoszech i jadłam tam pizze i to kilka razyi powiem szczerze że u nas mamy lepsze i duuuuuuuzo tańsze.
      • Gość: Szamil Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.intertele.pl 06.02.07, 22:03
        We Włochach ale pod Warszawą to może mają gorszą pizze. Co do ceny to są wyższe
        niż w Polsce ale to normalne, że na zachodzie jest ciut drożej niż w Polsce.
      • Gość: anna Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie IP: *.rzeszow.mm.pl 06.02.07, 22:15
        No i widać efekt poprawiaczy smaku. Polakowi wychowanemu na sosach ze Sfinksa,
        grubym cieście "pizzy", która pizzą nie jest, keczupie z glutaminianem sodu nie
        ma siły by posmakowała prawdziwa włoska pizza, która jest skromnym plackiem na
        cieście grubosci papieru, nie ma na niej keczupu i najtańszych wyrobów
        seropodobnych.
    • chris1970 Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie 07.02.07, 09:13
      Kiedyś była taka pizzeria Avanti przy ulicy Żeromskiego, tuż obok biura
      maklerskiego. Czy ktoś wie może, gdzie teraz Avanti się znajduje?
      • Gość: smakosz Pizza - gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:34
        marias zwieczyca
        euro city w grafice
        robiona w domu
        reszta ... badziewie
        ewentualnie ta jeszcze w boguchwale
        • Gość: piramida Re: Pizza - gdzie IP: *.wsiz.rzeszow.pl 07.02.07, 16:49
          wiecie co juz byscie ni przesadzali.w rzeszowie az sie szerzy od pizzeri a
          niektorzy tutaj mowia ze nie ma dobrej pizzy w rzeszy.skoro tak to jedzcie
          wszyscy do wloch i bedziecie miec prawdziwa a po real kebaba do turcji hehe
          • Gość: anna Re: Pizza - gdzie IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.07, 17:11
            No bo nie ma dobrej i włoskiej. Podstawa dobrej pizzy to cienkie jak papier
            ciasto, ser mozzarella i sos pomidorowy. W żadnej pizzerii w Rzeszowie te 3
            elementy na raz nie występują niestety.
          • Gość: Basajew Re: Pizza - gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:59
            www.netkelner.pl/rzesz

tańcz, idź w bal...serio
    • adamson12345 Re: Pizza w Rzeszowie - gdzie 19.07.23, 13:51
      Ja zawsze kupuje tutaj: zajepizza.pl/pizzeria/wloska-16-rzeszow/ Według mnie najlepsza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka