Gość: foka IP: *.166.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 21:57 oni tak smierdza, i sa dla nas przyklade fuuuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tlen Re: Nauczyciele palacze IP: *.166.unknown.vectranet.pl 24.01.07, 21:59 zróbmy ich listę , każdy pewnie zna paru trucicieli...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Nauczyciele palacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:05 ...i z tego, co widzę, zadali Wam dzisiaj za mało zadań do domu :) Tekst, że są dla Was przykładem jest nie do zbicia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_38 Re: Nauczyciele palacze IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.07, 22:34 Najpierw tłumaczą co robią złego papierosy a potem myk , myk i phhhh .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Nauczyciele palacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 09:54 sama jestem nauczycielem, ale nie pale i nie godzę się na palaczy w pokoju nauczycielskim pomimo to nadal pali się bo .....właśnie kto blizej dyrektora to może a inni nie. dobrze ze poruszyliście ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa Re: Nauczyciele palacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 10:44 A dlaczego nie jestes nauczycielka tylko nauczycielem? Klopoty z tozsamoscia? Czy wstydzisz sie swojej plci? Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nauczyciele palacze 25.01.07, 10:50 Fakt, zakaz palenia w szkole powinien obejmować wszystkich. I uczniów i nauczycieli. Nauczyciele objęci są ryzykiem chorób zawodowych - takich jak m. in. zapalenie krtani, zwyrodnienia strun głosowych itp. - a palenie w ogromnym stopniu ma wpływ na przebieg i nasilenie tych schorzeń. Od nauczyciela można wymagać jakiegoś poziomu świadomości zdrowotnej - a palenie jest przykładem kompletnego lekceważenia zdrowia swego i innych. Poza tym palacz pouczający ex cathaedra, że palenie szkodzi - to żałosny hipokryta. I dziwić się, że nauczyciele autorytetu nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Nauczyciele palacze,uczniowie tez IP: 89.188.192.* 25.01.07, 19:00 A mi to w sumie nie przeszkadza że nauczyciel pali,bardziej mi przeszkadza gdy wchodze do toalety dla uczniów a tam sie unosi chmura dymu z papierosów,a pet zamiast byc wrzucony do muszli to leży na podłoże,to mnie wkurza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Hipokryzja 25.01.07, 19:32 „Odpowiednie dać rzeczy słowo” Oto Ona lub On. Szlachetna dama czy w każdym calu dżentelmen. Światli, więc niepalący pomykający automobilem średniej klasy. A oto ja - truciciel wypalający 2,5 paki „Mocnych” dziennie. Starający się (w miarę swych skromnych możliwości) przemierzyć ten padół pieszo. Zwracam się do Was o uczeni. Wykażcie choćby i na podstawie statystyki jeno, dlaczego jam bezmózgim jest prymitywnym zabójcą zaś „oni” światłym nam świecą przykładem? Proszę przedstawić (w formie zestawienia): ileż to trucizn śmiertelnych wypuszczam przez cały swój żywot marny (dajmy na to 100-letni) a ile szlachetny światły automobilista w przeciągu jednego tygodnia? Ciekawe jakiż to zabójczy wpływ na relację mistrz – uczeń ma fakt palenia w naukach (dajmy na to) matematycznych... Niektórzy drzewiej powiadali, że (prawdziwy) głód wiedzy każdą pokonać zdoła przeszkodę. Najniższe ukłony! Nierozumny M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Hipokryzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 08:48 powiedzial co wiedział, tylko co kto z tego rozumią inni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Hipokryzja IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 27.01.07, 11:57 Fuj, strasznie smierdzi, bo oficjalna palarnia nauczycieli jest 3m od sali lekcyjnej. niestety dyrektorka to olewa jej jest wszystko jedno czy smierdzi, bo ona ma gabinet piętro niżej a na górze żadko bywa Odpowiedz Link Zgłoś