magdzia5 25.01.07, 17:16 co u niej z porodami jaka jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabik2 Re: a co myślicie o dr M. Kogut 25.03.07, 10:29 chodziłam do niej w ciąży-była nawet ok. Jeśli chodzi o poród to powiedziała mi, że jak będe rodzić w dzień to będzie przy mnie lub jak wypadnie na jej dyżur. Inaczej to nie. Kazała tylko dać jej znac sms jak będe już w szpitalu. Ja rodziłam w nocy więc jej nie było (nie miała wtedy tez dyzuru)wysłalam jej sms i ona zadzwoniła do położnych ze jestem jej pacjentka i pytała jak się czuję. Ale po porodzie codziennie do mnie zaglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
athena75 Re: a co myślicie o dr M. Kogut 01.10.07, 20:20 dr Małgorzata Kogut jest niezwykle kontaktowa i zarazem kompetentną osobą. Wszystko dokładnie wyjaśni ineresuje się pacjentka na oddziale w razie gdy nie ma jej w pracy bądź na dyżurze jest w kontakcie telefonicznym, dzwoni do lekarzy i położnych mających w tym czasie dyżur. Miałam bardzo bagate doświadczenie z lekarzami tej specjalizacji zarówno w Łańcucie i Rzeszowie którzy miast chorobowo zmienionego jajnika widzieli 3 innym razem 4nerki w rezultacie wylądowałam w klinice w Krakowie na Garncarskiej. Docent który mnie przyjął to pewnie po dziś dzień stoi osłupiały na widok poziomu medyków których zdołałam odwiedzić.Wróciłam z Krakowa z diagnozą i przykazaniem aby znależć jakiegoś normalnego lekarza który wykona operację( na kartce docent wypisał co i jak mają przeprowadzić i jakie badania w trakcie wykonać!)Sam zaproponawał termin zabiegu u siebie w klinice, był on jednak zbyt odległy nie chciałam sie dłużej stresować.Zupełnie przypadkowo trafiłam na dr Kogut i po dziś dzień (a minął juz ponad rok) tkwię pod jej urokiem. Błyskawicznie i prawidłowo zdiagnozowała, przeprowadziła już na oddziale badania dodatkowe na weekend załatwiła mi jeszcze przepustkę do domu by wypocząć (nie ma to jak własne łóżko - to słowa pani doktor) a w poniedziałek z samego rana trafiłam na stół operacyjny. Zaraz po przebudzeniu przyszła mnie poinformować o przebiegu operacji. Pomimo że pracuje na patologii ciąży kilka razy dziennie odwiedzała pytając jak się czuję, osobiście zmieniała opatrunki. Rękę do "szycia" też ma niezła porównując bliznę po cesarce jaką nosi moja bratowa (ale to już "krawcy" z Łańcuta ją tak urządzili :) Co tu dużo mówić wystarczy zobaczyć te kolejki przed gabinetem pani doktor mimo tego nikt nie odejdzie spod drzwi z kwitkiem. Pani Małgosia przyjmuje do ostatniej pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
mol2007 Re: a co myślicie o dr M. Kogut 05.10.07, 17:02 kolezanke prowadzila dr kogut, byla z niej zadowolona . Tez miala taka sytuacje ze w rzie porodu miala dzwonic lub wysylac smsa, al nie odebrala telefonu i nie zadzonila przed porodem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaze Re: a co myślicie o dr M. Kogut 21.05.08, 14:07 Mam prośbę, czy mogłabyś mi podać namiary na tego Docenta z Krakowa? A gzdie chodziłaś do dr Kogutowej? Pytam bo mam problem a bardzo złe doświadczenia z lekarzami z Rzeszowa. Czy mozesz napisac mi na priva: zuzaze@gazeta.pl Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: a co myślicie o dr M. Kogut 21.05.08, 14:55 bardzo mila i kontaktowa lekarka :-) jak lezalam na patologii, to przyszla i spytala mnie, czy zgadzam sie byc krolikiem doswiadczalnym dla studentow w temacie USG plodu :- ) (bylam najszczuplejsza ciezarna na oddziale i dlatego mnie wybrali hihi.) widzialam, jak kompetentnie robi mi to USG (a raczej ci studenci) - trwalo ponad godzine. w miedzyczasie objasniala mi co i jak, nie bylam tylko lezaca kloda. odnioslam bardzo mile wrazenie w kontakcie z ta pania doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona80 Re: a co myślicie o dr M. Kogut 21.05.08, 19:14 a ta pani doktor Kogut gdzie przyjmuje, na nfz czy prywatnie , mogę prosić o jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś