Dodaj do ulubionych

Burger King w Millenium Hall

IP: *.rzeszow.mm.pl 06.02.07, 20:07
Od jutra w Polsce znów zaczyna działac Burger King i planują ostrą ekspansję
na nasz rynek. Może w Rzeszowie bedzie ?? Pamietam jak bylam kilka lat temu w
Warszawie to zażerałam się Burger King ale znikną , przegrał z McDonald'sem =(
Obserwuj wątek
    • Gość: rs Re: Burger King w Millenium Hall IP: 82.177.98.* 06.02.07, 20:30
      jutro otwieraja `Złote tarasy` w Warszawie i własnie tam pojawi sie BK.
    • Gość: rs Re: Burger King w Millenium Hall IP: 82.177.98.* 06.02.07, 20:32
      BK w Polsce będzie wpraowadzać AmRest własciciel Pizza Hut i KFC, więc powinni
      kompleksowo otworzyć w food court`cie wszystkie te fast foody.
      • Gość: ww Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.dnet.pl 06.02.07, 20:48
        burger king to syf taki sam ja mc dolanld
    • Gość: WC Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 06.02.07, 23:40
      wow, co za nowina!!!
      To już u nas będzie całkiem Ameryka...
      Boże!
      • Gość: mk Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.pool.access.hc.th.virtelco.com 06.02.07, 23:48
        wlasnie jest sie z czego cieszyc, hipermarkety i fastfoody miasto sie rozwija!!!
      • Gość: Pierozek Re: Burger King w Millenium Hall IP: 84.38.160.* 06.02.07, 23:49
        JAk wy mozecie te gowna jesc,przeciez to sama chemia w dodatku zamrazana kilka
        razy.pfpfpf
    • Gość: monika Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:58
      znikną???

poucz się lepiej ortografii...

• chris1970 Re: Burger King w Millenium Hall 11.02.07, 19:18
        Czemu ma się użyć ortografii? To przecież wizjoner i zna przyszłość. "Znikną"
        to forma czasu przyszłego.
    • chris1970 Re: Burger King w Millenium Hall 07.02.07, 17:06
      AmRest woli postawić kolejny nowy punkt w Warszawie niż pierwszy w Rzeszowie.
      • Gość: ellaalla Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 10.02.07, 18:17
        Wydaje mi się że w Millenium Hall będzie Saturn bo on teraz inwestuje w
        nowiuśkie centra handlowe --> Galeria Krakowska , Złote Tarasy
        • chris1970 Re: Burger King w Millenium Hall 11.02.07, 19:16
          I jakie dają hamburgery w tym Saturnie?? :))
          • Gość: Ludwik Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:24
            wysmieite.Z najprawdziwszym byczym guwnem
            • Gość: Kaczyński&Kaczyńsk Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:56
              60 milionów amerykanów ma nadwagę, musielibyśmy się szybko rozmanażać
              przynajmniej z prędkością MC lub BK żeby ich dogonić.
              Śmieciarskie żarcie
              • Gość: rze Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 23:10
                60 mln ma nadwage , a w Stanach mieszka 300 MLN ludzi ... / w polsce nadwage ma
                napewno 40% ludzi ( nadwagi nie mylic z otyłoscia ) . nadwage na co druga
                osoba po 40 albo i lepiej.
                myslisz ze ty sie zdrowo odzywiasz ? powiedz mi na jakich patelniach smazysz (
                jak teflonowych to gratuluje" - i na czym oleju ? tez gratuluje) i pewnie
                schobowy i t d :X to ja wogle zjesc pizze od czasu do czasu :X
                • Gość: Kaczyński&Kaczyńsk Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:47
                  fucktycznie pomyliłem 60 mln ludzi w stanach nie ma nadwagi są otyli nadwagę ma
                  reszta.
                  teflonu nie używa się u mnie w domu a do smażenia oliwa, z tym schabowym to też
                  raczej ciężko u mnie, bynajmniej nie z powodu braku funduszy, ale nie przepadamy
                  za mięsem.
                  dzięki za gratulacje i smacznego na pizzy
                  • Gość: rze Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:54
                    heh na pizze jak chodze - to jedynie do Goscinca ( tam gdzie rcmb ) pizza
                    pieczona na drewnie w piecu , swieza dobra .
                    myslisz ze jak zjadasz 'zdrowe' wazywa , nawet nie wiesz ze maja dopalacze:X
                    zreszta praktycznie wszystko ma .

• chris1970 Re: Burger King w Millenium Hall 12.02.07, 09:54
              Dla dyslektyków z certyfikatem pewnie będzie porcja XXL.
    • des4 Re: Burger King w Millenium Hall 12.02.07, 07:47
      Podniecanie się kolejnym fast foodem, tylko dlatego, że należy do znanej sieci
      jest żałosne. Jeszcze żeby było czym, a nie standardowym plastikowym kotletem i
      szklarniowymi warzywami. W dodatku grubob przepłacanymi. A nie lepiej samemu
      kupić bułke, zmielić grubo wołowinę, rzucić na patelnię i zrobić sobie samemu
      hamburgera? Na pewno wyjdzie i smaczniej i taniej....
    • sothink Re: Burger King w Millenium Hall 12.02.07, 08:10
      Co Wam na głowę najgorsze jadło siadło? Po co to komu? Kupisz hamburgera
      wielkości bułki za 5zł, gdzie za tyle możesz jakaś wypasioną knyszę czy kebaba
      zjeść.
      • Gość: Ziemniak Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:25
        Nikt nikogo nie zmusza do jedzenia w Burger Kingu. Moja żona świetnie gotuje
        ale raz na miesiąc lubie coś zjeść w McDonald'sie lub jeżeli jestem w Krakowie
        to w KFC. Osobiście uważam że Burger King ma o wiele smaczniejsze jedznie niż
        McDonalds. Uwielbiam Woopery z bekonem. Nie uważam wcale że zarcie z tych sieci
        jest plastikowe i sztuczne. Wolę zjeść coś w Mcdonaldise niż hotdoga z budki
        kempingowej bo wiem że się nie struję. Raz jedyny kilka lat temu skusiłem się
        na hamburgera sprzedawanwgo na Kościuszki i musiałem go wrzucić do kosza.
        Zamiast wołowiny miał masę przypominającą w smaku jakąś starą parówkę i była to
        prawdopodobnie wieprzowina. W dużych sieciach wiem zawsze czego mogę się
        spodziewać.
        • Gość: rze Re: Burger King w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:41
          dokladnie , widzielibyscei jak ketchup przelewaja w tych budach obok pkp ...
          zygac sie chce ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka