Gość: obserwator IP: *.166.unknown.vectranet.pl 16.02.07, 14:09 nasz najwspanialszy radny, prezydent podkarpackiej pilki zatail swe zarobki...czytaj www.gcnowiny.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i co Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:51 Nie zataił, bo wpisał je w deklaracji do Urzędu Skarbowego. Jakby chciał zataić to by niepisał ich tam też. Przestańcie się czepiać. Z każdego można wariata i złodzieja zrobić - oby Ciebie to nie spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naron Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.166.unknown.vectranet.pl 16.02.07, 18:39 Kaziu to orginał , fajny chlop, przestancie sie go czepiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: 91.150.165.* 16.02.07, 22:14 pan GREŃ to człowiek którego życie przypomina żywot nijakiego książkowego bohatera DYZMY,przez to wlasnie jest orginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXZ Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.166.unknown.vectranet.pl 17.02.07, 08:44 Dyzma z niego jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzwiny Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.rzeszow.mm.pl 17.02.07, 11:20 Dziwne są to wymiany zdań. Z jedneh strony sam Kazimierz Greń, podpisany jako gość "i co", broni się przed przed zmasowanymi atakami. Mnie interesuje natomiast zupełnie, co innego. A mianowicie to: - dlaczego Greń nie odpowiada za swoje czyny, jak inni? Sfałszował wykształcenie przed wyborami, według dawnych publikacji "Nowin" złożono na niego doniesienie do prokuratury za "przekręt" z biletami na mecz młodzieżowych zespołów w Rzeszowie (nie pamiętam Polska-Bułgaria?, czy Polska-Rumunia?), został wybrany prezesem Podkarpackiego ZPN na jednym z dwóch równocześnie odbywanych zjazdów w Rzeszowie i Boguchwale na podstawie własnej wymyślonej ordynacji, że głosował będzie co piąty przedstawiciel z wszystkich klubów Podkarpacia!!?!, a teraz, nieudolnie się broni, że dokonał zgłoszenia w PIcie... Tego zgłoszenia dokonał, ale zgodnie z ustawą nie zgłosił tego samego jako Radny Miasta, czyli dokonał zatajenia dochodów z PZPN! No i co? Psy szczekają, a karawana jedzie dalej i nikt poza prasą, która dotąd sprzyjała Greniowi w sposób wręcz uniżający! - nie zainteersował się (żaden z organów ścigania!) ciągłymi "błędami" Grenia. Jak Greń jest niewinny, bo musi o tym orzec wyrok sądu, a nie artykuł w gazecie - niech opinia społeczna dowie się o tym i będzie raz na zawsze po sprawie! Ale nie, wbrew prawu, że artykuł jest podstawą do wszczęcia postępowania wyjaśniającego, prokuratura milczała, gdy Greń sfałszował wykształcenie, nie odpowiedziała na zarzut o tzw. "lewych" biletach i milczy nadal. To mnie dziwi, a nie ciągłe ataki na Grenia, bo każdy ma przyjaciół (nawet Greń!)i wrogów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 17.02.07, 11:33 Zajmij się lepiej Henrykiem wielonickowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solista Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.166.unknown.vectranet.pl 17.02.07, 11:54 to niezły lisek z tego Grenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1905 Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: 81.219.30.* 17.02.07, 12:44 Ferencowi skonczy sie kadencja i jak ktos juz tu napisal Greniu bedzie sie ubiegal o fotel prezydencki zobaczycie ze tak bedzie To jest typ czlowieka ktory lubi blyszczec ,normalny czlowiek gdyby zostal tak okpiony przez prase zapadlby sie ze wstydu pod ziemie Ale nie on Idzie jak czolg,idzie jak czolg i nic nie zatrzyma juz go Spiewal kiedys Lech Janerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.rzeszow.mm.pl 18.02.07, 07:30 Wszystko wskazuje na to, że Greniowi "pali się" grunt w Podkarpackim ZPNie...Świadczy o tym wypowiedź w "Nowinach" wiceprezesa tego związku Wincntego Morycza i prezesa Stali Mielec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Kazimierzu Gren nie mam Cię IP: *.centertel.pl 18.02.07, 08:59 A może pan G. to dzieło Polski hakowej?Kto zbiera haki i dołki kopie ten awansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC jeden koles ciagle pisze w temacie Grenia IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 18.02.07, 14:26 pod roznymi nickami ale adres IP ciagle ten sam.chlopie ty ku*** naprawde nie masz innych tematow?a moze trzeba cie namierzyc skad nadajesz...myslisz ze to takie trudne?naprawde tak myslisz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: jeden koles ciagle pisze w temacie Grenia IP: *.centertel.pl 18.02.07, 18:02 Kogo straszysz "MC"? Podaj nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: jeden koles ciagle pisze w temacie Grenia IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 18.02.07, 19:08 Ten sam pisze na Wolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks ale jaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 23:57 Co poniektórzy są kompletnymi baranami i tłukami. Odnośnie biletów j/w Greń ma tak wielką ilość wrogów, że jeżeli połowa była by prawdą to odsiadka murowana a tak tylko baraby beczą. Wybory delegatów to nie jego wymysł tylko taki jest statut, ktory zatwierdził sąd etc. etc. Nie wnikam w pewne sprawy bo to jego sprawa a szlak mnie trafia gdy czytam "jedyny dochód 8 tyś z wynajmu" Ludzie trzeba z niego zrobić ministra finansów, za 8 tyś. wiedzie dostatnie życie, dobry samochów, duże mieszkanie, eleganckie garnitury. Pamiętamy jak się chwalił, że za własne kasiorkę uczestniczył na mistrzostwach świata nie tylko w Niemczech ale wcześniej w Japoni. No chyba, jego sklepik /nie mam nic co do towaru/przynosi tak krociowe zyski. Wszystko zrozumie tylko nie lubię jak ktoś robi ze mnie wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: ale jaja IP: *.rzeszow.mm.pl 19.02.07, 09:31 Oj robi, robi z ciebie wariata. Do tego stopnia, że chciałbyś, aby Greń był ministrem finansów... To mało Ci w rządzie Kepperów i Giertychów?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: ale jaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 09:55 Mam nadzieję, że aluzję i kpinę zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_nci Re: ale jaja 19.02.07, 11:03 a Przypomina sobie ktos jak wygladaly ulotki wyborcze Pana kazimierza G??? przed wyborami samorzadowymi W pierewszych ulotkach pisal ze jest biznesmenem a w kolejnych ze jest przedsiebiorca... a jak ktos wyzej wspomnial ze w zeznaniu majatkawyma Pan Gren napisal ze "jedyny dochód 8 tyś z wynajmu" Ktos tu sobie robi kpiny z nas wyborcow i szuka wiekszego barana od SIEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: ale jaja IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.07, 07:24 Ale do Grenia nie miejcie pretensji, tylko do tych, co na niego głosowali! Sfałszował lub pomylił zasadnicze wykształcenie z średnim przed poprzednimi wyborami, zataił swoje prawdziwe dochody - ale na pewno nie sfałszował głosów wyborców z Nowego Miasta!!! Ten barani elektorat należałoby zapytać, dlaczego głosował na Kazimnierza Grenia w dwóch kolejnych wyborach do Rady Miasta?...Zapytajcie też działazy podkarpackiej piłki na czele z obecnym opozycjonistą wiceprezesem tego związku Wincentym Moryczem - dlaczego robili Greniowi akcję przedwyborczą w piłce, dlaczego na niego głosowali, a sam Morycz według informacji "Nowin", prowadził tw. zjazd piłkarski w Boguchwale?... Nie o wszystko da się oskarżyć samego Grenia. On nie żyje w próżni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko do Dziwnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 08:28 Zadajesz bardzo konkretne i dosadne pytania. Z Twoich wypowiedzi wynika , że jesteś dobrze zorietowany co w podkarpackiej piłce piszczy, więc oświeć łaskawie mniej zorientowanych, lecz nie obrażaj wyborców z Nowego Miasta nazywając ich "barani elektorat", bo reszta też może wypowiadać się w podobnym tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Do elektoratu Grenia IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.07, 12:42 Można być łatwo zorientowany, co w trawie piszczy, jeżeli uważnie czyta się prasę i wystarczy trochę logicznie pomyśleć. Trzeba też trochę obiektywizmu, a nie zacietrzeźwienia...Przeczytaj dzisiejsze "Nowiny" i zastanów się, skąd nagle taka metamorfoza w stosunku do Grenia? Przecież oni najwyraźniej zmierzają do tego, aby go zniszczyć! A jeszcze niedawno wychwalali go pod niebiosy!Może i mają rację, tylko dlatego wcześniej tego nie czynili, bo przecież wiedzieli o jego problemach z wykształceniem i innych sprawach. Greniowi nie pomógł nawet fakt, że jako szef futsalu awansował do II ligi kierownika działu sportowego Mazgaja! Prawdopodobnie Greń obraził na rozprawie przeciwko "Nowinom" i Zielińskiemu redaktora naczelnego...Sam pomyśl, czy to nie przypadek, że przystąpiono do ataków na Grenia właśnie po rozprawie?...Jak pomyślisz, to też będziesz zorientowany, wiedząc, co w trawie piszczy...Przepraszam Cię, jak mieszkasz na Nowym Mieście. Jedynym usprawiedliwieniem dla tych, którzy głosowali na Grenia (poza jego rodziną!) jest to, że znajdował się na Liście Wyborczej prezydenta Ferenca. Ale nie chcę obrażać prezydenta, że jest baranem. Chciałbym natomiast poznać, co kierowało Ferencem, że wystawił na swoją listę Grenia i jak się teraz zachowa?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko Re: Do elektoratu Grenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:00 "Trzeba też trochę obiektywizmu, a nie zacietrzeźwienia...Przeczytaj dzisiejsze "Nowinny" -Primo gdzie widzsz z mojej strony zacietrzeźwienie. "Prawdopodobnie Greń obraził na rozprawie przeciwko "Nowinom" i Zielińskiemu redaktora naczelnego" -sekundo, myślałem, że operujesz sprawdzonymi inf. a tu czytam "Prawdopodobnie" Jadnak przyznaję racje skąd ta nagła nienawiść "Nowin" po rozprawie do "Kaziutka" A teraz przejdę do meritum - "Przepraszam Cię, jak mieszkasz na Nowym Mieście. Jedynym usprawiedliwieniem dla tych, którzy głosowali na Grenia (poza jego rodziną!) jest to, że znajdował się na Liście Wyborczej prezydenta Ferenca. Ale nie chcę obrażać prezydenta, że jest baranem. Chciałbym natomiast poznać, co kierowało Ferencem, że wystawił na swoją listę Grenia i jak się teraz zachowa?..." I oto właśnie chodzi nie obrażaj a potem nie tłumacz "barani elektorat" z Nowego Miasta Pytania, które się mnożą trzeba zadać właśnie p. Frencowi. Jednak trzeba przyznać, że "Kaziutek" jest sprytny, wiedział do kogo się przykleić i tutaj właśnie wychodzi nie DYZMA lecz ANIOŁ /wiadomo "Alternatywy 4"/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: Do elektoratu Grenia IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.07, 21:01 Sądzę, że mimo wszystko myślimy podobnie:):):)Nie ma więc, co dzielić włos na czworo. Ale bardzo watpię, czy prezydent Ferenc w jakikolwiek sposób zareaguje na Grenia. Gdyby chciał tak uczynić, miał ku temu wiele okazji... Pozdrawiam Cię!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:54 Całkowicie się zgadzam z Panami.Greń powinien ponieść konsekwencje jeżeli to jest wszystko prawda.Też Panowie mają rację, że cała afera zaczęła się po niby przegranym procesie Grenia. Jednak z tego co się orientuję to Sąd odrzucił wniosek Grenia a nie Greń przegrał ponieważ złożył nieodpowiedni wniosek. Tego to już nowiny nie napisały. Wiem to od jednego z redaktorów sportowych z nowin.Zieliński ponoć też redaktor powiedział,że zniszczy Grenia ponieważ nadepnął mu na odcisk.Zastanawiam się dlaczego nowiny pchają się w taką awanturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lista Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:42 Nowiny się pchają bo są obiektywne, redakcja walczy ze złem, kłamstwem, obłudą i zajmuje się demaskowaniem oszustów. Natomiast niepokojące jest to, że Gazeta,gazeta, która tak na prawdę piersza zauważyła problem i fenomen Grenia, wyciszyła się i milczy. Zła nie zauważa. My to dokumentujemy. Pojawiają się nowe sprawy. Klub PiS ma zamiar zbojkotować najbliższą seję Rady Miasta jeśli nie uzyska raportu Przewodniczacego Fijołka w sprawie oświadczeń. Jest obawa, że nie wszyscy radni złożyli wymagane prawem oświadczenia w terminie.To nie jest awantura Grenia. To jest awantura w obronie demokracji i respektowania prawa. Dość - koniec tolerancji dla kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: Do Karola IP: *.rzeszow.mm.pl 21.02.07, 07:42 Myślę, że redaktorzy "Nowin" Cię podpuścili...Z całym szacunkiem dla niby redaktora Zielińskiego - jak go określiłeś - jest on za słaby, aby zniszczyć Grenia. Gdyby tak było, kierownik działu Mazgaj, nie zrezygnowałby prawdopodobnie na polecenie Grenia ze współpracy z Zielińskim! Sądzę, że Twoi informatorzy próbują grać rolę ważnych i są to chyba chłopcy z działu sportu? Tymczasem też prawdopodobnie, bo nie siedzę tam w środku "Nowin", ta sprawa rozgrywa się poza ich udziałem, a oni tylko tłumaczą się Zielińskim, z którego wcześniej sami zrezygnowali. Przecież Zieliński nie ma teraz żadnego wpływu na to, co ukazuje się w "Nowinach"! Więc, niby jak miałby niszczyć Grenia, bo ten nadepnął mu na odcisk?! Zastanów się Karol nad tym...Natomiast rację ma następny mówca, który twierdzi, że milczenie "Wyborczej", która pierwsza znalazła temat "wykształcenia" Grenia, a teraz milczy. To z punktu widzenia interesu gazety jest skandaliczne... Ale to ich sprawa, i tak idą na dno!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:12 Potwierdzam swoje porównanie "Nie Dyzma lecz Anioł" Zmieniają się powoli wpływy pewnych ludzi. Inna opcja polityczna - nie istotne dobra czy zła - lecz inna. "Kaziutka" wpływy wolno lecz gasną. Jego spryt polityczno-organizatorski będzie podany ocenie po wyborach nowych władz PZPN, bo jak na dzień dzisiejszy jest jakaś dziwna cisza o p. Radnym - Przewodniczącym Komsji Sportu, pomijając kłamstwo w oświadczeniu majątkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takiii Anioł Re: Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:56 Kwaśniewski przed prokuratorem ws. "wyższego wykształcenia" TOK FM2007-02-21, ostatnia aktualizacja 2007-02-21 16:22 Lubelscy prokuratorzy przesłuchali Aleksandra Kwaśniewskiego - dowiedziało się Radio Tok FM. Przesłuchanie odbyło się w Warszawie, a prokuratorzy pytali o sprawy związane z fałszywym oświadczeniem sprzed 12 lat. Prezydent Aleksander Kwaśniewski startując w wyborach prezydenckich podał, że posiada wyższe wykształcenie. W czasie kampanii wyborczej okazało się jednak, że studiów nie skończył. Śledztwo w tej sprawie umorzone wkrótce po wygranych przez Aleksandra Kwaśniewskiego wyborach prezydenckich zostało ponownie wszczęte w ubiegłym roku. Byłemu prezydentowi za złożenie fałszywego oświadczenia grozi nawet 8 lat więzienia. "Naszemu Kaziowi" też coś grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
bolekowski Re: Do Karola 21.02.07, 20:52 Sądzę, że Twoi informatorzy próbują grać rolę ważnych i są to chyba chłopcy z działu sportu? Tymczasem też prawdopodobnie, bo nie siedzę tam w środku "Nowin", ta sprawa rozgrywa się poza ich udziałem... Też tak sądzę. Mr Greń ma pecha bo zajął się nim pistolet sledczy Nowin - Malicki Wojciech, odważny dociekliwy facet spoza układów, który od paru lat w nowinach wywleka na światło dzienne przeróżne smrody władzy. I nie tylko,pamietam, że to on ujawnił słynną sprawę gwałtów w domu dziecka koło Tarnobrzega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: Do Karola IP: *.rzeszow.mm.pl 22.02.07, 07:31 Masz rację, ale musisz pamiętać, że ten Malicki nie działa solo. Aby pistolet wystrzelił, ktoś musi pociągnąć za spust! Ale dobrze, że znalazł się ktoś taki spoza Rzeszowa, bo miejscowe dupki od lat wiedziały o Greniu wszystko, ale udawały, że nic się nie dzieje. Interesuje mnie też wątek poruszony przez Twojego przedmówcę. Jak się teraz zachowa prokuratura, biorąc pod uwagę działania przeciwko Kwaśniewskiemu?...Pierwszy starał się o prezydenturę kraju, drugi o mandat radnego Rzeszowa. Niby rzeczy nieporównywalne, ale przestępstwo to samo: sfaszowanie wykształcenia, podane do Komisji Wyborczej. Czyżby "nasz" Kazimierz był mocniejszy w znajomościach z prokuratorami od Olka?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:34 Hola hola wolnego rozumię aluzję, ale nie obrażajmy Olka tym porównaniem. Wrogów posiada się w zalezności od pozycji społecznej. Miernota zawsze będzie miał miernych wrogów i głupich przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.rzeszow.mm.pl 22.02.07, 09:07 Drogi Lipko, zupełnie nie trafiłeś z swoim porównaniem! Prawo powinno obowiązywać wszystkich; bez względu na to, czy chodzi o "wielkiego" Twoim zdaniem Olusia Kwaśniewskiego, czy marnego Kazimerza Grenia. Jeżeli obaj sfałszowali swoje wykształcenia, wprowadzjąc tym samym w błąd Komisje Wyborcze i przede wszystkim Wyborców - obydwaj powinni ponieść tego konsekwencje. Myślę, że nie muszę Ci tego tłumaczyć?...Natomiast całkowicie dziwi mnie Twoje zdanie, że mierni ludzie mają miernych wrogów?! Czy, jeżeli ktoś, któ nie akceptuje fałszerstw Grenia, ma być od razu jego miernym wrogiem?... Zastanów się, co pleciesz! A może ludziom chodzi o zwykłą przyzwoitość?! Mnie nie przeszkadza Greń działacz, czy prezes piłki, obojętnie jakiej: podkarpackiej czy krajowej! Mnie nie przeszkadza Greń jako radny, bo wybrali go z różnych pobudek ludzie z Nowego Miasta. Mnie natomiast oburza fakt w jaki sposób on do tego wszystkiego dochodzi? Może ja, gdybym sfałszował wykształcenie, byłbym np. dyrektorem Rzeszowskiego Baletu (?!)...Zapewniam Cię, że Greń decyzją Rady Miasta, powołaby Balet w Rzeszowie, gdyby nie istnieły dla niego inne stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kundlizm Polski Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 22.02.07, 10:46 Ale kundle z was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:00 Masz rację w 100% tylko albo ja wyraziłem się mało konkretnie albo zostałem źle zrozumiały. Chodziło mi o jakość i wielkość tzn. Tzn. małym kundelkiem bedzie zajmował się byle hycel. Natomiast na grubego zwierza jest potrzebny dobry myśliwy i co najmniej sztucer. "Kaziutek" ma zamiar wpłynąć na głęboką wodę, lecz do rekinów nie dopłynie, bo po drodze masa trochę silniejszych szczupaków czy okoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Do greniowego kundelka IP: *.rzeszow.mm.pl 22.02.07, 22:34 Wiesz, ja Ci się nie dziwię, że wyzywasz mających złe zdanie o Greniu - kundlami... A co innego możesz powiedzieć w jego obronie, nie używając żadnych arumentów?... Biedny kundelku, lub najbliższa Osobo z rodziny Kazia Grenia... Współczuję Ci, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajans Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 23.02.07, 10:19 Kocham Polske!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smiley Autorze IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 23.02.07, 19:15 Kundel z ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: Autorze IP: *.rzeszow.mm.pl 24.02.07, 08:56 No właśnie, Fajans - kundel jesteś! Dla Ciebie Polska kojarzy sie z przekrętami Grenia i im podobnym...Taka Polska najbardzie Ci odpowiada, prawda?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Re: Kazimierzu Gren "Mamy Cie" IP: 82.177.97.* 25.02.07, 11:57 Kazimierz jest super co sie go czepiacie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko nie Dyzma lecz Anioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:28 Czy jest super i bryluje w towarzystwie, czy jest dobry w komunikowaniu itd. Jest tylko kwestia zasad. To źródlane odbicie okresu w jakim jest nam dane żyć. Tego typu drobni i mierni gdy znajdą odpowiedniego "rozdającego" są w stanie poważnie namieszać. Przecież do pełnienia pewnych funkcji jest potrzebna nie tylko operatywność /którą posiada co druga handlarka na 8-go marca/ lecz naprawdę gruntowne wykształcenie. Jesteśmy przyzwyczajeni do "burdelu" /przepraszam za porównanie/dzisiaj z-ca prezydenta od szkolnictwa jutro dyrektor filharmoni a później minister d/s przemysłu ciężkiego. Wczoraj handlarz zieleniną i fachowiec od burzenia budynków, metodą młota , dzisiaj super fachura od sportu a jutro co? - druga Beger , Hojarska , czy nawet sam Lepper albo i poseł. Żeby zostać sprzątaczką czy frezerem, każdy pracodawca wymaga kwitu o nie karalności a wicepremierem zostaje kto? Założył klub sportowy "Rzeszowiak" to co Prezes PZPN a może minister od spraw sportu? Dlaczego puszczamy w niebyt kłamstwa - jaką mamy pewność, że teraz mówi prawdę. Nie można przejść do porządku dziennego, nad pomyleniem przysposobienia do zawodu a wykształcenie średnie. W takim razie jestem lekarzem, bo mam ukończony kurs pierwszej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foyar Pan Kazimierz jest wielki !!!! IP: 82.177.97.* 25.02.07, 13:37 Ale dlaczego nie dacie szansy człowiekowi, który musi mieć jakis dar skoro zaszedł tak daleko, a myśle ze nie powiedział jeszcze ostatniego słowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzwiny Re: nie Dyzma lecz Anioł IP: *.rzeszow.mm.pl 25.02.07, 13:50 Sądzę Lipko, że Ty mówisz do ściany...Normalny człowiek, gdyby tak o nim mówili jak o Greniu, popełniłny sepuku, lub co najmniej zniknąłby, aby się nikomu na oczy nie pokazywać. Ale to nie Greń! Jak doniosło radio, on sam jest teraz w Hiszpanii. Aby zwrócić na siebie uwagę, powiedział, że jak Polska zdobędzie medal w futsalu, to do Rzeszowa pójdzie na piechotę! Aby zwrócić na siebie uwagę, wcześniej ogłosił, że będzie kandydował na prezesa PZPN...Greń jest taki, jaki jest i trudno od niego wymagać cokolwiek innego. Ci, którzy w jego imieniu wypowiadają się na tym poście, to jego rodzina, lub korzystający z jego "dobrodziejstw". Myślisz, że oni cokolwiek z tego zrozumieją, co się do nich mówi na temat Grenia?...Jeżeli swego czasu naczelny "Super Nowości" był rzecznikiem prasowym Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej opłacanym przez Grenia, to co możesz wymagać od innych. Już nawet nie chodzi o pieniądze, bo on może mówić, że była to funkcja społeczna. Tu chodzi o zasady, że prasa, a zwłaszcza naczelny!!! - powinna być bezstronna i niezależna od kogokolwiek. Oni, Lipko, na takich jak my, patrzą z politowaniem jak na frajerów! Jedyną ich ideologią jest szmal i Greń im to gwarantował, więc dlaczego nie mieliby go dalej popierać, aby szedł wyżej. Przy Leperze jest przecież miejsce dla Zbyrowskiej i innych. Przy Greniu jest miejsce dla red. Krzysztofa Pipały, całego "Dziennika Polskiego", "Wyborczej" i innych. Jak się nie nauczysz "rozumu", to Greń zrobi z Ciebie mermolade, którą jadł palcami, gdy sprzedawał na rynku pietruszkę i marchew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko Re: nie Dyzma lecz Anioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:47 Jak napisł/ła/ "foyar" "Ale dlaczego nie dacie szansy człowiekowi, który musi mieć jakis dar skoro zaszedł tak daleko, a myśle ze nie powiedział jeszcze ostatniego słowa !!!" Przepraszam jaki dar ??? robienia na szaro obywateli i kłamstwa. Kaszpirowski, Nowak, jeszcze wcześniej Nardelii wszyscy mieli DAR i co??? A może jutro zostanie kaznodzieją i stwierdzi, że rozmawiał z Bogiem. A może został nawiedzony - przepraszam ale zaczynam pewne posty traktować nie jako prowokację ale jako objaw uwielbienia - bo może on ma dar. Może jutro będą rozdawane breloczki z logo, nie Podkarpackiego ZPN, lecz z wizerunkiem K.G.- przecież to takie przyziemne, prymitywne i podobne do stylu KG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1905 Re: nie Dyzma lecz Anioł IP: 217.153.105.* 25.02.07, 15:49 Foyar ty chyba skonczyles OHP tak jak Prezeso-radny Gren i sie dowartosciowujesz jak ten karierowicz ,dosyc juz matolow i pojebow w rzadach i urzedach ludzie obudzcie sie puki jest ku temu czas,obudzcie sie bo za pozno bedzie juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: nie Dyzma lecz Anioł IP: *.rzeszow.mm.pl 26.02.07, 08:29 Czy Wy nie zorientowaliście się w pewnej prawidłowości? Greń jest poza Polską, ale wszystko jest mu przekazywane. Wysyła swoich umyślnych do kafejek onternetowych, a Ci do czasu jego powrotu, próbuja "łagodzić"m przedstawiając swoje wersje, co do jego osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotal Re: Anioł IP: 84.38.160.* 26.02.07, 12:16 przeciez wygrał dla Polski turniej halowej piłki nożnej wiec czy taki zły czy to tylko pewna grupa ludzi tak go szkaluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZESZOWIAK Re: Anioł IP: 217.153.105.* 26.02.07, 12:55 Przestancie juz z ta pilka halowa,co to za atrakcja? Spedzil na podpromie za frajer szkoly i tych co nie mieli sie gdzie podziac w danej chwili i wielkie halo Niech zalatwi mecz ,bilety w kasach po15-20 xl zobaczymy ile przyjdzie fanow kazka i futsalu ,ten caly futsal ktorym sie tak niektorzy podniecaja to kielbasa wyborcza studenta Grenia dla mas PS Z tego co wiem to Gren siedzi w Hiszpani ma sie dobrze w dupie ma obowiazki radnego w ratuszu zadko sie pokazuje wiec sie zastanowcie kogo bronicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Re: Bez szumu medialnego! IP: *.rzeszow.mm.pl 26.02.07, 13:52 Nie będzie następnego szumu medialnego wokoł Kazimierza Grenia! Nie pójdzie na piechotę z Hiszpanii do Rzeszowa, bo reprezentacja Polski przegrała z gospodarzami 0:5...A szkoda, bo Greń zrobiłby wszystkom aby znowu załapać się na czołówkę regionalnych gazet...Może i wracałby nawet na piechotę z Hiszpanii do Rzeszowa! Oto macie przykład bufona, który zrobi wszystko, aby tylko o nim było głośno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipko Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:22 Z przegranej naszej reprezentacji możemy się tylko smucić. I tutaj "Dziwny" strzelił w przysłowiowe 10. "Nie będzie następnego szumu medialnego wokół Kazimierza Grenia!" Co teraz będzie? - pozostanie szukanie wrogów medialnych jak i politycznych winnych całej sytuacji/oczywiście nie winię KG za porażkę/. Po jaką cholerę zapowiedzi o pieszym powrocie, z szumnego wyjazdu cichy powrót. Odrobina pokory i skromności nigdy nikomu nie przyniosła ujmy, za to dufa kończy się przegraną i ośmieszeniem. Może teraz Wielce Szanowny pan Radny łaskawie w drodze łaski pokaże klasę, jako Przewodniczący Komisji Sportu itd. Może jestem złośliwy - ale na zdrowy rozum ile można pełnić funkcji i prawidłowo wywiązywać się z obowiązków z tym związanych. -Radny miasta -Przewodniczący Komisji Sportu, Rekreacji i Turystyki -Członek Komisji Gospodarki Komunalnej i Inwestycji Rady Miasta Rzeszowa -Członek Komisji Rewizyjnej Rady Miasta Rzeszowa -Przewodniczący Rady Osiedla Nowe Miasto -Prezes Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej -Prezes Komisji Futsalu PZPN Może coś przeoczyłem - ale już mam zawrót głowy. Tylko gdzie się nie pójdzie to nigdzie go niema, wystarczy tylko, że byle gazetka zapowie swoją obecność - już jest. Nie jestem psychologiem ani psychiatrą, ale na tego typu zachowanie na pewno jest termin chorobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazka fan Re: Nie Dyzma lecz Anioł IP: 217.153.105.* 27.02.07, 10:50 Wrocil juz kaziutek z tej Hiszpani czy jeszcze wyleguje dupsko za nie swoje kasiore? Kazek egzaminy byly na uczelni kiedy pozaliczasz? Martwie sie o ciebie zebys znowu cos nie nawywijal bo pismaki tylko czekaja az ci sie noga powinie i znowu bedziesz wynajmowal ludzi zeby na forum cie bronili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1905 Re: Nie Dyzma lecz Anioł IP: 217.153.105.* 27.02.07, 11:01 Lipko smucic to ja sie moglem gdy nasi Siatkarze i pilkarze reczni przegrywali w finalach mistrzostw swiata ewentualnie kiedy niejaki Robert Mameja zapierniczyl swoja postawa naszej reprezetacji brazowy medal MS A to czy Polska cos osiagnie w jakims chorym futsalu jest mi zupelnie obojetne nie jest dyscyplina olimpijska i nikt na powaznie jej nie traktuje no chyba ze odzwierciedleniem zainteresowania bedzie darmowysped ludzi na rzeszowska hale na Podpromiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fori Re: Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.166.unknown.vectranet.pl 28.02.07, 21:29 znow nowiny napisały o Kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant.pl Re: Nie Dyzma lecz Anioł IP: *.cable.mindspring.com 01.03.07, 03:42 nie wiem co Nowiny napisaly o Kaziu - przebywam w N.Y. Ale czy nikt nie pamieta Kazia nagrywajacego i sprzedajacego pirackie kasety wideo w drugiej polowie lat 80-tych przy hali na ul. 8-go marca. Czy zdajecie sobie sprawe z tego, jaka to byla kasiora? Toz to stad jego status finansowy i umiejetnosc kupczenia oraz zdobywania klientow /czyt. poplecznikow/. Do sprawdzenia - owczesna milicja prowadzila w tej sprawie postepowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Do władz miasta! IP: *.rzeszow.mm.pl 01.03.07, 04:35 Jeżeli tp wszystko jest prawdą, to Pan Prezydent Ferenc oraz Przewodniczący Rady Miasta Rzeszowa powinni się natychmiast podać do dymisji! Pierwszy za to, że wystawił Grenia na własną listę wyborczą, drugi za to, że toleruje takiego typa jako radnego miasta. Bowiem zarówno przeszłość jak i teraźniejszość Kazimerza Grenia, są skandaliczne! I proponuję koniec dyskusjina temat Grenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolas Re: Do władz miasta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:59 nie czepiajcie sie on kocha sport pamietam ze byl goracym kibicem resovi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1905 Re: Do władz miasta! IP: 217.153.105.* 02.03.07, 12:14 Kolas gowno wiesz a i pisac nie umiesz (Resovii) Sprzedawca pornoli i kondonow to zadeklarowany kibic zardzewialych z Obroncow Stalingradu kiedys nawet tam ostro dzialal ale sie na nim i tam poznali klub z W22 tak kocha ze nie oparl sie tej przyjemnosci i ukaral go finansowo za zucenie swiecy dymnej na meczu z Crasnovia Tak ze nie mieszaj go z moim klubem bo nie jest to dla mnie powodem do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolas Re: Do władz miasta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:12 Pewnie mu sie odmienilo :), to bylo dawno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: Do władz miasta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 01:19 Kazik miał i będzie miał faceta z Ratusza w garści!Nikomu nic się nie odmieniło. Oni byli zawsze tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1905 Re: Do władz miasta! IP: 217.153.105.* 04.03.07, 16:04 Dzis Kazimierza,popularne Kaziuki wszystkiego najlepszego Kaziu w tym szczegolnym dla ciebie dniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Do władz miasta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 01:00 "Kazik miał i będzie miał faceta z Ratusza w garści! Nikomu nic się nie odmieniło. Oni byli zawsze tacy." Czy chodzi o te brygady "sportowców", które zrywały nocami plakaty wyborcze innych kandydatów podczas kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś