Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:46 Od którego fryzjera można wyjść i poczuć się dobrze w nowej fryzurze lecz bez żadnych akcentów badziewiarskich znanych mi z kilku zakładów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ug Re: Fryzjer-stylista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:07 nie wiem ale chetnie się dowiem od innych rownież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Fryzjer-stylista IP: *.rzeszow.mm.pl 19.02.07, 19:36 Od większości fryzjerów wychodzi się zadowolonych, bo... operować szczotką i preparatami do stylizacji potrafią. Gorzej ze ścięciem i to nieumiejętne cięcie widać po myciu. Jak dla mnie dobry fryzjer to taki, który tak potrafi ściąć włosy, żeby po umyciu nie trzeba było układać. Póki co po doświadczeniach kiedy zostałam "oskubana" zapuszczam włosy, bo mam gęste i na pewno wyglądają lepiej niż po ścinaniu przez stylistów. A takich wątków o fryzjerach jest tutaj na forum mnóstwo. Wrzuć w wyszukiwarkę , wybierz sie do jednego z nich . Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cość Re: Fryzjer-stylista IP: *.160.unknown.vectranet.pl 19.02.07, 23:38 ktoś wcześniej pisał o chłopaku na Pułaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś